back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Na Filozofickej fakulte v Prahe po streľbe majú byť zranení aj mŕtvi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Polícia Českej republiky zasahuje na Filozofickej fakulte v Prahe. Po streľbe na mieste majú byť zranení aj mŕtvi.

Na miesto tragickej udalosti smerujú všetky záchranné zožky a minister Vít Rakušan.

Bližšie informácie prináša:

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/strelba-skola-praha-namesti-jana-palacha.A231221_152226_praha-zpravy_pp

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/strelba-v-centru-prahy.B1007983

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Naši bratia sa približujú rusku: „Policie ve čtvrtek odpoledne potvrdila, že David K. je pisatelem kanálu na Telegramu, který vznikl 9. prosince právě pod jeho jménem. Příspěvky do něj přidával v azbuce. V nich psal, že profil bude jeho deník a že chce spáchat střelbu ve škole, možná i sebevraždu.

    O den později pak dodal, že jej inspirovala Alina Afanaskina. Ta ale podle něj nezabila dost lidí, což se on pokusí napravit. Odkazoval tím na ruskou školačku Alinu Afanaskinovou, pachatelku masové střelby ve škole Brjansku, při které 7. prosince zemřeli dva lidé a další byli zraněni. Poté sama spáchala sebevraždu.“

  2. Verejne ziadame polodebilov typu diskutujuceho „Anonym 21. decembra 2023, 17:23 Pri „, aby aspon v takto tragickych chvilach upustili od vzhliadania k ich vzoru – dalsiemu psychopatovi a vojnovemu zlocincovi Putinovi.
    Ak to nedokazu, nech sa aspon snazia svojimi primitivnymi prispevkami obtazovat maximalne okruh svojich blizkych a obdivovatelov. V kazdom pripade bez zneuzivania nasich medii.

    Ako uz uviedol diskutujuci vyssie, brutalny vrah 15 nevinnych ludi, sa neinspiroval v USA, ale v Ruskej federacii. Mal mat profil na Telegrame, na ktorom komunikoval v AZBUKE !!

    Zastavam nazor, ze bezpecnostne zlozky aj na Slovensku by konecne mali venovat pozornost dezolatom a fanatickym podporovatelom a obdivovatelom RF a vojnovych zlocincov.

    Aj u nas su zial pomyleni jedinci majuci dokonca aj meno a priezvisko na socialnych sietach napisane v Azbuke. O urovni ich komunikacie v diskusiach je asi zbytocne pisat.

    Kazdy fanaticky jedinec vyznavajuci extremizmus v akejkolvek forme a svojimi nazormi sa chvaliaci dokonca demonstrativne (spomenuta Azbuka) verejne, moze byt potencialnym bezpecnostnym rizikom pre svoje okolie.

    Volam po ucinnej prevencii. Ratanie mrtvol po psychopatoch, ktori saza kazdu cenu chcu zapisat do historie, je zlyhanim bezpecnostnych zloziek a statu ako takeho.

  3. Majko ale ti zahrali na strunu,co?Este,ze v tej Emerike nie su ziadne utoky deti na spoluziakov strelnou zbranou.Uz si trosku trapny.

  4. malono 21. decembra 2023, 20:15 Pri – nie Ty dilino, je uplne jedno, akeho psychopata velebi masovy vrah cielene vrazdiaci nevinnych ludi.

    To len mentalna spodina je schopna pisat verejne nezmysly, ktorymi si pravdepodobne kompenzuje svoje pocity menejcennosti.

    Nasledky konania vrahov psychopatov su fatalne vzdy.

  5. Čo tak trošku obmedzit diskusiu, pripadne povolit pridavanie komentarov iba registrovanym uživatelom? Porušiš pravidla a maš ban, jednoduche.

  6. P.Majko! Spamätajte sa.Nezdá se vám, že to už prehánate! Vy a takí podobní,rozdelujete spoločnosť.Nenadávajte ľuďom do dezolátov a ruských trollov.Táto tragická a smutná udalosť sa môže stať ako v Rusku a deje sa aj vtej vami obdivovanomj USA,alebo v Nórsku .Problém je v sociálnych sieťach a politikoch.Viete, koľko mladých ľudí, trpí depresiami, uteká z domovov! Prečo?Lebo z médií a štvavínovinári, čo sa nevedia zmieriť aj napr. s voľbami u nás.Ohľaduplnosť, empatia, právo na iný názor sa nenosí. Zrejme sa ľudia musia vrátiť späť do jaskýň.Viem, že ste progresívneho tábora,a ani ja som nevolil túto vládnu koalíciu,ale rešpektujem výsledky volieb, čo opozícia nezvládla,doma ani v Bruseli.Prajem vám pokoj v srdci a pekné Vianoce.

  7. Pán Demeter, nezabudli ste vo svojom komentári na rodičov a výchovu v rodine? Nie je prvoradá ďaleko pred „štvavínovinármi“ a aj pred sociálnymi sieťami?

  8. Sprostá sedlač, čo velebí Rusko, všetkých s opačným názorom nazýva liberálnymi fašistami, slniečkarmi a neviem čím ešte, ale spoločnosť rozdeľujú novinári, opozícia, všetci, len nie ich milovaní sociálni demokrati, čo by okradli aj vlastnú mater za pár eur.

  9. Vôbec nie je podstatné, kde a kým sa ten psychopat inšpiroval. Keby mal inšpiráciu z inej krajiny, dopadlo by to rovnako. Akurát niektorým jedincom vyhovuje o tom písať. Neviem načo je to dobré.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované