back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Spýtajte sa primátora: Ondrej Kurbel odpovie na vaše otázky v štvrtej časti relácie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pripravujeme štvrtú časť relácie s primátorom mesta Sereď, Ondrejom Kurbelom. Tentoraz sa opäť budeme venovať otázkam, ktoré občanov zaujímajú najviac – teda tým, ktoré nám posielajú samotní obyvatelia mesta.

Ak máte nejakú konkrétnu otázku, ktorá sa Vám v súvislosti s mestom Sereď vynára, neváhajte a pošlite ju cez tento formulár: 

[ANKETA BOLA UKONČENÁ]

Zasielanie otázok do tejto časti bude možné do 21.12.2023, 18:00 hod.

Tešíme sa na Vaše otázky a veríme, že aj štvrtá časť relácie Spýtajte sa primátora bude pre občanov prínosná.

Odpovede na otázky z minulej časti:

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. DOBRÝ DEŇ.VIEM,ŽE TÉMA FUTBALOVÉHO ŠTADIÓNA JE VEĽMI CHÚLOSTIVÁ TÉMA ALE NIKTO NEPÍŠE A NEINFORMUJE AKO TO VLASTNE VYPADÁ MOMENTÁLNE ZO ŠTADIÓNOM.ČI SA VLASTNE AJ ZAČNE S REKONŠTRUKCIOU TOHTO TAK VEĽMI POTREBNÉHO STÁNKU PRE SERED.VEĎ FUTBALISTI SÚ MOMENTÁLNE NA ČELE TRETEJ LIGY ZÁPAD A BOLO BY UŽ NAČASE DAŤ VEDIEŤ AKO TO VLASTNE SKUTOČNOSTI JE.VEĎ CELÁ ŠPORTOVÁ VEREJNOŤ ČAKÁ KEDY SA ZAČNE S REKONŠTRUKCIOU TOHTO DLHO TRVAJÚCEHO PRBLÉMU.ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ.

  2. Dodo sa pýtal aj toto isté minulého vedenia? Dodo sa pýtal kam zmizli státisíce € napchaté za tie roky do futbalu?

  3. Pre anonym ja ako Dodo osobne som financie nespomínal vždy som dával otázku ako to je zo stavbou alebo rekonštrukciou seredského štadióna a kedy sa vlastne začne,nič viac a nič menej.Treba povedať už pravdu športovej verejnosti kedy sa a či sa vlastne začne.Ja som financie vôbec nespomínal.DODO.

  4. EŠTE RAZ PRE ANONIM.ÁNO JA SOM SA PÝTAL AJ MINULÉHO VEDENIA AKO TO JE ZO ŠTADIÓNOM A ZO ŠTADIÓMOM JE TO UŽ PÄŤ ROKOV TAK AKO TO JE BOHUŽIAĽ A TO MA VEĽMI MRZÍ.A AJ TERAZ SOM POLOŽIL OTÁZKU PRE PÁNA PRIMÁTORA AKO TO JE ZO ŠTADIÓNOM.A CHCEL SOM IBA VEDIEŤ ČI SA V PO NOVOM ROKU ZAČNE A KEDÝ?TO JE VŠETKO VEĎ AKO SEREDANA MA TO ZAUJÍMA.

  5. Ešte raz pre anonym.Mňa veľmi mrzí ako to je zo štadiónom a ten štadión mal ľudí spájať a nie rozdeliť a aj teraz cítim že táto otázka štadióna ďalej rozdeľuje,škoda a asi to už aj tak zostane a Seredi to asi bude dlho trvať škoda.

  6. Ja by som chcel vedieť ako je to pred labužníkom s tým parkoviskom nakoľko ho ho kúpili majitelia labuznika, a osadzaju tam rampy a terminál,a právne tam nemôžu vyberať poplatky za parkovanie tak ako na druhej strane parkovisko( bývalá tržnica) vašej rodiny Kurbelovej..

  7. Dobrý večer, ja by som sa chcela spýtať ako je to s vianočnou výzdobou v našom meste..myslím, žeby to zaujímalo viac občanov..nenájdu sa na ňu financie alebo nemáme nikoho kreatívneho ? V čom je problém že je cez sviatky v našom meste tak smutno..vidíme, že v okolitých dedinách sa dá..ďakujem za odpoveď a pekne sviatky

  8. Chcela by som sa opýtať,či nieje hanba ako dopadli vianočné trhy,aká slabá je vianočná výzdoba mesta..Hociktorá malá dedina je prichystana na sviatky a Sered mi pripadá ako zanikove mesto..Nič sa tu nedeje a mladí nám odchádzajú preč z mesta.Ved investícia do vianočného osvetlenia mesta nieje na rok.Da sa použiť niekoľko rokov..a ten Betlehem?,,,hroza

  9. Chcel by som sa spýtať kto je zodpovedný za to ze sa nepracuje na novom moste na železnicou? Prosím konkrétnu osobu na ktorú sa obrátiť! Či už je to niekto s kraja alebo zo správy ciest alebo z parlamentu….

  10. Načo sa pýtať, keď mi neodpovedal doteraz ani na jednu otázku🤷‍♀️… Načo sa hrať na primátora , keď sa neviem správať…

  11. Musíš sa aj pýtať, na to aby si dostal odpoveď 🤷‍♀️ mne odpovedal zatiaľ na všetko a to som tam dala už minimalne 3 otázky

  12. Do koho sa navažaš ty asociál! Kde je tvoje obydlie posledný dom na Borodoch?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované