back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Aj opravu auta zveríme odborníkovi. Viesť mesto alebo obec však môže aj totálny hlupák

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Rozmýšľali ste už nad tým, ako sa rozhodujete pri výbere opravára napríklad chladničky, pokazeného záchoda, alebo komu zveríte do rúk svoje auto?

Aj výberové konanie na záhradníka má svoje pravidlá. Od záujemcov spravidla žiadate príslušné schopnosti, vedomosti, niekedy je podstatné vzdelanie a vo väčšine prípadov bezúhonnosť (nepustíte si do auta alebo domu zlodeja), morálny kredit a – nebyť hlupákom.

A zamysleli ste sa už, aké kritériá preferujete pri voľbe napr. poslancov NR SR, teda zákonodarcov? Alebo jednoduchšie, poslancov do MsZ a človeka na post starostu či primátora?

O bezúhonnosti sa budeme baviť inokedy, no tá hlúposť…

Včera druhý v meste posledných 12 rokov funkčne najdôležitejší človek do diskusie na SOL pod článok „Očakáva sa zvýšená hladina Váhu a zaplavenie priechodu popod most“ anonymne napísal tento diskusný príspevok:

„Za zvýšenie hladiny Váhu je zodpovedný Miloš Majko, Ondrej Kurbel a OZ Občan rozhodni.“

- Článok pokračuje pod reklamou -

Otázka na záver – nechali by ste takto mentálne a morálne vybavenému jedincovi (za peniaze) pozametať dvor, alebo odpratať výkaly po svojom psovi?

– – –

Ilustračné foto: (C) Miloš Majko, 2011

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Seredanka,obdivujem vašu bystrost.Presne takých prostuckych ľudí Majko najviac oslovuje.Ja mám inakšie heslo“ lebo Fico,Pelegrini.Ozaj som sa dobre pobavil.Satira je potrebná.

    3
  2. Hm, ťažká téma. Na všetko sa študuje. Či životom, alebo aj teóriou. Ideál je to i to. Ja vidím problém predovšetkým v tom, že berú peňáze ako murovatí. Čo to je? Nuž dva krát odmena. Od ľudí a od tých ďalších. / tí ozrejmenší aj vidia ďalej , ako po dvere svojho bytu/. Keď sa v minulosti snažili niečo naučiť aj tých , čo mali dôveru od ľudí, sú dnes títo za to roznesení na lopatách. Tak nevedia riadiť, vedia iba to , čo píše autor. A to je málo. A byť politikom 20 rokov? Nuž také Nemecko: Priority – ste tu vítaní / tí na loďkách , či peši / , ste naša záchrana – nemá kto pracovať. Vivat. A oná madam Nemecko – my sme to tak nechceli. Tak teda ako ? Sú tí zvolenci nadľudia? Či ako? A za naše peniaze? Kto tu je vlastne pánom?

    1
  3. Prezrel som diskusiu pod clankom, ktory spominate a ziaden prispevok od LV tam nie je, a ani anonym, ktory by takuto vetu pridal. A ak tento fiktivny prispevok bol pridany anonymne, ako viete, ze ho pisal LV?

    6
  4. Sú prípady, keď volebný zástupca má aj vyššie vzdelanie ako stredoškolské a nepozná ani zákon o obecnom zriadení.

    1
  5. Čo všetko zlé porobilo bývalé vedenie mesta Sereď. Podal niekto trestné oznámenie na bývalé vedenie mesta? Inak nemá význam špinit tie osoby.

    2
  6. Ak by si mal kamarátov tam aj tam, tak aký by podľa teba bol výsledok? Brucho má kamošov úplne všade.

    1
  7. Pre Anonym 29. decembra 2023, 0:08 Pri

    Veď to. V tomto prípade platí kresťanské „Blažení tí čo nevideli a uverili“.

  8. Pán Majko je kus hovn* a evidentne nemá o čom písať, tak si takímto spôsobom vytvára témy z ničoho, ale veď už sme si zvykli 😂🤣

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované