back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Masový vrah z Karlovej univerzity sa k činu inšpiroval v Rusku, nie v USA!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Pod správou o strelbe na Filozofickej fakulte Karlovej univerzity v Prahe, sa po chvíli ozval „diskutujúci“ s primitívnym príspevkom.
Sledujúc predchádzajúce príspevky tohto diskutujúceho, z ich obsahu vychádza, že ide o prorusky ladeného jedinca zameraného proti „slniečkarom“.
Práve tieto pomýlené existencie spravidla zdieľajú čokoľvek bez rozmyslu, znalosti problematiky a preverenia faktov. 
„Diskutujúci“ napísal toto:

Naši bratia sa už približujú k amerike,nášmu velkému vzoru🤮🤮🤮


 

Moja verejná reakcia na tento príspevok:


Verejne ziadame polodebilov typu diskutujuceho „Anonym 21. decembra 2023, 17:23 Pri „, aby aspon v takto tragickych chvilach upustili od vzhliadania k ich vzoru – dalsiemu psychopatovi a vojnovemu zlocincovi Putinovi.
Ak to nedokazu, nech sa aspon snazia svojimi primitivnymi prispevkami obtazovat maximalne okruh svojich blizkych a obdivovatelov. V kazdom pripade, bez zneuzivania nasich medii.

Ako uz uviedol diskutujuci vyssie, brutalny vrah 15 nevinnych ludi, sa neinspiroval v USA, ale v Ruskej federacii. Mal mat profil na socialnej sieti Telegram, na ktorom komunikoval v AZBUKE !!

Zastavam nazor, ze bezpecnostne zlozky aj na Slovensku by konecne mali venovat pozornost dezolatom a fanatickym podporovatelom a obdivovatelom RF a vojnovych zlocincov.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Aj u nas su zial pomyleni jedinci majuci dokonca aj meno a priezvisko na socialnych sietach napisane v Azbuke. O urovni ich komunikacie v diskusiach je asi zbytocne pisat.

Kazdy fanaticky jedinec vyznavajuci extremizmus v akejkolvek forme a svojimi nazormi sa chvaliaci dokonca demonstrativne (spomenuta Azbuka) verejne, moze byt potencialnym bezpecnostnym rizikom pre svoje okolie.

Volam po ucinnej prevencii. Ratanie mrtvol po psychopatoch, ktori sa za kazdu cenu chcu zapisat do historie, je zlyhanim bezpecnostnych zloziek a statu ako takeho.


 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. David Kozák († 24) začiatkom decembra na kanáli v aplikácii Telegram informoval, že plánuje zabíjanie v škole a následne možnú samovraždu. Odvtedy do vlákna pridával ďalšie detaily svojho zámeru. Ako svoju inšpiráciu označil 14-ročnú Rusku Alinu Afanaskinovú.
    Tá 7. decembra v ruskom Briansku zobrala otcovu zbraň Bekas-3, vložila ju do žiackych dosiek na dokumenty a následne išla do školy vraždiť, pričom sa zamerala na svojich spolužiakov z triedy. V jednej z lavíc pritom sedela aj jej sestra – dvojička, tej sa však nič nestalo.
    Zaútočila počas hodiny biológie, priamo zabila 5 detí, ďalšie zomrelo v nemocnici. Učiteľka, ktorá sa snažila žiakov brániť, vyviazla so zraneniami. Alina, ktorá mala byť v minulosti spolužiakmi šikanovaná, následne spáchala samovraždu. „Výrazne ma inšpirovala Alina! Výrazne,“ uviedol Kozák pred týždňom a neskôr dodal mrazivú predpoveď: „Ale zabila ich málo. Ja sa pokúsim pozabíjať ich viac.“
    https://www.cas.sk/clanok/2880343/utocnik-david-24-sa-inspiroval-strelbou-v-rusku-mraziva-sprava-pred-masakrom/

  2. Naivne som si myslel, že táto tragédia sa zaobíde bez spolitizovania a kopancov do Ruska. Hold novinárska objektivita na Slovensku, je ako som už veľakrát spomenul, veľká neznáma. Bezpečnostné zložky by skôr malo zaujímať ako sa dostal ku zbrani, ktorou tento čin spáchal. Písal v azbuke. Fajn. Keby písal po anglicky alebo mongolsky by ste písali čo?
    Úprimnú sústrasť pozostalým obetí.

  3. Kto politizuje?Takže:

    Ministr vnitra Vít Rakušan řekl, že stojí za kvalitní prací policie. Netýká se to jen dnešního zásahu, který byl podle něj velmi profesionální. Vicepremiér též vyzval ke sdílení jen ověřených informací policie. Šířící se dezinformace jsou podle něj nejspíš promyšleným útokem „ruské trollí farmy“.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/strelba-v-praze-fiala-vlada-masakr-skola-student-pavel.A231221_190600_domaci_remy

  4. Ja som si myslel ze je inšpirovaný tými to likvidujú deti a nemocnice v gaze? Ale po precítaní clánku mi to uz je jasné! Dakujem za skvelý clánok opäť som o nieco múdrejší

  5. Ako grciam zabil ľudí jebat NATO.vsak sa inšpiroval v Rusku. Nech aj v psacej riti. Bože kam to spejeme. Majko si chorý?

  6. Nie je normálne,aby tu novinár,alebo ktokolvek ini rozširoval práve v takejto smutnej a tragickej udalosti ničím neoverené takéto správy.I sám český policajný prezident podotkol,že to bola “ možná „motivacia.A okrem toho,či to bolo z Ameriky,alebo z Ruska,alebo z tramtarie,je to úplne jedno,Čo ste to len za ľudí.

  7. Mal mať .. To je tak overená informácia po pár hodinách po streľbe ako výrok že vakcína je sloboda … 🤦‍♂️

  8. Majko má pravdu.Vyhľadajte si informácie aj mimo ruské vyslanectvo.
    Strelec z Prahy svoj útok plánoval. Inšpirovať ho mohla strelkyňa z ruskej školy. Ako referuje web iDnes.cz, tento týždeň na sociálnej sieti Telegram napísal, že nenávidí svet a chce za sebou zanechať pokiaľ možno čo najviac bolesti.

    Podľa webu seznamzpravy.cz si profil so svojím menom na Telegrame založil začiatkom tohto mesiaca a zverejňoval na ňom príspevky v azbuke. V nich autor najskôr píše, že profil bude jeho denník a že chce spáchať streľbu v škole, možno aj samovraždu. Neskôr potom dodal, že ho inšpirovala Alina Afanaskinová, no tá podľa neho nezabila dosť ľudí a on sa to pokúsi napraviť. Odkazoval tým na ruskú školáčku Alinu Afanaskinovú, páchateľku masovej streľby v škole Briansku, pri ktorej 7. decembra zomreli dvaja ľudia a ďalší boli zranení. Potom sama spáchala samovraždu.

  9. To čo je za nadpis ? Ty si normálne , že „štváč“. Teba niekto platí za to, že tu rozoštvávaš ľudí ? Koho zaujíma kde sa inšpiroval , veď zomreli mladí ľudia. Namiesto toho aby si odsúdil takýto čin, tak si dal najavo, čo za bezcitného človeka si.

  10. Je úplne jedno kde a kým sa ten psychopat inšpiroval, vôbec to nie je podstatné. Ale vyrobiť o tom ešte aj článok?

  11. Majko nešír konšpirácie ! Zatiaľ ten status na telegrame nikto nepotvrdil že patrí útočníkovi.

    A keby ľudia mali vašu teóriu tak potom by museli bezpečnostné zložky sledovať každého “ psychopata“ ktorý si dovolí písať v Anglickom jazyku lebo tým dáva najavo svoju kolonizačnú a privojnovú mašinériu ktorú USA presadzujú po svete ako bol Irak a Afganistan kde zomrelo viac civilistov vrátane tisiciek detí.

    Píšte len overené informácie a nie pár hodín po útoku konspiracie

  12. Kriste, to sa sem nahrnul autobus dezolatov?
    Je potvrdene to kde sa ten chuj inspiroval, tak tu prestante onanovat.
    Odsudeniahodny je ten vrah nie autor clanku vy hovada.

  13. Včera bolo potvrdených minimálne 15 obetí. Dnes ráno poznáme totožnosť 13 zo 14 obetí. Človek už ani nevie čomu veriť.

  14. Ako mohol mať legálne držanú zbraň? Robia aj v CZ psycho testy na zbrojný preukaz? Ak áno, potom takého kvázi psychológa by som dal zavrieť až by zčernal.

  15. súhlasím s Milošom,obrovská tragédia.A blbci hneď začnú vipisovať „Amerika“ a pod.Pritom vrah sa inšpiroval ruskou babou,to je fakt.
    A v ČR sa začalo šíriť kopec dezinformácií,premiér ČR za tým vidí ruskú troliu farmu,aj to je informácia s odvolaním na zdroj.
    Všetko ostatné sú dohady.

  16. Pán Majko prečo sa nebránite keď máte pravdu?Ľudia vás tu urážajú a vy nič.Prečítali si aspoň to že reagujete na komentár v ktorom klamal niekto iný?Máte veľkú trpezlivosť

  17. 9.38
    Ty kvazi odbornik na vsetko.
    Cesi maju snad najlepsi zbranovy zakon aky moze byt.
    Ten uchyl, ked si si nevsimol nebol ziadny bezdak nafetovany. Studoval, bol teda relativne inteligentny, vzdelany…. Len uveril bludom. Bud v svojej hlave, alebo vo virtualnom svete. A jasne mu preplo. Toto sa neda predvidat.
    Takze prestan trepat.

  18. Rok: 2012
    Mesto: Newton
    Štát: Connecticut
    Počet obetí: 27
    20-ročný Adam Lanza na základnej škole v Newtowne zastrelil 26 ľudí a z toho 20 detí. Nakoniec spáchal samovraždu. Ešte pred masakrom na škole zastrelil doma vlastnú matku. Podobnosť s pražským strelcom čiste náhodná? Ruská dievčina o ktorej je reč mala úplne iný motív, v jej prípade vôbec nešlo o bezhlavé náhodné masové zabíjanie ľudí. Ruská študentka bola šikanovaná už od základnej školy a mala konflikt so študentmi v Brjanskej škole, ktorý riešila streľbou po spolužiakoch. Išlo o vzťahový problém, ktorý v prípade vraha z Prahy úplne absentuje.
    Už sú oprávnené pochybnosti o pravosti tg kanála tohto mladíka. Názor nech si, urobí každý z nás…

  19. 12.15
    Akym bludom? Ty tomu vrahovi rozumies alebo si tiez jeden z tych psychologov ktori schvaluju vrahom zbrane? Ake prepnutie? To nebolo chvilkova dezorientacia ale naplánovaný chladknokrvný čin ktorému predchádzala ďalšie vražda. Nie jedna ale viac. Tí „psychológovia“ ktorých naše školy vypľúvajú ako tak veľa ako „sociálnych pracovníkov“ berú za tieto posudky peniaze. Preto by mali brať za to aj zodpovednosť. Ty odborník na všetko!

  20. 8:55 keby si rozmýšľal s tou tupou hlavou, tak prídeš na to, že tá 15. akože obeť bol ten psychopat vrah a ten sa medzi obete neráta. A k tým ostatným rozčúleným proruským dezolátom iba toľko, že p. Majko iba reagoval na toho primitíva, čo tento masaker dal za vinu Amerike.

  21. pre Anonym 22. decembra 2023, 13:32 Pri

    Keď už obhajuješ čísla uvádzané mirnix-dirnix, ktoré nám tu médiá predkladajú, tak prosím o vysvetlenie nasledujúcich počtov, nakoľko sa nezhodujú s tými, ktoré boli uvádzané včera, resp, dnes ráno. Určite poznáš nejaké vzorce, ktoré vedú médiá k rôznym číslam, keďže ja rozmýšľam tupou hlavou. Očakávam racionálnu odpoveď, máš na to. Invektívy si odpusti. Ďakujem.

    „Minister vnútra Vít Rakušan vo vysielaní ČT24 uviedol, že obetí je 13, štrnástym mŕtvym je páchateľ. Poznáme všetkých 14 mŕtvych a ich identitu. Ide o 13 obetí šialeného strelca, jedným mŕtvym je sám strelec“.

  22. Nie, ide o to, ze ty si debil, ktory nedokaze pochopit pisany text.
    Ale v senku budes za frajera, lebo vies napisat – bombasticky. O to ide.

  23. Konspiratori už úraduju, za to môže putin. Ale to že každý mesiac počúvame ako v USA sa vrazdia v školách, uradoch, na uliciach tzv. demokrati tak to je poriadku. To nikto nekomentuje. Tak isto keď 8 rokov fašisti na Ukrajine vraždil ukrajinský rusov tak isto všetci a hlavne medialna mafia držala huby lebo to nepovolili usaci a EÚ liberáli fašisti.

  24. Pán Majko…už niekedy uvažujem o Vašej narušenosti..a to som neni pre info..človek zaujatý Ruskom…Vy ste hotový deketív..pravdy kázač…proste len Váš názor je genialny…Vy ste boh…teda aspon tak sa prezentujete…novinar proste bech chyby 🤷‍♂️😀

  25. ANNA 22. decembra 2023, 10:42 Pri – nemyslim si, ze su potrebne moje reakcie.

    Uz z niektorych prispevkov vidno, ze znacna cast diskutujucich zhruba kopiruje vysledky monitoru na skolach – cca 30 populacie sice citat vie, no nechape obsach pisaneho textu.

    Dalsia cast text ani necita a kedze obrazkov v clanku vela nieje, recou ich kmena obsah clanku nemaju pochopit ako.

    A myslim si, ze v texte mojej reakcie na primitiva v diskusii je napisane vsetko podstatne.

  26. Anonym 22. decembra 2023, 8:14 Pri – veci sa maju inak:

    nie status, ale profil a nie ze nepotvrdil, ale nevyvratil. A to je zasadny rozdiel. Chapem, ze nie kazdy to chape, ale taky je svet. Niekto bol v rade na rozum daleko a niekto sa dokonca na rad ani nedostal…

  27. Filozof,super inteligentny a vyrazilo mu dekel,to by murar obkladac,alebo kuchar neurobil,zakon o zbraniach ake maju cesi je moc liberalny,ako moze vlastnit 24rocny sopliak,moderne utocne pusky s optikou? 7ks zbrani mu akoze naco bolo?kde zobral na taky spickovy arzenal peniaze?ked ta co s nou strielal podla odbornikov stala 8tis€ a optika 2000€. Mozno o par rokov si budeme moct kupit aj rakety,ti bohatsi aj bombardery,je skoda,ze vidime co sa deje v amerike,ale nepoucime sa, skor naopak,berieme si velmi zly priklad.Snad sa to niekedy zmeni k lepsiemu.

  28. Bono a odbornici pisali, ze si ju kupil novu? Pretoze sauer s optikou sa da kupit pouzita za patinovu cenu.
    A pokial bol clen nejakeho streleckeho klubu…

  29. Treba pozostalým napísať,že vrah sa inšpiroval v Rusku a nie v USA,hneď sa im bude ľahšie pochovávať svoje deti.

  30. Pán Majko ako je možné že vy ste napísal pred dvomi dňami to čo pomaličky ostatný píšu teraz?Ako ste to vedel?Vždy píšete veci dopredu a vždy sú pravda a splní sa to.

  31. Ánonym 8:55,tvoj príspevok je síce kratky ,ale najvystiznejsie vyjadruje tieto hovada,čo sa z tohoto tragickeho príbehu snažia vytĺcť nejaké body do zbierky svojich chorých a nenávistných presvedčení od jednej,či od druhej strany.Hanbite sa všetci,a najviac ten,čo sem dal tento článok,lepšie povedané nadpis.Prevzal to síce od vyhlásenia polície ČR,ale bol to len maličký segment,ktorí trval pár sekúnd,a ešte bolo povedané,že to môže byť možný motív.Je to smutne.

  32. podľa môjho názoru iba debil mohol napísať, že vrah sa inšpiroval v Rusku …. pozrite si americké krvavé filmy …. kolko takýchto vrahov bolo v USA …hm, ale „umelci“ musia všade v negatívoch písať a Rusku ….. takže dnes platí: čo umelec to hlupák …

  33. podľa môjho názoru iba debil mohol napísať, že vrah sa inšpiroval v Rusku …. pozrite si americké krvavé filmy …. kolko takýchto vrahov bolo v USA …hm, ale „umelci“ musia všade v negatívoch písať a Rusku ….. takže dnes platí: čo umelec to hlupák … Pán MAJKO, aký názov by mal článok ak by ste ešte pracoval v TOSke a bol KOMUNIZMUS ??? – Masový vrah z Karlovej univerzity sa k činu inšpiroval v USA ???

  34. Boze ,to uz kazdy co ma v zdku dierku moze byt asi „akoze „novinar..Dam si na krk fotak a hotovo…Napisem nejaku „mudrost „sveta a potom ,ked si niekto dovoli nesuhlasit s jeho nazorom ,tek je prenho dezolat,prorusky atd,,,Ake demokraticke…

  35. No tak si ten fotak daj na krk a napis nejaku mudrost.
    Jaaj, ty nemozes, lebo prave si zase poloblby.

  36. tam kde vládnu libtardi, vládne nebezpečenstvo a chaos. nemám rád Fica, ale nemali sme inú možnosť, ako ho voliť. zatial robí všetko tak ako treba. pedofilov ako šimečka treba zastaviť, inak dopadneme ako česko

  37. Redaktor tohoto článku je retardovaný, keď písal, že vrah z Karlovej univerzity sa inšpiroval v Rusku ?
    České médiá píšu: 🇨🇿 ČR: Vrah z filosofické fakulty studoval a pohyboval se v prostředí progresívního liberalismu, stýkal se zajisté jenom s těmi správnými proevropskými učiteli a spolužáky.

    ?

  38. Ktoré české médiá ty dement, napíš zdroj, aby sme boli v obraze. Si zavretý v bubline konšpiračných médií, vylez von, rozhliadni sa okolo seba, nadýchaj a začni rozmýšľať svojou hlavou!

  39. Anonym 27. decembra 2023, 11:38 – presiel som si ten twitterovy ucet, zdiela casto “overene” info, ako priklad uvediem, ze vraj Zelensky podpisal pri navsteve USA kapitulaciu Ukrajiny…

    Este stale si myslis, ze redaktor tohto clanku je retardovany? Pripustme teda, ze teoreticky hej. Co si potom ty?

  40. pre 20,49 27. decembra 2023, 23:15 – tak urcite, hned ako skonci 3 dnova specialna vojenska operacia.
    A k tym “zarucenym” spravam z toho tweetroveho uctu sa nevyjadris?

  41. Česká polícia sa odkláňa od verzie, že účet na stránke Telegram, kde muž v ruštine informoval o plánoch zabíjať, patril útočníkovi z Prahy. Podľa informácii z vnútra polície s 90-percentnou pravdepodobnosťou nejde o Telegramový účet útočníka.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované