back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Minister Taraba podal trestné oznámenie na bývalé vedenie ministerstva životného prostredia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Stav na ministerstve životného prostredia minister Taraba kritizuje od prevzatia funkcie. Špeciálne sa zameriava na exministra Jána Budaja, ktorého verejne kritizuje mimo iné, za neskoré platby dodávateľom.

Aktuálne, minister životného prostredia Tomáš Taraba na predchádzajúce vedenie MŽP podal trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania škody vo výške blížiacej sa k 600-tisíc eurám.

Ministerstvo malo prehrať prvostupňový súd, na základe ktorého nárok dodávateľa malo uhradiť a to vrátane úrokov z omeškania.

Vyjadrenia súčasného vedenia MŽP napovedajú, že sa nejedná o poslednú kritiku a možno ani trestné oznámenie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ach ten skurveny stbák ten mal uz dávno sediet. Co hovoris ty pseudo samozvany novinár na to? Jeho velky obdivovatel a bývalý zamestnanec státu?

    1
  2. Pseudonovinár nehovorí nič,veď sám bol jeden z nich (kandidát tajnej spolupráce)😁😁😁

  3. pre Pre odpad,

    mohol by si prosim celou vetou napisat meno novinara a normalne ho verejne oznacit za spolupracovatela stb, ked to je podla teba pravda?
    dakujem…

    kandidat tajnej spoluprace sa nazyva kandidat preto, lebo ho stb chcela ziskat koli jeho kontaktom, resp. vplyvu.. to vsak neznamena, ze spolupracoval s stb..

  4. Hovorilo sa uz vtedy o Udajovi, ze sa s nim da dohodnut na vselicom… Ako bol podvodnikom za komunistov, tak mu to ostalo az doteraz. Takito ludia bez vzdelania a s pochybnou prizivnickou minulostou do verejnych funkcii nepatria. Dufajme, ze situacia v spolocnosti sa v nasledujucich rokoch znormalizuje a ocisti od pochybnych prizivnickych kreatur ako Jano Udaj.

  5. a keď má taraba niekoľko sročiek s istým pánom koščom, to je v poriadku? 😀 a sprostá slovač ho ešte velebí….

  6. Nórska ministerka pre vzdelanie a vyššie školstvo,odstúpila z postu,pre plagiátorstvo,u nás je iná kultúra, v bývalej vláde boli plagiátori na vysokých funkciách a to vtedy študentom nevadilo,vtedy neprotestovali,aj médiá boli ticho,aj hlboko znepokojená mlčala..

  7. Pre: Pre hehe 20. januára 2024, 5:45 Pri

    Čo znamená „aktívny szmák“? V čom podľa teba spočívala tá aktívnosť?

  8. Pre lexa,chcem ti napísať niečo zásadného.Ked ty si myslíš,že takí ľudia,ako Imrecze,alebo Mako tu budú určovať,kto je vinný,alebo kto nie,s pomocou USP,tak s tým je koniec.Oni sami s ukradnutými miliónmi tu behajú a uzivaju si luxus.Takze,s kým a čo robí Taraba,do toho tá nič.A ak robí niečo nezákonného,nič ti nebráni podať na neho trestné oznámenie.Uz bolo dosť,tej vašej syzofrenie

  9. Ďalší dezoléééé s praudou a odhalením sprisahania sveta 😀 Prečítaj kým nesmažú 😀
    Ak je Budaj z niečoho vinný tak nech sa to vyšetrí a potom nech nesie aj následky, BODKA.
    Ale Taraba? Ha Ha Ha. Vychovaný Kotlebom, neskôr šiel s Kuffovcami. Spoločné sročky s Koščom, s Koščom a Trajterom obvineným z vraždy spoluvlastní pozemky pri TT. Toto sú ľudia s ktorými sympatizuje a ktorými sa obklopuje. Ak je toto človek ku ktorému vzhliadate tak mi je vás naozaj úprimne ľúto. Už len to za akú stranu kandidoval, ako čistil a koho nominoval do funkcii na ministerstve hovorí o jeho vzťahu k životnému prostrediu. Ľudia nebudťe hlúpi!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované