back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Experti“ na cestách: Na Záhorí si zranil dieťa, na juhu skončila v nemocnici staršia cyklistka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti vyšetrujú okolnosti 2 dopravných nehôd so zraneniami, ktoré sa včera stali na opačných koncoch nášho kraja.

OTOČIL SA ZA DCÉROU A NABRAL 4 AUTÁ

35 ročný vodič na čiernom aute Škoda Fabia mal ísť po hlavnom ťahu cez mesto Holíč, keď sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a s autom prešiel do protismeru. Vzápätí narazil do viacerých zaparkovaných vozidiel. Pri nehode došlo k poškodeniu 5 áut a celková škoda sa vyšplhala na 10 500 eur.

Pri zrážke sa mala zraniť jeho 5 ročná dcérka, ktorú záchranári previezli do skalickej nemocnice.

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške, pri ktorej alkohol v jeho dychu nepotvrdili. Z komunikácie vyplynulo, že by mohol byť pod vplyvom iných návykových látok, a preto mu bola odobratá krv.

- Článok pokračuje pod reklamou -

V OKOČI SA ZRAZILA CYKLISTKA S AUTOM

Dunajskostredskí policajti boli privolaní k dopravnej nehode na Železničnej ulici v obci Okoč. Na priechode pre chodcov malo, z doposiaľ nezistených príčin, dôjsť k zrážke osobného auta Fiat Stilo a staršej cyklistky.

77 ročná žena sa pri nehode zranila a musela byť prevezená do nemocnice v Dunajskej Strede.

Policajti vykonali s 54 ročným vodičom auta a aj s zranenou cyklistkou dychové skúšky, ktoré alkohol ani u jedného z nich nepotvrdili.

VODIČI SÚSTREĎTE SA NA JAZDU

Upozorňujeme vodičov, aby sa pri šoférovaní nenechali ničím a nikým rozptyľovať, a to ani ich posádkou. Stačí sekundové otočenie sa a auto prejde bez kontroly, v závislosti od rýchlosti, aj niekoľko metrov.

NA PRIECHODE PRE CHODCOV 🚲 TLAČTE

Priechod pre chodcov smú používať chodci, ktorými sú v zmysle zákona aj osoby TLAČIACE bicykel. To znamená, že cyklisti, ktorí chcú prechádzať cez cestu po priechode pre chodcov, sú povinní najskôr z bicykla zosadnúť a cez cestu ho tlačiť. Na bicykli smú prechádzať cez cestu LEN po priechode pre cyklistov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované