back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Medzi TOP30 finalistov ocenenia Učiteľská osobnosť Slovenska 2023 je nominovaný aj učiteľ zo Serede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„Odborná porota rozhodla! Predstavujeme vám TOP 30 finalistov tohto ročníka. Všetkým prihláseným ďakujeme, finalistom gratulujeme a držíme palce v ďalšom kole“ – oznámila mimovládna organizácia Učiteľská osobnosť Slovenska na sociálnej sieti.

Do finále bol nominovaný aj pedagóg zo Základnej školy Juraja Fándlyho v Seredi pán Slavomír Haberajter.

Cena Učiteľská osobnosť Slovenska nie je postavená na princípe súperenia a súťaženia, hoci si štatút súťaže musí z hľadiska medzinárodných pravidiel držať. Účasťou v programe získajú učitelia nielen nové učiteľské, ale i priateľské väzby. Jej cieľom je prepájať aktívnych ľudí v školstve z celého Slovenska a informovať verejnosť o úžasných veciach, ktoré robia.

Zmena stereotypného pohľadu na učiteľskú prácu a návrat úcty k tejto profesii patria medzi dlhodobé priority organizácie. Nezaoberá sa otázkou, kto je najlepší, ale kto to robí dobre a dosahuje patričné výsledky.

zdroj: ucitelskaosobnost.sk
zdroj: ucitelskaosobnost.sk

 

Kto je Slavomír Haberajter?

Medzi najnovšie prírastky do našej učiteľskej rodiny patrí Slavomír Haberajter. Slávo k nám prišiel pred začiatkom školského roka 2020/2021, navštevoval našu základnú školu, a ako sám hovorí, u učiteľov, ktorí sú teraz jeho kolegovia, nachádza veľkú inšpiráciu a ochotu pomôcť.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Po maturite odišiel skúsiť svoje šťastie do Plzne, kde s červeným diplomom ukončil magisterské vzdelanie na Filozofickej fakulte Západočeskej univerzity. Na tejto inštitúcii potom aj na pár rokov zakotvil pracovať a vyučovať históriu. Počas štúdia absolvoval vzdelávacie, pracovné i výskumné pobyty v zahraničí (Spojené štáty americké, Maroko, Irán, Holandsko, Irak…), kde zlepšoval svoju odbornosť a jazykovú vybavenosť, aby mohol aj na základe vlastných skúseností odovzdávať žiakom zaujímavé a prínosné informácie.

Osud ho zavial späť k nám, do jeho rodného mesta, aby u nás mohol vyučovať dejepis a občiansku náuku na druhom stupni. Zároveň sa stal aj vedúcim kabinetu dejepisu a správcom sociálnych sietí. Keď ho nenájdete tam, tak určite bude v telocvični alebo na ihrisku, pretože šport patrí medzi jeho hlavné záľuby. Okrem toho je vášnivý cestovateľ a spoločenský typ človeka.

Má rád anglickú literatúru z obdobia stredoveku a je veľkým fanúšikom Harryho Pottera a Hier o tróny. Jeho veľmi zábavným mottom je: „Nie je dôležité čo robíš, ale ako pri tom vypadáš.“

zdroj textu: zsjfandlyhosered.edupage.org

 

Pánovi učiteľovi srdečne blahoželáme a držíme päste na ceste k víťazstvu.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ďakujem používateľovi Anonym za milý komentár. Je to veľmi milé od vás, nemýlite sa, nebohý Robino Javor bol môj dedko.

    1
  2. Slavo klobúk dole pred tebou ! Kúpim ti žiletky ? Alahisti by ťa hned prijali medzi seba ! Je to také divné…

  3. Veľmi príjemný a chápavý učiteľ. A hlavne ľudský. Učí netradične, vysvetľuje inak. S porozumením. A je sympatické, že počúva názor svojich žiakov. Kiež by takých učiteľov bolo viac

    4
  4. „Nie je dôležité čo robíš, ale ako pri tom vypadáš.“, pán učiteľ má zjavne veľký zmysel pre humor a mňa teší, že sa mu jeho motto darí pozitívne napĺňať.

  5. Prečo žiletky? Veď mu to svedčí…učí moju dcéru (ôsmačka) a podľa nej je to najlepší učiteľ akého kedy mala…držím palce na ďalšie ocenenia, Pán učiteľ si ich zaslúži právom

  6. Pre: Pre Anonym 18:31 12. januára 2024, 6:28 Pri
    Reagujete na miestneho dezoláta, za všetko zlé v jeho živote môžu imigranti, alah, Čaputová a pod, len nie on sám so svojím jebnutým prístupom a alkoholizmom. 😀

    2
  7. Očuj žide ! 13:25
    Pokiaľ ešte neexistoval internet,tak len tvoja rodina vedela že si jebnutý !

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované