back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Novoročné prianie primátora obyvateľom a mestu Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Vážení občania mesta Sereď, priatelia, susedia, kolegovia, rodina,
prajem nám všetkým, aby sme v každej situácii nachádzali spoločnú reč. V rodinách, v susedstve, v práci i v poslaneckých laviciach. Prajem Seredi, aby sa ľudia nášho mesta dokázali navzájom úprimne rešpektovať a pritom mohli ostať verní svojim vlastným názorom a presvedčeniam. Veď ako ľudia sme rôzni, preto je najdôležitejšia vzájomná úcta.

Z hmotných vecí prajem nášmu mestu, aby dôležité rozvojové projekty a projekty rekonštrukcií, ktorý bol možno dlhodobo zanedbávaný, nabrali novú rýchlosť a aby sa nám podarilo zabezpečiť dôležité financovanie.

Prajem Seredi, aby hodnota, ktorú má ukrytú vo svojich obyvateľoch, v občianskych združeniach, v športovcoch, v umelcoch, no aj v dobrote bežných ľudí, nás vedela spojiť. Prajem Seredčanom prosperitu, zdravie a napredovanie na všetkých úrovniach. Želám nám v meste pokojnú atmosféru, stabilitu a prajnosť.

 

zdroj: FB/Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pan primátor dúfam ze ste sa dozvedeli o tom bordeli pri DK keď tam bola Silvestrovská zábava. Doteraz to nieje upratané sú to verejne priestranstva chodia tadiaľ nielen obyvatelia mesta ale aj autá. Je to tam veľmi nebezpečné. Nakoľko sa smeti fľaše a podobný odpad sa valajú kade tade. To vedeniu DK vôbec nevadi že romske zábavy robia bordel nielen vo vnútri ale aj na ulici?

    1
  2. Vyjadri sa niekto kompetentny co sa dialo v okoli kulturaku a da tuna ludom odpoved?
    Romovia mozu vsetko?
    Preco je na ceste bordel a preco smeti nepovyvazali sami sebe?Cakaju ze niekto za nich?
    Kto im povolil oslavu?Nech teraz riesi?

  3. Obcan: veľmi bujará oslava ktorá trvala asi tak do rána.kto by bol asi tak zodpovedný predsa ten kto dáva do prenájmu priestory a berie z to peniaze. RIADITEĽ DK. sťažovať sa treba priamo u pána riaditeľa DK. Ak nepomôže to tak treba ísť poslať pána primátora aby videl akého ma zamestnanca v DK. A dúfať ze z toho vyvedie aj následky.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované