back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Novoročné predsavzatia na rok 2024: Podeľte sa v komentároch o vaše plány!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Väčšina ľudí, ktorí chcú vo svojom živote niečo zmeniť hľadá príležitosť a vhodný okamih kedy začať.

Nový rok je tu a s ním aj príležitosť zamyslieť sa nad tým, čo sme dosiahli v roku 2023, a stanoviť si ciele na rok 2024.

Či už chcete zlepšiť svoje zdravie, kondíciu, vzdelanie, kariéru, vzťahy, tráviť viac času s rodinou, či viac času venovať sa sebe samému, splatiť dlhy, či nájdenie si lepšej práce, vzdať sa cigariet či alkoholu, novoročné predsavzatia sú skvelý spôsob, ako sa motivovať a naplniť svoj potenciál.

Ale viete, že podľa štúdie Univerzity v Scrantone len 8% ľudí dodrží svoje novoročné predsavzatia? Zamerajte sa na to, čo získate alebo čo vás baví.

A teraz je to len na vás! Podeľte sa s nami o vaše novoročné predsavzatia do roku 2024 v komentároch pod týmto článkom. Budeme sa tešiť na vaše príspevky a držať vám palce, aby ste ich splnili!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dobrý deň išiel som po 2.1.2024 cez Mlynarsku ulicu konkrétne okolo bočného vchodu do DK a skoro som tam dostal defekt a ten bordel na ulici po rómskej zábave je totálne otrasný. Bordel od pyrotechniky po celej ulici s autom som šiel ako na tankodrome a fľaše všade na okolo a veľké vrecia plne smetni po zábave VYZERALO TO AKO NA SMETISKU. Ako mohlo vedenie DK dovoliť takúto zábavu pod vedením primátora. Tomu sa hovorí skutočná kultúra v Seredi. Hanba na celé mesto. Zábava je tam len pre rómskych obyvateľov,, asi to majú zadarmo poprípade iba za pár drobných. Preto kulturak vyzerá tak ako vyzerá.

  2. Pre Občan Štefan : možno to bude ako sa vraví AKO NA NOVÝ ROK TAK POCELY ROK. Dúfam že primátor s tým niečo spraví a zlepší sa to.

  3. Na druhu stranu, kto okrem ciganov by bol ochotny oslavit cokolvek v tom zaprdenom smradlavom pajzli?

  4. Maria, zbytocne dufate, velku pi….u spravi primator,tie cierne prasata ostanu dalsich sto rokov prasata,nic sa bohuzial nezmeni.slovo zmena, casto krat znamena radikalne riesenia a to EU nema rada.

  5. Eu zdiera pracujúci ľud prostredníctvom daní a poplatkov a dáva tým co pre spolocnosť nic nerobia alebo len velmi malo? Tak tomu mam chapat?

  6. Ak by som smel sa dozvediet?
    Kto im povolil akciu v kulturaku je aj zodpovedny zato ze si po sebe nespratali?Alebo kto?
    Riaditel kulturaku?
    Spravca budovy?
    Komu platily za priestor?
    Alebo je zodpovedne mesto?
    Vyjadri sa ku tomu niekto?
    Prosim dajte tuna ludom vediet.TA ulica je fakt spinava.

    1
  7. Pre Seredan:, pýtate sa ako by ste nevedeli, všetky akcie vrátane bordelu čo nechávajú po sebe povoľuje pan riaditeľ Domu kultúry a ten je za všetko zodpovedný. a aj mu platia asi dosť dobre keď sú tam samé rómske akcie.a samozrejme nikto si posebe nič neuprace aj keď spraví špinu na verejnom priestranstve.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované