back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sereď mesto napreduje s projektom obnovy štyroch verejných športovísk

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Aktuálne môžete v Seredi sledovať, ako doslova zo dňa deň rastú v rôznych lokalitách mesta nové športové plochy, pribúdajú všakovaké cvičiace prvky, robotníci osádzajú veľké množstvo nových lavičiek a odpadkových košov. Vybrané plochy mesta sa premieňajú plochy lákavé a príťažlivé pre športuchtivých Seredčanov. Okrem výrazných obnov dvoch vnútroblokov (na D. Štúra II a na Garbiarskej ulici) sa totiž v extrémne zrýchlenom konaní realizuje v Seredi aj projekt obnovy štyroch športovísk v Seredi.

Na Spádovej ulici napríklad práve môžete sledovať ukončovacie práce na novom multifunkčnom ihrisku a osádzajú sa cvičiace fitness prvky.

Na štadióne už vyrástli dva altánky a workoutová zostava. V Hornom Čepeni sa rysuje päťmetrová pyramída, detské preliezky aj exteriérový šach.

Posledné ukončovacie práce budete môcť sledovať v posledných dňoch starého roka a úvodom roka 2024.

Mesto Sereď projekt realizuje vďaka externým zdrojom z Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky vo výške 290-tisíc eur a spolu s 10-percentným kofinancovaním z mestskej kasy sa vďaka úspešnému projektu v našom meste preinvestuje až cca 320-tisíc eur.

foto: MsÚ

- Článok pokračuje pod reklamou -

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tie zostávajúce lavičky na Spádovej ulici pri multifunkčnom ihrisku by mohli osadiť pod tie stromy pri ihrisku. Hromadu lavičiek osadili na jednu stranu no a práve tam cez leto takmer celý deň svieti slnko. Nie len že sa diváci usmažia ale aj nič neuvidia oproti ostrému letnému slnku.

  2. Prečo? Ved pán tu zjavne býva a vidí ako svieti slnko. Tiež tu bývam a príde mi logickejšie aby boli na opačnej strane. Zhotovovateľ projektu toto mohol prehliadnuť… Ale pochybujem že ešte ide zasiahnuť do projektu a dať to inak. To sú už väčšinou nemenné veci. Cez ten najväčší hitz v lete tam aj tak asi nikto nebude, to tam priamo praží. Tie stromčeky keď vyrastú tak to bude fajn.

  3. Naco tam stavaju tie pristresky.Postavte tam uz len bobovu drahu.A bude to dokonale.Nieco aj v zime treba robit.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované