back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Policajti chytili a obvinili podpaľača. Na svedomí má až 7 zničených áut

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Dunajskostredskí kriminalisti v spolupráci s policajtmi OO PZ Dunajská Streda stotožnili a obvinili muža, ktorý začiatkom roka úmyselne podpálil 2 autá.

Vzniknutý požiar vzápätí poškodil ďalších 5 zaparkovaných vozidiel, ktoré stáli v ich blízkosti.

POLICAJTI IHNEĎ NS PRÍPADE KONALI

Prvé zhorené a ďalšie poškodené auto dokumentovali policajti v piatok ráno na Ulici Kukučínovej v Dunajskej Strede.

Majiteľke AUDI A6 zničil požiar celú prednú časť auta a Opel Insignia obhorel v zadnej časti. Majitelia si škody vyčíslili na 11 tisíc eur.

Na druhý deň, 24 h po prvom požiari, horelo opäť na parkovisku pred bytovým domom v Dunajskej Strede. Na Ulici Ružový háj hasili hasiči ďalších 5 vozidiel.

21 ROČNÝ MLADÍK SA PRIZNAL

Pri obhliadke miesta činu policajti za pomoci zistovateľa príčin požiaru zistili, že v oboch prípadoch išlo o úmysel.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Na založenie požiaru použila osoba prinesený, napustený kus látky, ktorý úmyselne položila na alebo pod vozidlo a zapálila.

Polícia na objasnení prípadu intenzívne pracovala.
Aj na základe kamerových záznamov a operatívnych informácií policajti zistili, že požiar založil 21 ročný mladý muž z okr. Levice. Ten sa policajtom pri výsluchu k obom skutkom aj priznal.

ŠKODY ZA DESAŤTISÍCE EUR

Majitelia poškodených vozidiel si stále vyčísľujú škody, no už teraz vieme povedať, že pravdepodobne presiahnu sumu viac ako 20 tisíc eur.

SKONČÍ „PODPAĽAČ“ VO VÄZBE ?

Vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy obvinil mladíka zo zločinu poškodzovania cudzej veci závažnejším spôsobom konania a zároveň predložil návrh, aby bol obvinený stíhaný za spáchané skutky väzobne.

Za úmyselné konanie a spôsobenie značnej škody mu môže hroziť strata slobody na 3 až 8 rokov.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ušla mi pointa, teda, ak sa priznal, prečo to zapaľoval? Bol pyroman, či pomsta? Treba to doplniť pre čitateľov. Samozrejme , bez súdu sú to všetko iba nepotvrdené veci.

    1
  2. Keď p. Fico presadí si trestný zákon, tak mu nehrozí trest, lebo vyčíslená suma neprekračuje 35 tis. €.
    Takže môžu veselo i naďalej podpaľovať.

    3
  3. hh, možno teraz sa sprostá sedlač zobudí, akú žumpu si (zase) zvolili, to zase bude výkvet behať po uliciach, možno sa vrátia 90-roky, keď najväčšia zgerba kraľovala v uliciach s láskavým požehnaním vtedajšieho pána premiéra, vtedy sa tuším hovorilo, že skutok sa nestal, alebo skutok nie je trestným činom, takže nebolo čo vyšetrovať :)) teraz šéfuje zase smer-žumpa, takže každý týždeň v správach ako niekde namerali prekročenie max. povolenej rýchlosti, alebo niekto nafúkal 2 promile, samozrejme chytia nejakého trávičkára s 8 milión dávkami, ktorému dajú 74 rokov basy, aj toho chytia len preto, že im ho nabonzuje dodávateľ, ktorého kryjú zhora a všetka ostatná činnosť, hlavne veľké podvody a korupcia budú pod dozorom najvyšších, takže bude ešte veselo, potkani povyliezajú a zase budú z nich hviezdy a nedotknuteľná smotánka, aj v seredi a galante je takých zázračných podnikateľov, ktorým sa darí, len keď sú správni politici a policajti v službe :))

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované