back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V Seredi pri Kolene bol včera nájdený mladý muž bez známok života

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Včera došlo v Seredi k ďalšiemu zbytočnému úmrtiu. Pravdepodobne dobrovoľne sa rozhodol zobrať si život ešte mladý človek, ktorý bol v popoludňajších hodinách nájdený pri Kolene.

Hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová uviedla: „K úmrtiu osoby došlo pravdepodobne bez cudzieho zavinenia, vzhľadom na okolnosti úmrtia a citlivosť prípadu, nie je možné poskytnúť bližšie informácie“.

Na miesto bola privolaná aj hasičská jednotka zo Serede, ktolrá poskytla v tomto prípade vyžiadanú súčinnosť Policajnému zboru.

Je až nepochopiteľné takto časté mimoriadne zjednodušené konanie možno vyplývajúce z navonok neriešiteľných problémov. Vychádzajúc z dnes už viacmenej každodennej reality, začína byť problém samovrážd mimoriadne vážnym a zaoberať by sa mali stavom spoločnosti okrem odborníkov, konečne začať aj politici a elity vedúce štát.

Vychádzajúc z denne medializovaných informácií a to sa zďaleka nemedializuje úplne všetko, vyzerá to tak, že bude ešte horšie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Píšete tu nezmysly zase ľudia … Absolútne neviete o čo išlo a o koho a už viete že dražoba a politika.. veci sa netočia iba okolo toho.. ach..

    25
  2. Pre: „…okoho 9. januára 2024, 13:43 Pri“

    Takýchto mudrlantov nám bol čert dlžný…
    Nabudúce sa radšej zdrž komentára.
    —————
    Pozostalej rodine vyjadrujem úprimnú sústrasť.

    1
  3. aký lukáš ? všetci sa zabíjajú mladý si nemôžu dovoliť vlastne bývanie malé mzdy a ide to dole vodu vidieť na okoli smutne

    5
  4. Stávame sa krajinou kde sa ľudia neboja zomierať, tak ako to chcela Zuza …? Úprimnú sústrasť pozostalým
    Žijeme ťažkú dobu a bude horšie, no všetko sa dá zvládnuť aj s pomocou najbližších len treba počúvať svoje okolie a byť viac všímaví

    17
  5. Z Trnavy chalan. Brat majiteľa veľkej firmy. Nech odpočíva v pokoji 🖤 Dobrý človek… hrozné čo sa deje…

    4
  6. Je to Sereďan, možné je že býval v Tt, veľká firma to nie je,ale firma to je.

    4
  7. Smutná doba 9. januára 2024, 14:46 – si normalny/a? Clovece, este sem potrebujes zatiahnut Zuzu? Vsak mate za premiera svojho mesiasa, vsetko lacne ako slubil pred volbami, narobene poriadky ako slubil pred volbami… tak co tu places nad dobou, ked si zijes ten slubeny blahobyt?

    28
  8. To si sa nemohol obesit v lete? Kto má zas kopat v tej zamrznutej zemi hlbokú jamu 🤦‍♂️

    1
  9. Ty si riadne sprostý!! Taký komentár napíše len primitiv!!!Mal si sa lepšie učiť a nemusel si kopať jamu,dilino!!!

    14
  10. Už nech ju kopú tebe. Ale teba by mali radšej hodiť na hnoj. Ty si nezaslúžiš byť ani riadne pochovaný.

    2
  11. Chcem sa spýtať, či má autor článku k dispozícii nejakú celoslovenskú analýzu samovrážd s narastajúcou tendenciou, alebo či vychádza len z vlastných pocitov. Tiež ma zaujíma, ako prišiel autor článku na to, že sa jedná o samovraždu, keď KRPZ to ešte nepotvrdilo, iba vyhlásilo, že sa PRAVDEPODOBNE jedná o smrť bez cudzieho zavinenia. Tiže som z krkolomne napísaných viet vyrozumel, že autor článku sa DOMNIEVA, že ak to bola samovražda, mohla byť dôsledkom MOŽNO navonok neriešiteľných problémov – taktiež poprosím zdroj alebo či to je len domnienka autora, že nájdený mal nejaké navonok neriešiteľné objektívne problémy.
    Pýtam sa autora preto, lebo sám rád nazýva ľudí idiotmi a hoaxermi, pokiaľ majú tvrdenia nepodložené relevantnými faktami.
    Som zvedavý na odpoveď..

    18
  12. Smerujeme do všeobecného šialenstva, vďaka

    1. Odtrhnutiu sa od reality – a.sociálne siete, hry
    2. Neskutočnému sebectvu – kapitalizmus
    3. Neschopnosti sa stretávať, komunikovať a zdieľať život taký, aký je – porovnávanie sa, kastovanie

    S týmto politici nič nespravia, s tým musíme bojovať sami v prvom rade v rodine, a tiež na pracovisku, v obchode… My tvoríme naše najbližšie prostredie. Sami musíme poskytnúť takýmto ľuďom pomoc. Niekedy stačí aj prechádzka a rozhovor. Dnešnej dobe chýbajú hlboké a dlhoročné priateľstvá.

    18
  13. Pre: Nová doba 10. januára 2024, 18:25 Pri
    Ak si myslis ze natom nemaju politici podiel tak si dobre mimo… ved cela atmosfera v spolocnosti je nimi diktovana. Sa pozri na Danka plagiatora, najebe najebany jak prasa do semaforu a v pohodicke nic nema problem odist z miesta nehody. Ved tu si ludia zvolili uplne jebliny / dno spolocnosti do vedenia.

    2
  14. Inak okolie Kolena má veľmi zvláštnu atmosféru. Pokojné by sa tam mohol odohrávať dej ďalšej Karikovej knihy.

  15. Keď sa Dacia mali zaoberať naposledy odborníci, mali to v rukách politici, rok 2020 ockovanie je sloboda, nezabudnem na ten rok sikany od štátu, tieto samovraždy sú len tomuto dosledok

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované