back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ruská federácia „šliape na päty“ svetovým automobilkám

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pravdepodobne s dizajnom auta, ktoré má byť ďalším skvostom ruskej elektromobility, si jeho návrhári hlavu nelámali. Na fotografii zverejnenej na telegrame má byť prototyp elektromobilu s názvom Amber. Vyrábať sa má začať už o necelé dva roky a podľa informácií kanálu Autopotok by od roku 2025 ročne malo byť vyrobených viac ako 60 000 týchto „fešákov“.

Zlé jazyky tvrdia, že dizajn auta kopíruje pohľad a tvár prezidenta Ruskej federácie. Či práve toto je cesta do budúcnosti a či dizajn nebude vyriešený inak sa dozvieme pravdepodobne neskôr.

Fotografie zadnej časti auta zatiaľ zverejnené nie sú. Možno sú ešte vo vývoji a zadná časť prototypu je uzatvorená celtou, alebo dreveným bednením.

zdroj: naked-science.ru

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. …..europske automobilky sa už trasu z takej konkurencie🤣🤣🤣🤣fakt vyzera hrozne ako ten stary senilny fašista,vrah, skyty v bunkri pod kremľom🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. vyzera to fakt otrasne ale svojho času sa amíci smiali na japonských autách a európania na čínskych

  3. Sepultura666 20. decembra 2023, 7:36 Pri:
    Spravne. Europske automobilky maju uplne ine starosti a to, ci po zavedeni emisnej normy EURO 7 vobec este nejake v Europe zostanu 😀 A co sa tyka elektroaut je buducnost otazna, kedze suroviny na vyrobu baterii sa v Europe nenachadzaju a uz teraz vyrazne konkuruje Cina 😀 Takze pekne pesi a na bicygloch budete chodit a zlemu rusku budete zavidiet aj hentake vehykle 😀

  4. Otrasne, ako vsetko a vsetci v ruSSku. Treba s nimi ukoncit raz a navzdy spolupracu, diplomaciu. Nech si botoxovy putlerko doma prdka…

  5. Autor článku uvádza skreslené informácie. Neviem , či je to jeho neschopnosť si overiť fakty alebo zámer. Toto auto bolo vyrobené ako prototyp a iba ako hrubá štúdia auta. Dnes toto auto vyzerá a ešte len bude vyzerať celkom inak . Kto chce si info vyhľadá. Toto je žurnalistika.

  6. To ani nemusia. Svetové, najmä európske automobilky si šliapu na päty alebo skôr podkopávajú nohy aj samé. Najmä kravinami ako EURO 7, elektromobilita a pod. hovadiny z dielní bruselských eko imbecilov. A napr. české firmy napojené aj na škodu majú vrásky na čele, skadiaľ brať hliník a oceľ. Z Ruska nemôžeme a zvyšok sveta ich nespasí.

  7. Ty blbe co nie si info.
    Ved to je napisane v texte clanku. Ale si si kopol a v senku budes za frajira.

  8. Ty si taký chudačik😁 prevezmeš článok a píšeš len o jednej veci ale prečo nepíšeš aj o tych dalších elektromobiloch od Kamazu? Jaaaaj asi preto že to už by si si nemohol robiť srandu ty ubožiak. Drevené bednenie máš asi akurat tak ty zo zadnej strany hlavy a prievan ti vytiahol aj posledné zbytky rozumu.

  9. Mas na mysli Kama1 ?
    Dalsi prototyp.
    Zatial sa na cesty nedostal.
    Auto za 1,2 melona si muzik nekupi.

  10. Konečne poriadna limuzína pre Putlera a nie tie dekadentné Mercedesy a BMW zo skazeného západu.

  11. Infosomja: pre Xtý anonym T: 19:40
    Inými slovami: nie ste schopný si overiť článok, tak ako autor alebo ho neuverejniť v plnom rozsahu, alebo si ho overiť min z troch zdrojov. To je základná novinárčina. Auto už dnes vyzerá inak a už pri uverejnení tejto fotografie bola aj skica finálneho produktu, ktorý však autora článku nezaujal, lebo mu išlo zrejme o zámer. To je všetko, čo som tým chcel napísať. Ešte raz a po lopate: bola uverejnená neúplná a skreslená informácia a za akým účelom je jasné. Mne dôvod je ukradnutý ideme o čisto neorofesionálný prístup a zavádzanie. To je všetko,avšak človekovi vašeho razenia, keď hneď častujete druhého nadávkou je to zrejme jedno a istotne mňa obohatíte o ďalšie vaše pocity na ktoré však už nemienim reagovať!
    Pekné sviatky pane !

  12. To nie si ty si schopny overit fakty. Samotny autotor potvrdil, ze ide o klon cinana. Takze Amber, alebo Jantar je zase ukradnuty ako vsetko v tej krajine zazrakov. A akodokaz uvadzat nejaku skicu….

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované