back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

O zatvorení POŠTY v Seredi sa dozviete až z oznamu na dverách

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Ak sa chcete pred koncom roka rozčúliť, nechajte si návštevu POŠTY v Seredi na čas, keď prídete z práce.

Dnes pred 17.00 hodinou niesla späť objemný balík pani, ktorá sa zbytočne na poštu prehnala. Našla zatvorené dvere s oznamom, že pošta je dnes aj zajtra otvorená do 16.00 hodiny. A odporúčanie navštíviť poštu v Galante.

Najskôr vedenie Slovenskej pošty dočasne zatvorilo prevádzku v Kauflande, aby ju následne už neotvorilo a úplne zrušilo.

Obyčajný pracovný deň a pošta v meste s takmer 15 000 obyvateľmi nie je otvorená ani do 17.- tej!!

To si naozaj vedenie Slovenskej pošty myslí, že môže všetko? Kto nahradí pracujúcim ľuďom prípadné škody z neprijatia, alebo neodoslania zásielky? Alebo si snáď kvôli neschopnosti vedenia dodržať otváracie hodiny, si ľudia majú brať dovolenky?

Hlavne že na pošte predávajú nezmysly – pošta má plniť nie funkciu blšáku alebo menšieho obchodu, ale doručovať zásielky. Evidentne nestačia ani stále vyššie poplatky!

- Článok pokračuje pod reklamou -

Smutné je, že vedenie Slovenskej pošty nemalo ani toľko úcty k platiacim klientom, že by uzatvorenie  pošty v Seredi občanom oznámilo vopred cez oficiálne komunikačné kanály mesta a už vôbec nie cez médiá. Nedostala snáď hovorkyňa tejto organizácie výplatu?

  

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Je potrebné sa obrátiť na SNS / nie je to skratka nejakej obyčajnej inštitúcie / . Sú to presne tí smradi, čo radi vykrikujú – to Slovensko naše – Slota – do tankoch! /. Že prečo? Nuž, keď sú pri koryte zabezpečia si všakovaké právne normy a človiečik plať. Však, kto má výhradné právo na listové zásielky? Á poďme ďalej, kto je dnes ministrom múdrosti? Nejaký Drucker. Na poštách za jeho éry ste si mohli kúpiť aj prací prostriedok. Však bodaj by nie, keď som sa z jeho služieb a dobre doondiel. Pošta- treba to konečne zrušiť. Iba si načítajte, koľko bral / berie?/ nejaký poštový ombudsman. Keď sa pýtam poštárok – ako sa vám žije? Pošlú ma do prdele.

    5
  2. Každý vie len kritizovať poštu. 1. Kto tam v živote nerobil nech je radšej ticho. 2. Bolo to vyhlásené aj v rozhlase. 3. Sú aj choroby a odchody do dôchodku. Zamyslite sa nad sebou, že pošta z nejakého dôvodu skrátila otváracie hodiny.
    Pekný večer vám prajem.

    12
  3. Poštárka, to ľudia nepochopia, darmo im to budete vysvetľovať, vedia len nadávať.Veľa šťastia v práci Vám želám a nevzdávajte to, my Vás potrebujeme.

    7
  4. Je to sluzba ako kazda ina. A ludia si za tu sluzbu platia. Pokial to nezvladas tak chod robit nieco ine.

    10
  5. Anonym 21:22, ten čo zvláda cez chorobu chodiť do práce a do mesta, chorobu akurát roznáša a možno tak nakazil tú pani na pošte, čo je teraz na PNke.
    A ako čítam, tak predsa majú otvorené v obmedzenom režime, nezrušili poštu..
    Trochu pochopenia a tolerancie ľudia, veď sú sviatky…a chorých je všade neúrekom.

    6
  6. Pre anonym: Ja to zvládam, preto som v robote a nemaródovala som od korony, keď začala. A som tam roky, možno toľko rokov ani nemáš.

    2
  7. Lenže poštárka má pravdu, pretože koľko rozhorčených zákazníkov napíše mail na vedenie pošty alebo im tam zavolá? Drvivá väčšina sa vyventiluje na pracovnickach za priehradkou a tým to pre nich skončí. Také slovenské.

    3
  8. Tak to aj ja môžem v robote povedať,že neotvorime dneska pobočku lebo mi idú ženy do dôchodku.Na také veci treba myslieť dopredu …A veru tak koľkokrát som prišla aj ja tam na poštu a ženy sa tam rozprávali a debatovali.Vobec ich netrápilo že majú rady po vchod

    1
  9. Majú to aj na oficiálnej stránke. Vola sa to otváracia doba stačí používať internet. Je rok 2023 !

    1
  10. pre Ja,
    Klameš, to ze sú rady na poste,a to môžu niektorí ľudia, ktorí okienko blokujú 10 a viac minút, zažil som to veľakrát a keď sa ti zdá, že sa tam pracovníčky zabávajú, môžeš tam ísť robiť..

    3
  11. A zatvorenie kniznice???Cez sviatky?Dostali dotaciu a zariaduju .Ale som zvedavy ci zariadia.Zvonka cez okna su knihy na parapetoch.Mal by sa aj na toto niekto pozriet.Termin otvorenia 8 januara?Potvrdi ho niekto ci je spravny?Dakujem.

  12. pre obcan Serede 30. decembra 2023, 15:39

    Mestská knižnica prešla v posledných týždňoch rekonštrukciou. Viď článok, kde som tom písala:

    https://www.seredonline.sk/2023/11/08/mestska-kniznica-bude-po-novom-moderna-a-pristupna-pre-vsetkych/

    Knihy vidíte na parapetách preto, lebo momentálne prebieha ešte výmena políc a s tým spojená kategorizácia kníh.

    Termín otvorenia je 8.januára, čo verím, že stihnú.

    Mám pripravený obšírny rozhovor s vedúcou knižnice, kde mi okrem iného porozprávala o zaujímavých novinkách, ktoré pripravujú pre čitateľov

    2
  13. seredská pošta, keď je najviac ludí tak ide jedno okienko, lebo ženy sú na obede… šóry až po úrad.

  14. Počúvaj ty neandertálec 23:07, aj mne sa stalo, že automat nevydával lístky a keď mi ten ujko povedal, že pre hotový doklad môžem ísť rovno dovnútra, tak som išiel, nebolo to žiadne predbiehanie. Výdaj dokladov je na počkanie, nové doklady niečo trvajú, je tam aj fotenie a tak. Či potreboval si si iba kopnúť? Takto si za debila zostal ty.

    1
  15. Kto v dnešnej dobe potrebuje chodiť na poštu, keď máte xy možností?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované