back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ceny rybárskych povolení pre rok 2024

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

SRZ MsO Sereď oznamuje nasledovné ceny rybárskych povolení platné pre rok 2024. 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Mňa úplne odrovnala úroveň kreativity tvorcu cenníka. Ako keď prijímate do zamestnania a pýtate sa uchádzača, viete robiť v exceli? A on odpovie samozrejme že áno a dostane zo seba niečo takéto, hodné prvej polovice prvej hodiny školenia s excelom 😀
    všetky štýly a veľkosti fontov a nezabude povyfarbovať bunky 😀

  2. ano, to dospelí plus ženy robil nejaký kajšmentke…ináč ceny tak vysoké, že to už musíš chytiť aj zlatú rybku

  3. Dnes už človek aby nemal o nič záujem. Len cucal doma, odrobil si šichtu a odvádzal dane. Pretože každé hobby stojí nehorázne veľa peňazí.

    1
  4. Rybáry fnukaju ze nebudú brat lístky ze je to drahé ale choďte sa pozrieť keď budu vydávať prvé dni lístky od rána tam budu vysedávať až po bývalý obchod rybu,a po bývalú pekáreň. Ľudia majú peniaze plne auta udic, byvakov, a všetkého možného stačí pozrieť na rybníky.

  5. Oni vedia že pár ľudí ponadava,poplace.20 ich ukončí členstvo 120 žiada. Keby nebol záujem tak asi to tak nie je.

  6. Potrebujú vybrať náhradu, za premárnené náklady, za neúspešný boj s Dolnou stredou. Už aj dôchodcom dali povinnosť brigádovať.

  7. Ako sa hospodári s toľkými peniazmi vybranými za rybárske povolenia? Pretože ak by som si kúpil taký drahý lístok, tak by ma sakra zaujímalo čo sa ďalej s tými peniazmi deje a žiadal by som do posledného centa ich vydokladovanie.

  8. Bude schôdza kde sa dávajú návrhy,hlasuje sa, rozhoduje sa atď. Treba tam prísť a riešiť veci tam.Nie tu vypisovať a mudrovat. Tam zas príde 50 tích istich a ide sa ďalej.

  9. No nič nám iné neostáva iba si na dvore vykopať jazierko a nasadiť svoje násady a chytať doma

  10. Kolko stojí fajka na bratislavskej od tej bezzubej co má ulsta ako kapor? Len preto sa pýtam lebo si chcem vyratat kolko ryb som tento rok chytil a kolko krat by ma mohla podudlat za cenu noveho lístka?

  11. Nemám slov,nasada=kapor,dravce max par kusov na ktoré už čakajú kormorany,rieky zdevastované reguláciami a otravami,aspon u nas,(Dudince).a samozrejme u nas sa násada do riek ako je ipel iz roky nedáva,sama vydra bobry dokurvili uz asi kazdy starší strom,a kormorany nam uz seru pomaly na balkóny.krasna srz

  12. Nestačím sa čudovať. Že nie sú ryby ? Sa pozrite do vlastných radov ,koľkí z Vás poberú viac ako je povolené , všetci chcú nachytať ryby a brať domov . Čo s tým robíte? Ste tak sprostý ,že ich predávate banda tupá .Ceny sú v poriadku, keď som Vás videl niektorých na predvianočných nákupoch ,tak si myslím ,že väčšia časť ceny bola odovzdaná v potravinách. Ja by som navrhol ,aby to bolo ako pri poľovníkoch .Obmedzený počet , nový ,iba ak niekto skončí ,prípadne zomrie. Je Vás ako vší a ešte sa tu sťažujte .

  13. Sa pozri na seba ty ritos zavistlivy,obmedzuj svoju rodinu potkan spuchnuty,Su staty kde ked pustis rybu naspat do jazera tak ti hrozi mastna pokuta (svajciarsko).Smirujes rybarov po obchodoch, si ubohe obmedzene hovno.

  14. Bože ste jebnuty? Komenty akože úbohé.kto chce kúpi kto nie nie. a múdrosti si nechajte na schôdzu.tam sa môžete realizovat

  15. Zo buďte sa ved sa fotite na drahých člnoch z top sonarmi top prúty top návnady top oblečenie top auta bivaky a plačete za pár drobní co obvikle dáte za kŕmenie keď idete chytať a rozjebat rybám huby?

  16. Len to zdrazte poriadne aspon na 400€,aspon tam nebdu vysedavat vselijaky somraci a dochodci co rybu v senku predaju za borovicku.

  17. Top komentár si napísal! Majú na takú výstroj a plačú že je zvýšený lístok! Nadrbú do vody za stovky eur krmiva ,nech tahnu do rici,bastardi a nie sa predvádzať jeden pred druhým

  18. Ak niekto chyti rybu zapise ju a potom ju preda kamaratovi,niekde 3km od vody,ci v senku,alebo v nejakej garazi,asi tazko ho bude niekto riesit,ja som kupoval ryby za trnavou a chcel aj kamarad,tak som mu ju doniesol stretli sme sa pred barom tam som mu ju dal a on mi dal prachy a bolo vybavene,ak to niekto videl,co urcite videl, tiez si mohol mysliet,ze som ju najprv chytil a potom predal.

  19. Všetci mate pravdu ako aj fajčiari sa sťažujú a prd s tym urobia. Aspoň sa vykričia.
    Aj ja sem patrím, kua tych XYkaprov si vysedim aj milion pleskacov nech sa mi to vráti aspon trochu

  20. Rybárov je tu už ako nasratých. Pomaly viac ako rýb vo vode. V lete sa človek ani nemá kde vyčľapkať vo Váhu lebo každých 10.metrov na obidvoch brehoch sedí tichý blázon !

  21. Ak to už bude v každej organizácií takto drahé som zvedavý koľko zlatých rýb tam bude aby plnili želania alebo to je len pre organizácie nabaliť sa či ako to mám tomu chápať myslím že SK povolenia sú najdrahšie v celej Európe uz😔

  22. Jozef 26. decembra 2023, 11:56 – netrep a nezavadzaj s najdrahsimi cenami v Europe! V Madarsku das za tyzden to co tu za cely rok. Kde si bol v Europe na rybach? Ci to vraveli v Papuci?
    A ti co tu vyplakavate, ak vam ide o ryby, nekupujte si listok a kupte si rovno rybu. Usetrite slzy, cas a nam normalnym nebudete zaberat zbytocne miesto pri vode. Za 0,74€ denne vyplakavat, ze to vam neni blbe. Ale cigaretky za 5+€ denne, pivko, borovicka to je ok?

  23. Mozno je nacase sa zamysliet nad tym, ci by tahanie ryb z vody bezo zmyslu, len pre zabavu, malo byt vobec povolene. Su to tiez zive tvory. Nemali by sme ich tyrat len tak pre zabavu.

  24. Len to dobre zdrazte,aspon bude menej pri vode vselijakych opilcov,starych dochodcov,co to len drancuju.aspon500€ by sa zislo.

  25. Dal by som do zákona klauzulu, aby si každý rybár pred lovom povinne prepichol rybárskym háčikom papuľu a až potom môže chytať. Myslím, že je to férový návrh. Inak nemajú morálne právo vyhlasovať sa za milovnikov prírody, takto by aspoň preukázali ako s rybami súcitia.

  26. Anonym 26. decembra 2023, 20:34 – polovnikom by si dal aku klauzulu do zakona? Staci sa strelit do ruky, nohy, alebo rovno na prsia?
    Na dostihoch by dzokej musel prve kolo odbehnut s konom na chrbte a kon by ho pohanal bicikom?

  27. No ja chytám iba v Nemecku 160 €ročne na jazere, ale na to potrebujem slovenský lístok zo Slovenska a na sk nechystám vôbec. No je to dosť peňazí na zábavu.

  28. niekto si zo SRZ robí svoj biznis, nič iné na tom nie je, škoda je že veľa rybárov má hlavu v zadku terajšieho vedenia SRZ a tým ostatným je to jedno, keby nebolo, dovolím si iba pripomenúť jeden bod zo Stanov SRZ: §14
    Členská schôdza (mestská konferencia)

    1. Členská schôdza alebo mestská konferencia je najvyšším orgánom organizačnej zložky podľa § 13 týchto Stanov.

  29. Janko Hraško 27. decembra 2023, 15:28 – a co tym basnik chcel povedat? Bol si niekedy na clenskej schodzi vobec? A co ti pomoze clenska schodza mestskej organizacie, ked tohtorocne zvysenie ma na svedomi Rada Zilina a o rovnaku sumu sa zvysila cena v Kosiciach aj Bratislave?

  30. pre Anonym, tebe zlodejovi z výboru to samozrejme akože nič nehovorí, Rady zdvihla iba cenu zväzovej povolenky, ostatné navýšenie má na svedomí slávny výbor v seredi, ktorý prešustroval 100.000 € len na súdnych sporoch s Dolnou Stredou, samozrejme bezvýsledne.

  31. Anonym 27. decembra 2023, 20:53 – som radovy clen SRZ bez akejkolvek funkcie v SRZ a dokonca nie som clenom MsO Sered, ale Sladkovicovo. Cena povolenky sa navysila rovnako v Seredi, v Sladkovicove, v Galante, v Bratislave atd.
    Klames, nie len o zlodejovi. Ake ostatne navysenie?
    Este raz sa pytam, bol si niekedy na clenskej schodzi??

  32. Pre Anonym, nebuď trápny, Rada SRZ zvýšila iba zväzovú povolenky z 50-75 € všetky ostatné navýšenia môže bez problémov regulovať členská schôdza. Odpovedz mi na jednu otázku, prečo keď je spodná hranica miestnej povolenky 40 € tak v Seredi je určená 120€, to mi chceš povedať že to slávnemu výboru v Seredi určila Rada ?

  33. Anonym 27. decembra 2023, 20:53 – Rada SRZ na svojom zasadnutí dňa 17.6.2023 schválila zvýšenie odvodov z členských známok za dospelých členov pre svoje organizačné zložky – mestské a miestne organizácie SRZ (ďalej len „MsO“ a „MO“) zo súčasnej výšky 7,- EUR za člena, na 11,- EUR s platnosťou od 1.1.2024. Súčasne schválila zvýšenie ceny zväzového kaprového povolenia (ďalej len „ZKP“) od roku 2024 z aktuálnych 50,- EUR na 75,- EUR a zväzového lipňového povolenia (ďalej len „ZLP“) z 50,- EUR na 70,- EUR. Ceny miestnych povolení sú plne v kompetencii MsO a MO, ale musia vychádzať zo schváleného návrhu cenín Rady SRZ pre príslušný rok. Celé znenie zápisnice zo zasadania Rady SRZ, ktoré sa konalo dňa 17.6.2023 je dostupné na: Zapisnica-zo-zasadnutia-Rady- SRZ-zo-dna-17-juna-2023-.pdf (srzrada.sk)

    Si obycajny klamar. Dovod takto klamat verejne, ale anonymne nepoznam.

  34. Anonym 27. decembra 2023, 21:05 – chod aspon raz na clensku schodzu a tam sa pytaj! Trapny si ty. Este raz a naposledy, vo VSETKYCH MsO sa cena na rok 2024 zvysila rovnako!

  35. pre Anonym, áno ale iba zväzovej povolenky, KLAMÁR SI TY A TO VEĽKÝ : /https://www.srzrada.sk/wp-content/uploads/2023/11/Prehlad-cien-a-povoleni-na-rok-2024.pdf

  36. pre Anonym, ty si taký klamár že si si ani nevšimol že ty sám si vo svojej odpovedi potvrdil čo som napísal ja „Ceny miestnych povolení sú plne v kompetencii MsO a MO, ale musia vychádzať zo schváleného návrhu cenín Rady SRZ pre príslušný rok“.

  37. Anonym 27. decembra 2023, 21:15 – ty si retardovany? Vyssie mas okrem zvazovej zvysenie aj clenskej znamky, tak ake iba?
    Este raz, tahaj na clensku schodzu a tam sa pytaj, tam aj retardovanym maju trpezlivost vysvetlovat.

  38. pre Anonym ty nie si iba klamár ale ty si chorý, darmo tu píšeš kraviny, každý kto má vyššie IQ než húpací koník si to vie overiť, len podvodníci budú stále tvrdiť svoje klamstvá, v Seredi keby slávny výbor chcel mohla cena miestnej povolenky byť 40 € a členské mohlo byť kľudne 23 €, nič by výbor keby toto na členskej schôdzi navrhol NEPORUŠIL

  39. Anonym 27. decembra 2023, 22:13 – ty hupaci konik, v tej tabulke mas miestne povolenie od 40 do 150€. Preco asi? 40€ pytaju MsO ktore nemaju ziadnu alebo jednu miestnu vodu. Ty by si podvodnikom ani nemohol byt lebo nemas kapacitu ani pochopit taku elementarnu vec.
    Miestna povolenka sa tento rok nezvysovala, ako ti to este vysvetlit, treba to nakreslit?
    Este raz, tahaj na clensku schodzu a tam sa pytaj. Mal si moznost ist na clensku schodzu a hlasovat proti 50€ na vykup pozemkov. Bol si? Nebol, ale tu budes “mudrovat” a vyplakavat. Tahaj na clensku schodzu!

    A po dalsie, clenstvo je dobrovolne! Nelubi sa ti? Tahaj dopc!

  40. Anonym 27. decembra 2023, 22:13 – a po dalsie hlava retardovana, co si “vie overit fakta”, za listok das 271€. Mozes zobrat 40ks kapra, ratajme 5kg, t.j. 200kg vynasob si to cenou zivej ryby a vyjde ti ze dostavas vyse 3 nasobok toho co zaplatis ty hupaci konik. A to nehovorim o sumcovi alebo zubacovi, ty overovac.

  41. Anonym 28. decembra 2023, 6:37 – ako by si vypočítal cenu pre toho, čo ryby neberie? Alebo mu stačí pár kusov a nie plný mrazák ako je to zrejme u teba? Takže pokoj……

  42. ešte raz aj pre tých menej chápavých rybárov a vlastne aj nerybárov. Výbor občianskeho združenia MsO SRZ Sereď sa rozhodol napriek tomu že prešustroval 100.000 € na súdnych sporoch s obcou Dolná Streda o OR Dolnostredské navýšiť cenu miestneho povolenia na rybolov na 120 € aj keď má možnosť aby bola cena miestneho povolenia 40€, tak isto cenu členského dal 35€ a mohol dať iba 23€, dal ako „povinnosť “ zaplatiť zálohu za brigádu aj Dôchodcom a ZŤP a to vo výške 40€. Podľa zákona je používanie finančných prostriedkov z predaja povolení v rozpore so smernicou SRZ a teda aj s jeho Stanovami, vyberanie zálohy za neodpracovanú brigádu je v rozpore z legislatívou Slovenskej republiky, tak že výbor MsO SRZ Sereď už dlhé roky nezákonným spôsobom pripravuje svojich členov o ich peniaze. Toto sú neodškriepiteľné FAKTY.

  43. Ty si vazny pripad, najprv si ma identifikoval ako podvodnika z Rady SRZ. Nie som. Teraz si ma identifikoval, ze mam plny mrazak ryb. Ryby nejem. Na jednoduchej matematike som sa ti snazil vysvetlit, ze za svoje peniaze mas moznost ziskat nasobne viac ako davas.
    Nikto ta neoj*bava.
    To ze ty stale sem pleties miestnu povolenku a nevies pochopit, ze zvysovala sa celozvazova a clenska znamka neni moj problem. Oj*bali ta ti, co brali na teba pridavky a vyplatu za tvoje vzdelanie.

    40€ za miestnu povolenku maju MsO bez miestnych vod. Nech sa paci, myslim ze 4. alebo 5. Bratislavsky obvod bez miestnych vod ponuka celozvazovu povolenku za 140€, urcite si to dokazes najst. Mozes prestupit.
    Clenstvo je DOBROVOLNE takze oj*bavas tu len ty, ze mas povinnost nieco platit.

    Daj sem tie zakony. Ja medzi tym idem na PZ SR podat trestne oznamenie, za klamstva co tu siris. Tam mozes uviest potom svoju “legislativu”.

    Tu mas GA povolenku na 2024:
    http://srzgalanta.szm.sk/files/obeznik_2024_mso_srz_galanta.pdf

    Tu na 2023:
    http://srzgalanta.szm.sk/licences.html

    Narast o 45€, zvysena cena brigad, zvysene clenske, zvysene zvazova.
    Rozdiel medzi Seredou 21€. ALE! V porovnani zo Seredou maju 4 miestne vody, z toho jedna ma 1ha, druha 2ha, tretia 17ha a stvrta 40ha. Ryby? Takmer ziadne. V ziadnej s tych vod neni kapor 20+! Ty si v organizacii kam sa chce dostat pol Slovenska a radi by zaplatili. Mate tam kapitalne ryby v pocte desiatok kusov, v Cepeni mate velke rybarske preteky, v Sintave boiliesove preteky. Ktora ina organizacia nieco take ma?
    Nevazis si co mas a este ich aj osieras. Ale hlavne anonymne.

    Co sa tyka este tych 40€ za miestne povolenie. Cigani z vychodu tiez beru 4€/h, takze dufam, ze ty beries v robote tiez 4€/h. A dufam ze chodis plakat aj do Bavoraku preco pytaju 100tis. za auto ked v skodovke pytaju len 45tis. za auto. Uvedom sa clovece

  44. pre Anonym asi vieš prečo tu stále zavádzaš a klameš nie len rybársku verejnosť, budeš minimálne vlastníkom povolenky zadarmo a myslím že určite členom výboru, ktorý má z peňazí obyčajných rybárov docela slušný príjem. Trošku tu zámerne motáš hrušky z jabĺčkami a všetci účastníci diskusie pod nikom anonym sú podľa teba jeden a ten istý diskutujúci. Ale vrátim sa k podstate. Rada SRZ uverejnila cenník povolení na rok 2024, z ktorého vyplýva že cena povolenia na miestne vody kaprové môže byť od 40€ do 150€, výšku môže schváliť najvyšší orgán VČS (kaprové vody má v obhospodarovaní MsO SRZ Sereď) , nie je tam stanovená žiadna podmienka počtu spravovaných revírov ako tu klameš a zavádzaš práve ty. V tom istom cenníku je stanovené že výška členského poplatku môže byť od 23€ do 60€. Taktiež je to v kompetencie výročnej členskej schôdze ako najvyššieho orgánu organizačnej zložky v zmysle platných Stanov SRZ. Tvoje klamstvá a vyhrážky sú tak trápne že asi od smiechu ani nezaspím. Neviem sa dočkať predvolania od polície na základe tvojho trestného oznámenia. Tak že čakám….

  45. treba si žiadať na VČS predloženie zúčtovania právneho zástupcu MsO SRZ Sereď od roku 2016 a uvidíte…

  46. Anonym 28. decembra 2023, 17:33 – skus navstivit psychiatra, urcite ti nieco predpise na paranoju( ze som v rade, ze mam plny mrazak, ze mam povolenku zadarmo..) Jediny dovod preco tu pisem, ze ty (vy ked je vas viac vyplakavajucich) si nevazite co mate. Mal som a mam stale zaujem vstupit do MsO Sered, ale bol som odmietnuty kvoli miestu trvaleho bydliska. Odovzdam staru povolenku a budem dufat, ze si budete stat za svojimi slovami, nevyberiete povolenku a uvolnite miesto normalnym ludom.

    Ako si vysvetlujes ten rozsah dany radou od 40 po 150€ za miestne povolenie?
    Kde su tie zakony na ktore sa odvolavas ze MsO Sered porusuje? Preco ked mas povinnost ako obcan oznamit trestnu cinnost to nenahlasis?

    Lebo hnusne ale hlavne anonymne klames!

    Rozsah 40-150€ tu:
    Pri schvaľovaní ceny miestneho povolenia na jednotlivé druhy vôd sa prihliada na rozdielne podmienky jednotlivých organizačných zložiek SRZ na výkon rybárskeho práva, najmä rozsahu vodnej plochy v obhospodarovaní a tým aj jej zarybňovaní.

    Zdroj: http://www.srzrada.sk/wp-content/uploads/srzrada/rada_srz/dokumenty/vestnik_SRZ-2011_05/vestnik1112-smernica-o-plateni-zapisneho-platna-od-01012012.doc

    Kto tu klame?! Odvolavas sa na stanovy ale neni si ani schopny si ich precitat a podlozit svoje tvrdenia!

    1
  47. pre Anonym väčšinou tí čo posielajú ostatných psychiatrovi potrebujú sami psychiatra, ja o voze a Vy o koze. Mimochodom odkaz na smernicu ktorý ste sem dal je na neplatnú smernicu, tu dávam odkaz na platnú smernicu a pre istotu aj citát znej o určení ceny známky povolenia: /https://www.srzrada.sk/wp-content/uploads/2023/10/Smernica-o-plateni-zapisneho-clenskych-prispevkov-a-o-vydavani-povoleni-na-rybolov.pdf Citát z platnej smernice, kde nevidím žiadnu podmienku počtu obhospodarovaných vodných plôch: Článok VIII.
    Stanovenie cien známok 1. Každá OZ SRZ si môže určiť ceny známky miestneho povolenia na jednotlivé druhy vôd v rozpätí schválenom Radou SRZ pre príslušný kalendárny rok.
    2. OZ SRZ určia výšky cien známok pre jednotlivé druhy vôd jednotne každej kategórií členov.
    3. OZ SRZ nemôže vydať jednému členovi viac ako jeden kus známky rovnakého druhu. Za rovnaký druh sa nepovažujú známky miestnych povolení z rôznych OZ SRZ. PS. Ešte aké klamstvá nám tu budeš podsúvať ?

  48. Anonym 28. decembra 2023, 19:29 – ty si vazne negramotny imbecil. Hned prvy bod ktory si uviedol hovori : Každá OZ SRZ si môže určiť ceny známky miestneho povolenia na jednotlivé druhy vôd v rozpätí schválenom Radou SRZ pre príslušný kalendárny rok.

    V ROZPATI SCHVALENOM RADOU. To rozpätie je dane v smernici z 2012! Nikde neni v novej smernici napisane ze sa tato rusi ty idiot. Rusi sa smernica č. 1433/31/20. To znamena, pre idiota, ze rozpatie a podmienky zostavaju v platnosti. Ale to ty nepochopis, ty si budes prisposobovat pravdu podla seba.

    Lebo ty debilko si najmudrejsi na svete a nikto z rybarov nema pravnicke vzdelanie a nenapadol by to. Vsetci cakame na teba negramotu, co si vyklada stanovy podla toho jak sa mu to hodi.

  49. Anonym 28. decembra 2023, 19:29 – nema zmysel sa s tebou dohadovat, lebo ty to nepochopis.

    Co ja nechapem, je, preco, ked si skalopevne presvedceny o svojej pravde nejdes na schodzu, nejdes na policiu a nehajis svoje zaujmy a svoje peniaze?

  50. Ja by som dal 1000€ za rybársky.mozno by som nemusel počúvať pri vode dokola ako aj včera kto čo nespravil,čo mal nemal,kde čo je a není.. a potom kapra 39 naťahuje aby ho mohol ZEBRAT.

    1
  51. Anonym 29. decembra 2023, 9:18 – som za! 1000 je vela ale 500€ s rezimom ChaP a 24/7/365 lovom by som s radostou zaplatil.

    A ano, som to ja ten “clen rady”, ktory “ma plny mrazak”, “rybarsky zadarmo” a “super biznis” podla idiota vyssie.

  52. Pre Anonym, pane teraz Vám dám ja retardovaný idiot krátke školenie zdarma:
    Smernica o platení zápisného, členských príspevkov a o vydávaní povolení na rybolov pod evidenčným číslom 2303/532/11-OO, na ktorú ste sem dal odkaz bola zrušená smernicou č. 3139/706/13-OO, ktorá nadobudla platnosť od 1. januára 2014, táto smernica sa menila už osem krát, právoplatná je tá posledná ktorá platí od 1.decembra 2023, ktorá je uverejnená tu:

    /https://www.srzrada.sk/wp-content/uploads/2023/10/Smernica-o-plateni-zapisneho-clenskych-prispevkov-a-o-vydavani-povoleni-na-rybolov.pdf

    Znenie článku VIII. som sem už raz uviedol, pre húpacieho koníka ho sem dám ešte raz:

    Článok VIII.
    Stanovenie cien známok
    1. Každá OZ SRZ si môže určiť ceny známky miestneho povolenia na jednotlivé druhy vôd v rozpätí schválenom Radou SRZ pre príslušný kalendárny rok.
    2. OZ SRZ určia výšky cien známok pre jednotlivé druhy vôd jednotne každej kategórií členov.
    3. OZ SRZ nemôže vydať jednému členovi viac ako jeden kus známky rovnakého druhu. Za rovnaký druh sa nepovažujú známky miestnych povolení z rôznych OZ SRZ.

    Vôbec ma neprekvapuje že IQ takých ľudí v SRZ ako ste Vy, vysoko preskakuje aj IQ húpacieho koníka. A na takýchto ľudí sa skladajú obyčajný rybári kúpou predraženej povolenky.

    Vy ostaní myslíte si že sú títo zlodeji sú ozaj takí sprostí, ja myslím že to iba hrajú a pekne nás všetkých vedome okrádajú.

  53. Anonym 29. decembra 2023, 11:54 – nech sa paci, chod s tym na rybarsky dom a na policiu ked ta okradaju a potom sa sem dojdi podelit ako si dopadol.

    Teba okradli, ale ozaj iba ti co brali na teba pridavky a plat za vzdelanie.

    1
  54. pre Anonym ja pôjdem kedy ja budem chcieť a kam ja budem chcieť, nepotrebujem k tomu takého bezočivého chrapúňa ako ste Vy 😉

  55. Anonym 29. decembra 2023, 14:35 – vazeny hupaci konik, s urazkami si zacal ty.
    A prave si sa predviedol v celej svojej krase, p*covat, nariekat to ano, ale stat si za svojimi slovami, hajit si svoje zaujmy to uz nie. Bezocivo po Novom roku dojdes na rybarsky dom, vyberies si povolenku, napriek tomu, ze tu anonymne osieras MsO Sered, ze ta okradaju. Tlieskam ti…

    1
  56. pre Anonym, dosiahol si vrchol tvojho chrapúňstva, keď ti nevyšli tvoje klamstvá o smernici tak tu ideš vrešťať že Anonym píše Anonymovi Anonymne. Si chrapúň nad chrapúňmi, nič viac nič menej a takí chrapúňi ako ty okrádajú obyčajných rybárov, ak rybári na schôdzi nebudú hlúpi, tak si schvália nižšiu cenu povolenia na čo majú plné právo a chrapúňi ako ty utrú hubu.

  57. Alina dúfam že na schôdzi podáš demisiu, ktorú si nám sľuboval pri páde tajomníka Javora, takisto si sa dušoval že odstúpiš keď príde Sereď o vodu v Dolnej, tak by bolo na čase aby si bol chlap a konečne odstúpil nech sa zo MsO konečne stane slúšná rybárske organizácia.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované