back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Uzatvorený most nákladné autá cez Horný Čepeň už neobídu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Podľa očakávania, mesto na neoficiálnu obchádzkovú trasu vedúcu po účelovej komunikácii cez Horný Čepeň, tento týždeň osadilo dopravné značenie zakazujúce vjazd nákladným autám.

Účelová komunikácia už teraz nie je v dobrom stave a jednoznačne pri jej realizácii nebolo počítané s tak vysokou premávkou. Snáď toto opatrenie jej životnosť predĺži.

Medzičasom zlodeji stihli ukradnúť jeden oceľový stĺp na značku, ktorý bolo nutné nahradiť ďalším.

Vodiči už teraz majú možnosť zistiť, či vodiči nákladných áut zákaz rešpektujú. Aké máte skúsenosti vy?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tymto krokom v podstate stratila ta cesta ako účelová význam…. ved preto tam je pre ťažké stroje a nakladne auta aby sa dostali na role, tam mali dat zákaz osobným autám skôr

  2. Ty blbosť a chápeš aj načo je tam tá dodatkova tabuľa? Práve vďaka nej môžu ísť na role úplne bez problémov a mimochodom práve tá dodatkova tabuľa vlastne dovoľuje napr. cestu využiť všetkým autám ktoré pôjdu napr. do logistického parku. Chcem vidieť ako policajti budú argumentovať že to nie je dopravná obsluha

  3. Nie stavať tabule ale rýchlo robiť most nad železnicou. To je hanba jeden sa vyhovára na druhého a dopláca na to občan Nikto sa nestará koľko benzínu a nafty to stojí

  4. Pojem „dopravná obsluha“ znamená okrem
    zásobovania aj
    a) vozidlá s parkovacím preukazom,
    b) autobusy prepravujúce deti,
    c) vozidlá, ktorých vodiči alebo prevádzkovatelia,
    majú v miestach za značkou bydlisko, sídlo,
    garáž alebo prevádzku,
    d) vozidlá, ktorých jazda alebo preprava sa
    vykonáva z dôvodu opravy, servisu, technickej
    kontroly, emisnej kontroly, kontroly originality
    predmetného vozidla alebo odovzdania
    palubnej jednotky na najbližšie predajné
    miesto.

  5. Nebolo tam pocitane s vysokou premavkou ? Vsak tade v 90-tych rokoch jazdilo tisice plne nalozenych tatroviek so strkom co sa tazil z Ramena na vystavbu R1 ! Keby nebolo toho,tak je tam dodnes strkova cesta. Ale co sa cudovat,ved vyasfaltovana cyklotrasa sa tiez rozpada po par rokoch a to tam jazdia len bicykle a korculiari. Inak hadam ze ten most do 10tich rokov aspon zburaju a za dalsich 10 postavia novy a mohli by sa sem chodit ucit taki cinani,alebo japonci ako dokazeme zvladat aj megastavby s premostenim az dvoch kolaji !

  6. Nič nedokázali iba všetko rozkradli to im išlo super Chodníky cesty mosty v zlom stave Vedia iba okrádať ob ľudí Insie nepočuť len zdražovanie uťahovanie opaskov Dokedy budeme trpieť túto neschopnú bandu v tomto štáte

  7. dobra je vam ta cesta co vybudovali komunisti a mnohe dalsie,tieto hovna co su uz vyse 30 rokov pri moci ju nevedia ani opravit.

  8. Celá Cukrovarská je na mindar 🍕a mať dom v dolnej strede pri hlavnej tak si to hodím.. ale qqtkovci majú na všetko čas..

  9. Vytiahnúť auto v kľude na cestu nemožné! Ráno ruch už od 4:00 prvé autobusy a až do cca polnoci večer keď ulice ovládajú gangy s deravými výfukmi a ochrancovia zákona to asi nepočujú či pozerajú esmeraldu?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované