back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Protivládne protesty naberajú na sile

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Tisícky nespokojných občanov chodia aj v tomto nie zrovna prívetivom počasí protestovať na námestia väčších miest Slovenska.

– rušenie špeciálnej prokuratúry

– znižovanie trestných sadzieb za korupciu s možnosťou dokonca vykúpenia sa financiami a tak si zabezpečenia následnej beztrestnosti

– 900 zvýšených poplatkov pre občanov

– zníženie odvodov do druhého dôchodkového piliera a tým okradnutie pracujúcich o úspory

a množstvo krokov vlády v rozpore s predvolebnými sľubmi. Je evidentné, že vláda sa snaží riešiť najmä tzv. „svojich ľudí“ a minimalizovať riziko skončenia stíhaných osôb vo vezení. Záujem o potreby občanov a firiem prioritou tak nie je.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Vydržia občianske protesty dostatočne dlho a prejdú napr. do štrajkov a občianskej neposlušnosti, na ktorú majú občania právo pri búraní demokratických princípov a právneho štátu vládnucou mocou?

Foto zdroj: FB Pavol Demes

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tak konečne vidíme na námestiach „demokratickú“ časť spoločnosti stojacej na správnej strane dejín pod ideologickým vedením PS (perverzné Slovensko), KDH (kozmopolitické degenerujúce hnutie) a SaS (sprostí a sprostejší).Sú to presne tí istí, ktorí ešte nedávno podporovali bezdôvodné rozdeľovanie spoločnosti spojené s osekávaním občianskych práv, rušenie plurality cez umlčiavanie nepohodlných názorov počas kovidiotizmu.Keď sa to nevydarilo podľa predstáv aktivistov a plánovačov spoza veľkej mláky a Bruselu, opásali sa ukrajinskou vlajkou a stali sa z nich „sadači do tankoch“.Ešte by mali k sebe zobrať krstných otcov zvrhlostí z obdobia 2020 – 2023 Olajno a hegeronaďov a bolo by to dokonalé.

  2. pre dezoláta nado mnou.. A Ako by si nazval tých pripitých, štrbavých nazvážaných autobusmi, ochotných vykrikovať za bagetu vulgarizmy?? Tých, ktorí tam bliakali v čase, keď všetci, čo tam stáli včera boli v práci? Môj pekný, keby sme tu nemali hentú, čo sa dá robiť tú demokraciu, tak tá pozvážaná lúza by už makala niekde na Sibíri.

  3. Doktor Fico len kľud ! Sme s tebou a je nás viac !
    Špinavá zapredaná prožidovská lúza nevyhrá !!!

  4. Maju NATO právo. Nikto ich nebude osočovať,nadávať atď. Nech si pobekajú,ponadavaju a domov. Voľby sú za 4 roky,môžu sa ukázať. Pán Fico držíme palce.

  5. doktor Fico ťa má na háku.Ano je vás viac, a preto máme takú vládu, je totiž zrkadlom spoločnosti.V žiadnej inej demokratickej spoločnosti by ludia typu Fico,Blaha, Kalinák,Gašpar, nemali šancu. Len jedno nechápem, prečo sa voliči tejto vlády nepýtajú, ako je možné , že Fico a jemu podobní velebia Rusko,ale sami nakupujú v Rakúsku, dovolenkujú v Dubaji, vily majú na Miami. Ešte nikoho z nich neodfotili vysmiatych v Rusku, len na tom hnusnom západe. Radosť vládnuť takým ako ty.

  6. skupina občanov ktorá si tam v zime poprešlapuje, hodí do seba pár pohárikov a hurá protest je na svete. Len škoda že je to totálne bezpredmetné kde v demokratických voľbách vyhrala strana s podporou vyše pol milióna.
    Len nech chodia demonštrovať. Každý má to svoje právo.

  7. Len si štrajkujte vy neoliberálny,proamerickí,probruselskí a progresívny devianti,aj tak vám to hovno pomože😆😆

  8. Praha september 2023..protestovalo okolo 70 000 ľudí, ďalšie protesty aj v iných mestách, statisicové protesty vo Francii,tzv.žlte vesty,to patrí k demokracii..

  9. mňa by len zaujímalo že čomu presne ficovoliči držia palce?..
    aby Fico prijal tie promafianske zákony, ktoré pomožu Kočnerovi, Bašternákovi či mafianskym klanom ako piťovci, sykorovci atď?…toto sú tie zákony pre ľudí, ktoré treba čo najrýchlejšie schváliť?…tomuto fandíte?
    alebo tomu „konsolidačnému balíčku“, ktorý vlastne nič nešetrí ale len ošklbe pracujúcich a poníži im budúce dochodky a to len preto aby to mohol rozdať dochodcom, ktorým nasluboval hory-doly? Nejdu znižovať dlh, nejdu to preinvestovať ale ide to do spotreby aby si udržali voličskú základňu…
    a ešte sa čudujete že sa proti tomu ľudia postavia a držíte palce človeku, ktorý dlhé roky takýmito krokmi poškodzuje našu krajinu…

  10. Nie fandíme očkovaniu, špáraniu sa v nose a hlavne atómovkám.
    Matovič nás spasí aj so svojou voličskou základnou. 😂

  11. pre Raťafáka… myslím si,že keby ficovi voliči rozumeli tomu, čo si napísal, tak by neboli ficovými voličmi.

  12. Hmm,Odorova vláda navrhla oveľa tvrdšie ekonomické škrty, ktoré po rozhadzovaní Matelkovej vlády sú potrebné na konsolidovanie verejných výdavkov,čiže je jedno,kto tu vládne, každý z nás to pocíti, no aj napriek tomu Matelkovci sú zase v parlamente a tvária sa,že nič sa nestalo,lebo Fico..

  13. Anonym 20. decembra 2023, 10:18 Pri….ale áno, Odor navrhol šetrenie a aj zvyšovanie poplatkov a niektorých daní, aby konsolidoval 3-5%, lebo je to potreba a vedia to všetci….lenže čo robí Fico, ten ktorý vyhlasuje že financie sú v katastrofalnom stave?…no najprv minie čo najviac v tomto roku aby mohol „šetriť“ 0,5% z vyššieho základu…takže napr. dá tým dochodcom 420 milionov tento rok…..další rok im už dá 840 milionov, nejakých 70-90 zase zhltne dotácie hypoték z toho 25 milionov sa nedostane k ludom ale zaplatí sa dalších 300 úradníkov, potom tu máme desiatky možno stovky milionov na nové Dankové ministerstvo = další úrádníci atď….toto je tá konsolidácia?…takto sa šetrí?…..a potom na to vybere stámiliony od pracujúcich ludí….
    ak by to išlo do znižovania dlhu, alebo investícií tak OK..to dáva zmysel….ale on tie peniaze rozhádže, u matoviča sa tomu hovorilo atomofky…u Fica sa tomu hovorí sociálne balíčky pre jeho voličskú skupinu….podstata je že sa nešetrí ale rozhadzuje a zaplatia to produktívni ľudia….rozumieš tomu?

  14. RatafakMajko,Jozef..bekat po námestí,plakať na nete… Za 4 roky treba dať tomu vedet,zatiaľ šuchotat nohami.

  15. nie amálka, demokracia nie je len o tom že sa raz za 4 roky prejdeš a hodíš obálku do urny….demokraticia nie je len o tých pár minutách vo volebný deň….rovnako ako Fico robil protestné akcie počas uplynulých rokov, tak sa robia aj teraz….písala si aj vtedy že treba šuchotať nohami a počkať 4 roky?

  16. RatafakMajko nie nie je to všetko.Ale povedz me si co iné vám ostáva? Nič.cakat na voľby.a znovu ich prehrať.Alebo zomre zas niekto aby Fico podal demisiu?

  17. Ešte nikomu nedošlo ze Šimečka je ďaleko sprostejší od Matoviča. Jedného volila menšina lgbt a druhého rómska komunita. Treba sa poďakovať Čaputovej, za to že voľby vyhral Fico. Voľby mali byť koncom júna, výsledok volieb by bol úplne iný, Fico by určite vládu neskladal. Šimečka je politická nula všetko čo vie povedať stále dokola opakuje mafia, mafia, mafia.

  18. Amalia 20. decembra 2023, 10:59 Pri….ľudia majú právo povedať svoj názor, ako za Matoviča tak aj za Fica….ak niekto robí takéto kroky, ktoré ohrozuje našu krajinu tak je úplne logické sa ozvať, včera sa dosiahlo napríklad to že Michelko stiahol návrh aby si koalícia len tak mohla dosadiť šéfa protimopolného úradu, predtým sa dosiahlo to že o trestných zákonoch a zrušeniu ŠP sa bude možno aj diskutovať a nestane sa to tak expresne rýchlo a bez odbornej diskusie ako si to Fico predstavoval…
    celkovo si treba uvedomiť že má tesnú vačšinu, ak by SNS mala o 0,62% menej ani by nezložil vládu…takže to nie je len o to aby sa robili zákony pre „naších ľudí“, mafiu a dochodcov….sme tu aj ostatní a je to cca polovica voličov a máme právo sa k tomu minimálne aspoň vyjadriť….

  19. 18 tis ludi bolo vcera protestovat v Bratislave, parada. Je nas viac a viac. Nedame si znicit demokraciu proruSSkym mafianom ficom (naschval male f).Dost bolo fica! Dost bolo fica! Do basy, do basy! Zadlzuje krajinu, nase deti to budu splacat, smerujeme do bankrotu ako Greci. Prezerieme si nasu buducnost. Kupuje si svojich volicov dochodcov, ale splacat dlhy to budeme my, pracujuci.

  20. RatafakMajko áno,keby,možno,asi..za 4 roky.Jozef: ty neopakuj už a musíš to neako stráviť. Čo dodať… Pekný den

  21. Na ruskej ambasade musia byť na roztrhanie, Blaha, Rostas, Danko, Chmelár, Šimkovičova musia makať deň noc. Budú musieť vymyslieť nejaký naratív, čo na zbedačený uhorský ľud zaberie. Ruská propaganda, ruské spravodajské služby a agenti ak s niečím rýchlo neprídu, tak kandidatúra Peťková je v ohrození.

  22. Aj mensinove skupiny spolocnosti maju pravo na slobodne vyjadrenie nazoru a na zhromazdovanie sa. O tom je demokracia.A aj o tom, ze riadenie spolocnosti je zverene stranam, ktore vo volbach ziskali doveru vacsiny. Demokracia = vlada ludu.

  23. Slovensko dostal do sračiek trnavský blázon a jeho komplic Heger a celý ten ansabel na čele s Čaputovou. Špeci prokurátor slúžil politike.

  24. a predtým 12 rokov Fico a teraz v tom pokračuje…pre porovnanie:

    Rast dlhov v Rokoch 2002 – 2006 (Dzurindová vláda)
    2002 – 15,979 mld. €
    2003 – 17,205 mld. €
    2004 – 18,726 mld. €
    2005 – 16,846 mld. €
    2006 – 16,769 mld. €
    Nárast dlhu o 790 miliónov eur

    Rast dlhov v Rokoch 2006 – 2010 (Ficová vláda)
    2006 – 16,769 mld. €
    2007 – 18,053 mld. €
    2008 – 18,613 mld. €
    2009 – 22,585 mld. €
    2010 – 26,519* mld. €
    (* Prognóza Štatistického úradu SR)
    Nárast dlhu o 9,75 miliardy eur

    Fico nedokázal ušetriť ani cent ani v dobe ked sa celosvetovo ekonomike darilo. Ani jeden vyrovanný či prebytkový rozpočet….a dneska ide konsolidovať financie 13. dochodkami, novým ministerstvom, dotovanými hypotékami….ak vám vadí zadlžovanie, ako to že vám nevadí toto?

  25. RP, uz ti to tu bolo vycitane viac krat. Preco, pre pana fica im davas take zlozite otazky? Uz si mohol zistit, ze im len take….chces pit, chces fajcit, chces jest? Daj nam hlas dostanes.

  26. máš pravdu, ale to je taká anomália že to je asi na nejaký výzkum….nadávajú Matovičovi že zadlžil Slovensko (a majú pravdu), a na druhej strane zvolia človeka čo ho za 12 rokov zadlžil ešte viac a to aj v dobrých časoch….na jednej strane vyčíta financie v katastrofálnom stave a na druhej strane míňa ďalej a prehlbuje ten dlh…nechcú človeka čo zadlžoval 3,5 roka (a ani ja), ale chcú človeka čo zadlžoval 12 rokov a pokračuje v tom…..je v tom nejaká logika?..alebo sa ju tam snažím hľadať márne?…

  27. Makroekonomicke udaje su pre bezneho cloveka spletou kuskovych udajov bez vacsej vypovednej lehoty. Co u ludi rozhodlo v prospech Roberta Fica je to, si myslim, ze jemu sa nerozpadavaju vlady a neotravuje spolocnost kazdeho pol roka nejakou vladnou krizou, v ktorej ma ist zasa raz o „vsetko“. To ostatne robi plus minus rovnako ako vsetci ostatni, co sa tiez snazia dostat k statnemu valovu.

  28. áno, je to vyborný rečník a dokáže presvedčiť partnerov….ale to je také vládnutie že „nevadí že sa roky neinvestuje a padajú nám mosty a rozpadajú nemocnice/školy, že sa zadlžujeme, že mladí opúšťajú krajinu, že je to kauza za kauzou ale hlavne že je klud“….a inak mali aj krízy – s Dankom v roku 2017 či po vražde Kuciaka…ale vždy to dokázali ústáť, v tom sú silní, keď treba tak sa dokáže spojiť aj s Mečiarom na ktorého kydá alebo s Pellem ktorého má za zradcu….

  29. Ratafak,prečo si prestal s vyratovaním dlhov 2010?Presne to je tvoja bezmezna ulisna špinavá propaganda.Ty si jednoducho platený propagandista.

  30. Ovce na namesti zbytocne bliakaju,Fico sa moze akurat tak zasmiat,tak ako sa zasmial defekt z Trnavy.teraz protestuju intelektualne zaockovane ovce.

  31. Videl som aj včera véééľa občanov v rôznych kútoch Slovenska. Prišli vyjadriť , čo im leží na srdiečku. Jeden má málo peňazí, ďalší je nespokojný so susedom Závišom. Fero zas nemal svoj deň, bolo málo sexu. A Adrika na všetko naríka. Počítal som z nich odborníkov na fungovanie práva na Slovensku, konkrétne úloha a postavenie prokuratúr. Áno správne . Výsledok 2. Dvaja vedeli, o čo sa na Slovensku p r á v n e jedná. Nie – preč s Ficom, všetci do basy, nechceme tu toho, či onoho. Na rozdiel od oných a vôbec som nepovedal, že sú tí, či oní, sa snažím na veci nazerať so svojim rozumom. No a to je všetko.

  32. Úbohé, zaostalé Slovensko, všetci sme v perdeli, len fickova mafia sa smeje. Tak nám treba., keď sme hlúpi a zvolíme si zlodejov.

  33. Anonym 20. decembra 2023, 15:29 Pri…dal som ti tam na porovnanie 2 po sebe idúce vlády…jedna Dzurindova čo v súčte spravil sekeru 790 mil. a posledné 2 roky mu dlh klesal a potom hneď tu Ficovu čo zatal 12 krát väčšiu sekeru…a ty namiesto toho aby si sa nad tým zamyslel, uznal že zadlzoval aj on alebo to vyvrátil tak ideš písať niečo o platených propagandistoch…Fico vládol 12 rokov tak daj aspoň ten jeden jediný ktorý skončil v pluse, keď píšeš že to čo tu píšem je propaganda…ktorý z tých rokov po 2010 bol teda v pluse?

  34. Bradatý Simečka a kráľ osady Matovič nás spasí. Jeden dá drogy do každej domácnosti a druhý 500 eur každému.
    Treba mať v štáte v každej druhej domácnosti 2 otcov a jedno dieťa. Inak nebudeme zapadať do západnej demokracie. A do toho mentora národa Igora ktorý ako sám povedal je boží vykonávateľ spravodlivosti a jeho žena je anjel.

  35. Politika sa nerobí v uliciach, ale v parlamente. Keď ju chceme ťahať do ulíc, odstavme parlament ako zbytočný a nechajme ulicu rozhodovať o všetkom, čo sa komu znepáči. Potom len bude „zábava“.

  36. Uplakaní progresívci budú teraz organizovať protesty až do ďalších volieb? Ale no, drbnite si nejaký matroš, vyplačte sa na americkej ambasáde, a snažte sa presvedčiť ľudí, že vy ste tí správni.

  37. Sranda je, že tupé dezolátske stádo si myslí, že keby vládne táto aktuálna ožran banda, tak by počas kovidu neboli tie isté opatrenia, lebo celosvetová pandémia by sa vďaka ficovi Slovensku jednoducho vyhla, ale čo by človek čakal od tupých sedlákov, ktorí si pozrú na internetoch tupcov typu danny kollar alebo marek šoun a už sú z nich odborníci aj na svätenú vodu…. A ešte vtipnejšie je, že od takýchto sedlákov potom počúva človek vyjadrenia o tom, čo je správne a nebodaj normálne.. Lebo normálne je byť tupý dilino, ktorý sa v živote nepotrebuje učiť, podstatné je niekde naškrabkať lóve, dobre sa naslopat, vyfackat ženu a nezabudnúť sa pochváliť rovnako zdegenerovaným kamošom… Ako tuto vyššie diskutujúci, že PS dá drogy do každej domácnosti, ale minister vnútra nafetovaný ako doga, to je v pohode… Keby tupota, obmedzenosť a primitívnosť kvitla, tak Slovensko je ako tulipánové polia v Holandsku 🙂

  38. Sa mi páči u niektorých diskutujúcich ich rozhorčenie, že všetci naokolo sú napr. „ožran banda, tupí sedláci, tupí dilino a iné vysokohodnotné označenia“. U nich asi platí príslovie podľa seba súdim teba?

  39. Aha, takze ty, ked vidis dementa, tak sa mu poklonis a nazves ho velavazenym panom profesorom. Len aby si bol za pekneho. A este sa ti to paci.

  40. ..pre Lexa .. skvele jednoducho zhrnuté, ale tých , ktorých by to malo osloviť, neosloví. Ten hrdzavý drôt v ich hlavách drží akurát tak uši pokope.

  41. Počujete vy noeliberalne,choré,zvrátené hovienka. Mimovládky,aktivisti,herci,osobnosti…. Konecnaaaa …… Dúfam že sa Fico dožije min. Stovečky. Krásne sviatky

  42. Krasny protest na podporu fica, haha. Kolko ich tam bolo? 20. Naopak, “dost bolo fica!” kricalo 15-18 tis.ludi na namesti SNP, to je sila slusnych ludi, ktori nechcu vladu mafianov, zlodejov. Pravda zvitazi! Dost boli fica!

  43. pre dedo.. tejto krajine niet pomoci, pokiaľ tu budú takí ako ty. V hlave nič, a ešte si na to aj pyšný. a keď dochádzajú argumenty ako podľa kopiráka poprajete pekný deň, alebo pekné sviatky.

  44. Slušní ľudia rozhodli vo voľbách. Tých 10 tisíc ľudí posilnení vianočným punčom sú klasická hulákajúca menšina ktorá ešte nerozchodila prehru po voľbách. To je ako keď dieťa prehrá tak sa hodí o zem hádže nohami a rukami a vrieska na celé hrdlo. 😂🤗

  45. Čo je to za blbosť „protest na podporu“? Tak buď protestujem proti niečomu/niekomu alebo to/ho podporujem. Ale protestovať na podporu?

  46. Ono je to vtipné ako je to vnímanie ľudí ak dvaja ľudia robia plus – minús to isté…
    – ak zadlžuje Fico tak je to Ok, a je to vlastenecké a sú to sociálne balíčky pre ľudí atd…ked to robí niekto iný tak sú to atomofky….
    – ak robí demonštrácie Fico, teda zváža dochodcov autobusmi (a to aj počas pandémie), tak je to OK, je vyjadrenie názoru verejnosti,…ak robí demonštrácie niekto iný proti Ficovi tak sú to neoliberálne, choré hovienka, hulákajúca menšina čo sa hádže nohami rukami atd…
    – ak sa pchá USA do zadnice Fico (nákup F16, prijatie vazňov z guantanama, znásobenie misie v Afganistane, rozjednanie DCA atd), tak je to vlastenecké…ak potom tú DCA ratifikuje další parlament a podpíše prezidentka tak to už je vlastizrada….atd
    – ak Fico dá povinné očkovanie (pre seniorov v domovoch od roku 2007), tak nikto ani nemukne…keď sa o tom začne baviť počas pandémie tak je to genocída a neviem čo všetko…
    Neviem či sú to jeho voliči schopní vstrebať ale jemu stačí lusknúť prstom a to čo bolo včera čierne je dnes biele a naopak..on keď povie hocičo vždy je to „pravda“ hoci včera to bolo naopak..je to stádovitosť? fanatizmus?….kto to vysvetlí?

  47. Ked vas bolo „proti korone“ na namestiach asi tak o dve tretiny menej tak ste hovorili, ze cele Slovensko protestovalo. Ked pridu proti Ficovi po celom SK desattisice ludi tak je to kalsicka hulakajuca mensina….. ach ole ole dezole…… nebojte, FIco vas ma na haku a ide mu len o to aby nesli do basy jeho najblizsi lebo ti ked sa rozhovoria….. tak Ficko bude musiet zvolit Lucanskeho metodu….

  48. Čo je slušné na ľuďoch ktorí si zvolia stranu ktorej desiatky nominantov sedia v base a ďalšie desiatky sú stíhaní a obvinení. Smer je najviac skorumpovaná strana v histórii politiky SK. Ak sa necháte zastupovať takýmito ľuďmi potom ste takí istí ako oni. Vy slušný človek 😀
    Ak už neveríte opozícii, tak si otvorte oči a počúvajte aspoň európsku prokuratúru.

  49. Anonym 21. decembra 2023, 7:20 Pri
    V anonymnej diskusii niekoho vidieť je až eskamotérske umenie.

  50. Ratafak zober to pod palec, veď si odborník na všetko, akému na Slovensku páru niet a čo ešte nevieš, to sa isto doučíš.

  51. Už dávno je známý profil voliča smeru. Osoba v staršom veku s nízkym alebo žiadnym vzdelaním. Proste mukel čo viní všetkých a všetko za svoj posratý život. Voľby nikdy nevyhrajú stredopravé liberálne strany ktorých cieľom sú intelektuáli a stredná vrstva. Jednoducho ich voličský potenciál je príliš malý. Keď chceš vyhrať voľby musíš osloviť väčšinu, čiže muklov a dôchodcov, ktorých bude vždy najviac. Je to smutná pravda o demokracii a Fico to dobre vie.

  52. A preto nam tak sqwele funguje skolstvo. Bolsevicke kurwy nepotrebuju vzdelany narod.
    Im stacia blbi luzri ako je Dedo a spol.

  53. Anonym 21. decembra 2023, 9:48 Pri…ja ti tu napíšem ako si Fico kaká do úst a vy mu to žerete, dám ti konkrétne príklady a ty tu zase ideš o nejakom odborníkovi na všetko…na to potrebuješ byt nejaký odborník ked ti niekto tvrdí že tráva je čierna a na druhý deň ti povie že je modrá?….skúsil si niekedy rozmýšlať? použiť tú hmotu čo máš v hlave?

  54. presne tak, SMER utočí na najnižšie pudy voličov, ktorí žijú v sentimente. Za ich posraný život možu liberáli a demokracia. Celkom to chápem, pretože za socializmu boli mladí, zdraví a teraz na sklonku života, su neproduktívni a choroboy sa hromadia. Preto stačí, že príde birmovaný komunista, súdruh Fico, povie pár pekných slov o voličoch, pár škaredých slov o zlom západe a ako nám všetci ubližujú a že on spraví poriadok a je vymalováno. Čo natom, že v Únii poslušne šúcha nohami a doma hovorí niečo iné, čo natom, že prvé čo urobí je, že si ochráni vlastných zldoejov, aby náhodou nespievali, čo natom, že neplní sľuby dané pred voľbami…to sa stratí, hlavne že si kopne do oponentov…choré

  55. Je to jednoduché,koalícia vyhrala voľby,a to pred nedávnom.Nerobia nič iné,ako to,čo sľubovali pred voľbami.Tieto všetky nenávistné príspevky sú o tom,že proste nechcete akceptovať demokraciu.Pritom ju má každý z vás plnú hubu.Byvala vláda znemožnila na čele s prezidentkou včasné voľby,tak ako by to malo byť v demokracii.Boli sme bez vlády z mandátom skoro rok,nepredstaviteľné v civilizovanom svete,to,čo zapríčinili je nenapraviteľne,a aj teraz idú podľa hesla,čím horšie pre Slovensko,tým lepšie,pre nás.Z parlamentu sa stala jedna žumpa,a to si ozaj myslíte ,všetci zástanci opozície,že budete vydierať celé Slovensko,lebo vám nie je po vôli?.Este raz zopakujem,každý z vás plnú hubu demokracie,a nie ste v stave akceptovať to najdôležitejšie v demokracii,voľby a urazate voličov iných názorov.Este aj referendum ste si zrušili za bývalej vlády.To si ozaj myslíte,že to ľudia nevidia? A môžte tu v tomto nenavistnom medium vypisovať čo chcete,ľudia už dávno pochopili.

  56. 11:14, prosím ťa vyjdi zo svojej dediny, pozri sa okolo a zistíš že úradnícke vlády sú úplne bežné, prečítaj si program smer a ukáž nám všetkým kde je napísané že zrušia špeciálnu prokuratúru, prečítaj si príspevky tu na sol a zistíš že nenávistné komentáre a urážky typu ty … tu vypisujú hlavne zástanci fica a tejto vlády. Takže jednoduché to máte akurát vy s vašim videním praudy.

  57. Veď referendum bolo v januári 2023,..a bolo to ďalšie Ficové vyhodenie naších peňazí do luftu…cca 9 milionov eur a každému bolo jasné že to nemá šancu…takto sa on správa k naším financiám….takže žiadne zrušené referendum, to že predtým tá banda právnikov nie je schopná správne formulovať otázky nie je vina ani vlády ani ústavného súdu a ani prezidentky…referendum s platnými a správne formulovanými otázkami prebehlo….
    A demonštrácie robili aj Fico a spol., ty si 3,5 roka spal?..veď to bola demonštrácia každú chvílu…on sa vráti z dovolenky kde ho v hoteli museli ratovať a za pár týždnov v kovidovej vlne zváža dochodcov z celého slovenska autobusmi na demonštrácie….ako to že vtedy ti tie demonštrácie nevadili a teraz zrazu vadia?
    Demokracia naozaj nie je o tom že raz za 4 roky sa poskladá vlád a hoci má tesnú vačšinu tak začne rozbíjať v zrýchlenom konaní Slovensko a konať totálne v rozpore so záujmami krajiny a všetci sa na to budú pozerať a čakať…..ak chce takto pomáhať svojím obvineným, mafii a zadlžovať nás a naše deti na generácie dopredu tak je logické že sa spoločnosť ozve a nečaká až to dovedie do totálneho krachu…..tebe to naozaj vyhovuje že sa tu budú znižovať tresty za ekonomickú trestnú činnosť, premlčovať tažké zločiny a korupčné kauzy? ..že aj keď Fico vie že ideme gréckou cestou tak zadlžuje ďalej a to na úkor pracujúcich a ich detí…čo z tohoto vám tak vyhovuje že tomu toľko fandíte?

  58. Vidím že aj Raťafák tu naberá na sile,nie len tie protesty iluminátov.
    Chlapče kto ťa platí ? Majko asi nie… Bude to nejaká Serešova mimovládka,že ?

  59. Vyhovuje a vyhovovať bude. Boli voľby,vyhral Smer,zložil vládu,vládne. A komu sa to nepáči môže ísť vymrznut na námestí,pokecať,pokricat tu poplakat ,ponadavat. Za 4 roky Repete. To je celé. Kto,ako,zaco,prečo.. je úplne onicom. Tu vypisovať litánie.

  60. iluminát, soros ach jaj….mňa platia židojašteri a sionisti mi k tomu vozia obedy…vieš čo, skús si dať dole z hlavy tú alobalovú čapicu a začať rozmýšlať…ak to nejde a nevieš napísať nič k téme, možno bude lepšie byť ticho….

  61. Anonym 21. decembra 2023, 12:09 Pri….ok, ak ti nevadí mafiansky štát a zadlžovanie tak si asi spokojný….my nie sme a tak sa ozývame…tak ako sa ozývali ľudia na Ficových protestoch…

  62. Na Grécku cestu dostal Slovensko TT blázon, to čo predvádza dnešná opozícia je vrchol idiotizmu ktorý podporuje Čaputová.

  63. Ratafak plachta 21. decembra 2023, 10:09 Pri
    Človek ťa vychváli a ty si toho nevážiš. No toto… A porozmýšľal som s tou hmotou ako ty nazývaš obsah hornej časti lebky a neuveríš, ale pre mňa je tráva pekne zelená. Dúfam, že to je pravda. Použi hmotu a pouč nevzdelaný plebs, či sa nemýlim, lebo ty vieš všetko…

  64. Podľa seba súdim teba? Prečo potom každý dezolat súdi všetkých naokolo? Ten je liberál, ten fašista, ten feťák, ten taký, ten hentaky… Že by to boli pozostatky komunistického vymývania mozgov, kedy bolo normalizovane všetko od účesu po tenisky, hlavne že sa slopalo a donášalo, staré dobré časy pre chudákov bez rozumu a charakteru. Keď vám to tak chýba a tak hrozne obdivujete rusko, prečo tam nejdete ani len na dovolenku, ale radšej idete na ten prehnity liberálny západ, prečo toľko slovenských migrantov využíva vymoženosti a platy na západe, prečo sa dezolé hrdina koko.tko Danny schováva v Anglicku a nie v rusku ako správny Slovan? Nemusíte odpovedať, viem že sa normálnej odpovede nedočkám, že ste len banda preslopanych hlupačikov, tak šup naspäť do papuče na pivo a malého a nerozčilujte sa, šak máme Vianoce, to sa mohlo oslavovať aj za komančov, nie?

  65. S tym rozmyslanim v tvojom pripade by som bol opatrny. Jednak ti to nejde a mohlo by ti to poskodit ten hrniec medzi usami .

  66. Dedo 21. decembra 2023, 8:32 – dedusko, dufam ze si stihnes uzit tych par drobnych od birmovaneho komunistu. A nieco z toho odloz aj vnukom, lebo na nich birmovanemu uz nestaci

  67. Fico miesto toho aby dnes investoval 2 a zajtra mal 3, radšej 2 rozdá, ďalšie 2 požičia a my mladí budeme musieť vrátiť 4. Toľko ekonomická realita týchto kvázi socialistov. Spoločné rozdáme, na čo nemáme si požičiame, veď to bude splácať aj s úrokami ďaľšia generácia. Po nás potopa.
    Prajem si aby sme skrachovali už zajtra, aby si aj dnešní dôchodcovia vyskúšali aké to bude mať ďaľšia generácia žit BEZ dôchodku!!!

  68. Čuraci Fico tú bude na veky. Vďaka takim Karom ako je Majko,plachta,lexa,Jozef…. Príklad: unas v zbore u hasičov.. 32 kolegov..čo sme videli v tv,noviny,FB,atď.. pred voľbami… LCDbti+-:(),migranti,Ukrajina. Sme tam dobrá partia,ako rodina.roky spolu robíme. Vieme že sú tam traja teplý.Nikto to nerieši. Žijeme si svoje životy. Len keď došli volby pri debate na túto tému 8 volili Fica aj keď ho nikdy nevolili a ani ho voliť nechceli,len mali toho pokrk,nemali koho…atď. ja nie som volič smeru.

  69. A teraz nieco pre retardov typu Ratafak, Jozes a iny odpad. Neuveritelne, ako mate vymetene hlavy. Ste na rovnakej urovni ako ta stetka Hanzelova. Fico mozno nie je dokonaly, ale ku cti mu sluzi, ze jeho vlada robi poriadok s mimovladkami, ignoruje niektore sukromne firmy typu dennik N a podobne sracky a pomaly cisti stat od ludi, ktori sluzia zahraniciu. Vid agent Lipsic, ktory uz mal byt davno zastreleny za vlastizradu. Na Fica nadavate, ale ze za ery toho trnavskeho bastarda tu zomierali ludia, stat zadlzili o giganticke prachy, umlciavali niektore media, tak to vam nevadilo. Ze zabili Kuciaka, aby mohli dat dole Fica, to vam tiez nevadilo. Teraz pistite a podporujete protesty tych vygumovanych kretenov, ktori ani nevedia, kde je sever. Hold, dosledok volebneho prava pre vsetkych. Takze mile ovce, prehrali ste volby, tak drzte chrapy. Alebo chcete dalsi majdan? Nech sa paci, ale ten uz bude krvavy, to si budte isti.

  70. 16.56, pfuuu typický dezoléééé, ani jedna veta nie je pravdivá, ani jeden argument. Nič, len sa sem prišiel vygrcať a ponadávať ostatným za svoj posraný zbytočný život. Jediné s čím sa dá súhlasiť že za Matoviča sme sa giganticky zadĺžili.

  71. A vies o tom, ze 7 mlrd. pozicanych matovicom za nulovy urok je urcenych na splacanie dlhu, ktory urobil fico?

  72. anonym 21. decembra 2023, 16:56 Pri…napísal si toho vela a polovicu z toho sú nadávky a urážky,..vyzeráš dosť rozrušený, nemyslím si že si schopný objektívneho pohľadu…Matoviča tu nikto neobhajuje ale vieš čo ja považujem za vlastizradu?…
    – ak napríklad ti v celom svete zúri pandémia, teba klepne na dovolenke že ta tam musia kriesit a potom naženieš dochodcov (ohrozená skupina) do autobusov aby si mohol spraviť demonštráciu
    – ak po 12 rokoch vládnutia odozvávaš nemocnice v takom stave že ti pacienti posielajú stovky či tisíce fotiek plesní z nemocníc a študentom sa vyhrážaš že im necháš preplatit študium ak nezostanú v tom plesnivom systéme…
    – ak prešustruješ obdobie najvačšieho rastu, nebuduješ infraštuktúru, neobnovuejš nemocnice, neinvestuješ do škol ale len zadlžuješ a zadlžuješ….a potom to ešte vyčítaš druhým….
    Inak Kuciak mohol žiť, stačilo aby ho tento štát ochránil keď sa mu Kočner vyhrážal…Kalinák sa na to vtedy vytoto….ty si to asi neuvedomuješ ale vlastizradca je práve ten koho ochraňuješ….infraštruktúra, zdravotníctvo, školstvo, bezpečnosť, zákony rovnaké pre všetkých – to je to podstatné…..nejaké mimovládky či denník n je totálne marginálny problém, ktorý vám má zalepiť oči predtým že tento za 12 rokov svojich vlád poslal totálne do s.ačiek, a pokračuje v tom…..a aby ti ešte nejaká tá mimovládka nebola aj dobrá, ak sa o teba štát nebude vedieť postarať…vobec netušíš čo robia, len opakuješ čo ti do hlavy nahučal hranatý…

  73. Fico tam je a bude. Omáčky necháme na Majka,plachtu a ďalších.pome placte,píšte.dobre sa to cita

  74. Ten koho vidis plakat su tvoji rodicia. A placu ked vidia co za dementa priviedli na svet.
    (aby si pochopil aj ty – teba).

  75. Trošku odbehnem od témy ale príklad,: meciarove amnestie. Ako cez kopirák… Potrebná kauza,protesty,filmy,osobnosti,mimovládky. Hovno stoho(ty istý ľudia) . Ficova vláda..treba ho zrušiť..hmm nedá sa.. zomrú dvaja ľudia..hmm ty istý ľudia… Teraz ďalšia Ficova vláda.. to isté.len dúfam že už nikto nezomre. A otázka fakt je ten fico mafia? Či keby fakt dali dole Lipsica by mohlo vistna povrch kto stojí za smrťou dvoch ľudí.

  76. Anonym 21. decembra 2023, 19:06 – Uz raz sa porucal predcasne z uradu, odkial take skalopevne presvedcenie, ze sa to nezopakuje? Potom zaplaces, ako si uz neraz plakal? Soros, mimovladky, sionisti, zidojastery, zle skarede media… fnuky-fnuk.
    A ozaj podporit Fica si bol spolu s Marcekom? Bez gulasu, odvozu autobusom a pivka? Najdeme ta medzi tymi 23 ludmi vratane tych nic netusiacich turistov co isli okolo? Stavim sa, ze ty si najhlasnejsie krical nech zije Fico.
    Jedine ze by si bol zas iba v Papuci na borke s pivkom.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované