back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Galantská polícia dnes zorganizovala ďalšiu pátraciu akciu po nezvestnom Martinovi Klementisovi zo Serede – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|Ten je nezvestný vyše týždňa, od minulej stredy, 3. 1. kedy odišiel z miesta trvalého bydliska.

Opis osoby: 18 ročný Martin Klementis je 178 cm vysoký, štíhlej postavy a má polodlhé blond vlasy, približne s 20 cm dĺžkou. Pri odchode mal so sebou čierne nohavice, čierne tričko, bordovú mikinu, čiernu bundu s kapucňou a sivé zimné topánky.

 

TÍNEDŽERA HĽADAJÚ DESIATKY ĽUDÍ

Posledná stopa bola nájdená pri brehu rieky Váh, preto aj dnes pokračujeme v pátraní práve na tomto mieste.

Do pátracej akcie sa zapojili desiatky ľudí, kolegovia z Poriečneho oddelenia s člnom so sonarom a špecialne cvičeným psom, ktorí budú prepátravať tok rieky Váh od vodnej nádrže Koleno po vodnú nádrž Kráľová nad Váhom.

Po súši nám pomáhajú hľadať chlapca aj hasiči, dobrovoľní hasiči z Váhoviec, Čierneho Brdu, kynológovia zo Špeciálnej kynológie ZS Slovensko, ľudia zo Záchranného systému SR ale aj členovia Dobrovoľnej civilnej ochrany.

- Článok pokračuje pod reklamou -

ĎAKUJEME VŠETKÝM ZA NASADENIE

Ďakujeme všetkým, ktorí sa počas uplynulých dní snažili políci pomôcť a aj dnes nám intenzívne pomáhajú pri vypátraní mladého človeka.
Veľmi si to vážime!

AKTUALIZOVANÉ 10.1.2024 o 13.00 hod. –  aktuálne fotografie od čitateľky – pohľad zo šintavského mosta

 

 

 

Ďalšie články

Pátrači sa venujú hľadaniu nezvestného Martina Klementisa denne

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prajem mu aj im nech sa najde zdravy a zivy ale ak sa niekde schvalne schovava a vie co sa ohladom neho deje komplet vsetko by som dal financne vynahradit aj keby to ma splacat cely zivot aj ci to ma v hlave v poriadku alebo nie.

    2
  2. Nechcem hadzat flintu do žita, ale asi všetci vieme aka bude realita. Podobne ako v pripade nezvestneho muža z Vinohradov v roku 2021. Stale sa robili nadeje ze sa niekde schoval a neviem co, ale realita bude taka, ze uz davno plava pod vodnou hladinou a je niekde zaseknuty pod konarom. Je mi luto ze to musim takto napisat, bodaj by sa nasiel.. ale bohuzial, aj taketo veci sa deju v zivote

    2
  3. Keď chlapec mal problémy sam zo sebou a niečo si spravil je potrebné takéto pátranie Aké keď si robil z bezpečnostných zložiek a si iba kozy s nich treba mu to dať všetko preplatiť

  4. Ak sa naozaj schováva a píšete tu takéto s prepáčením kokotiny o preplacani tak vôbec nepomahate tomu aby sa vrátil. Skúste rozmýšľať tým čo máte na krku preboha.

    3
  5. Chlapec mi teraz tvrdi, ze ho uz nasli utopeneho. Ze im to dnes v skole vraveli ucitelky a v triede Klementisa bola aj psychologicka. Takze asi su tu neaktualne info.

    0
  6. Martin, ked zijes a vies o tomto a citas si toto PRECITAJ SI TENTO KOMENTAR!!!!!!!!!! Neries ludi v komentaroch pod tvojimi prispevkami. Ten, kto ta nepozna alebo si nikdy nezazil problemy nevie co hovori. Musis si uvedomit ze kazda akcia ma svoju rekaciu. Mal si svoj dovod na odchod a je to pochopitelne ale utek (alebo samovrazda) nie je riesenie. Stale mam nadej,tak ako aj vela ludi, ze si nazive a citas si to. Chcem ti odkazat, ze akokolvek je zivot tazky, vzdy je tu niekto pre teba hoci sa to nezda. Hocikde teraz si, zanechal si tu smutnych, bezradnych ludi, ktorym chybas. Tvoja nepritomnost je obrovska tragedia. Ak si toto citas, apson vidis kolkym ludom chybas, svojej rodine, kamaratom, ludom, ktori ta poznali dokonca aj ludom na intenete ktori sa dostavaju do tvojich komentovych sekcii lebo o tvojom pripade sa hovori vsade. Nikdy nie si sam a pokail zijes, ver mi ze tvoj navrat by vsetko ulahcil. Ludia za tebou placu. Je skoda mladeho sikovneho cloveka mas este toho tolko pred sebou. A ak sa bojis, ze navrat by sposobil este vacsie peklo, mylis sa. Veci by boli tazke, ludia by tvoje priciny nechapali a odsudzovali by ta, samozrejme, ludia su zakerni ale teba mozu zaujimat ti, na ktorych ti skutocne zalezi. Myslim, ze vsetci kto ta poznali si cely tyzden ako chybas vycitaju, ze mohli pre teba urobit viac, ze tu neboli dostatocne pre teba ked si musel urobit toto. Ale ver mi ze pri tvojom navrate by kazdemu padol kamen zo srdca a snazili by sa ti pomoct. Veci by sa po case zmenili k lepsiemu. Ak zijes a citas si to alebo aspon vidis vrtulniky,auta,clny a vies ze ta hladaju pomysli si aspon na veci ktore ta kedysi robili stastnymi. Moze to byt hocico, tvoje zaluby, kamarati.. Zi aspon preto. Vsetci, ktori by ta odsudzovali ti mozu byt ukradnuti tak isto ako komentare o preplacani tvojej zachrany alebo hlupe poznamky na tvoju adresu. Vrat sa za tymi, ktorych mas rad. Veci budu pre teba lepsie a pre vsetkch ostatnych tiez. A ak sa tato sprava k martinovi uz nedostane, pokial ma tento incident ten zly koniec nebola zbytocna. Ak si cita toto niekto kto si preziva alebo mysli na nieco podobne co martin, vezmite si z nej aspon nieco- nie ste nikdy sami. Aj keby sa mate zverit nejakej osobe, ktora viete ze je spolahliva, hoci si nieste blizky je to urcite lepsie ako mlcat. Existuju rozne linky, kam mozete zavolat alebo napisat, piste si dennik, robte nieco ako zo seba mozete trapenie dostat. Nikdy nie ste sami. Dufam, ze toto bude mat nakoniec stastny koniec, a ak nie tak prajem ho aspon niekomu inemu.

    36
  7. Snažím sa uveriť tomu ze je ešte nažive ale napriek tomu mam veľmi zle tušenie že je vo Váhu….bodaj by sa našiel živý a zdravý je veľmi mladý a celý zivotma ešte pred sebou.Drzim palce,nech ho nájdu živého.Cim skorej tým lepšie.

    0
  8. Dobry den.
    Martina poznam osobne aj celu rodinu.Nechapam ludi ktory tu napisu taku sprost .Neviem ak by ocitol anonym ktory uviedol ze mu to je potrebne dat preplatit ak sa skryva.
    Neviem vazena pan alebo pani co ste vystupila anonymne ak by ste sa ocitol-a v takejto situacii a by vam takto niekto dal anonyme taky komentar co by ste ako rodic citil v srdci.Pytam sa vas?Jeho otec ,mam,brat,stary rodicia a cela rodina blizka a daleka citime velku bolest a verime ze sa nam vrati domov zivy a zdravy a vsetci sa budeme tesit z jeho navrat nech je uz kde kolvek a namiesto slz ktore v tychto casoch nam stekaju po tvari sa objavi usmev ze sa nam vratil domov zivy a zdravy.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované