back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Program Domu kultúry na december

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Okrem tradičného vianočného programu ( nájdete ho tu ) pripravil Dom kultúry pre Vás tri zaujímavé podujatia:

Perinbaba

Dátum: 1. 12. 2023 o 18:00 hod.
Vstupné: 14,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky

V rozprávkovom muzikáli Perinbaba vás budú príbehom Jakuba a Alžbetky sprevádzať láskavá Perinbaba, kmotra Zubatá, veselí komedianti so svojimi kúzlami a mnohé iné zábavné rozprávkové postavy. Rodinná inscenácia v réžii Karola Rédliho s hudbou Diany Minarovičovej všetkých príjemne očarí a prenesie do rozprávky, kde dobro vyhráva a zlo je spravodlivo potrestané. Zapozerajte a započúvajte sa s nami do príbehu lásky, ktorá je silnejšia než smrť. Muzikál Perinbaba je určený všetkým vekovým kategóriám

Dokonalé dieťa

Dátum: 10. 12. 2023 o 19:00 hod.
Vstupné: 18,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky

V jedinečnej komédii o rodičovstve Dokonalé dieťa, ktorej autormi sú divadelníci Mariana a Ján Luteránovci sa predstavia skvelí protagonisti – herečka a stand-up komička Lujza Garajová Schrameková, členovia SKD Martin Alena Pajtinková, Daniel Žulčák a herec DJP Trnava Michal Jánoš. Séria mimoriadne vtipných skečov o súčasnom rodičovstve nejde po povrchu a ponúka výbornú divadelnú terapiu pre všetkých unavených rodičov. „Bez kriku, plaču či prebaľovania,“ ako dodáva režisér inscenácie Ján Luterán. Je úprimnou a autentickou výpoveďou tvorcov o tom, čo znamená niekoho vychovať, ako veľmi sa podobáme na rodičov a ako sa naše deti začínajú podobať na nás. Skúma extrémy a bizarnosti výchovných príručiek a spoľahlivo všetko spochybňuje. Váš život sa nezmení po narodení dieťaťa. Zmení sa, keď sa ho snažíte vychovávať. Bio? Eko? Montessori? Krúžky? Cukor? Tresty? Ako byť dobrým rodičom vo svete plnom návodov? Stačí sledovať populárny portál Modrý koník? Pomáha nám vo výchove snaha o dokonalé dieťa? O čom svedčí pretekanie na sociálnych sieťach? Je najväčším nepriateľom moderných rodičov biely cukor či fyzické tresty? Sú detské kresby len nevinné pokusy o umenie, alebo sa z nich dá vyčítať anamnéza celej rodiny? Koľko hračiek je už veľa? A hlavne, ako sa z toho všetkého nezblázniť? Inscenácia nedáva odpoveď na to, ako sa stať dokonalým rodičom, ani ako vychovať „dokonalé dieťa“, ale zaručene pobaví a humorným spôsobom ponúka príležitosť nachvíľu vnímať všetky svoje nedokonalosti a starosti ako jeden veľký fór.

Smejko a Tanculienka – Zaber a makaj!

Dátum: 13. 12. 2023 o 17:00 hod.
Vstupné: 14,- eur
Lístky kúpite tu: Lístky

- Článok pokračuje pod reklamou -

Smejko, Tanculienka aj Huncúlik sa v novom predstavení Zaber a makaj! rozhodnú urobiť niečo pre svoje zdravie. A tak sa všetci traja dohodnú, že začnú poctivo cvičiť. Všetci traja…teda okrem Smejka. Tanculienka aj Huncúlik budia spachtoša Smejka budíčkovou pesničkou Dobré ráno aj známou Hej rup, do toho! Vzápätí, ale zistia, že sa im Smejko riadne vykŕmil. Chcel by len jesť a jesť, napríklad aj s pesničkou Mňamiky mňam. Ani za svet sa mu nechce cvičiť, lebo ho priľahla Lemra lenivá. Najradšej by spal na peci ako Pecivál. Ale čo z toho, keď Smejka ešte zabáva aj Mobil a večne doň, namiesto cvičenia, hľadí. Tanculienka s Huncúlikom s ním už nemajú trpezlivosť a mobil mu vezmú. To sa už unavenému Smejkovi sníva sen o Vlkovi a mackovi, ktorí pretekajú v lesnom behu. Po prebudení sa Smejko konečne spamätá. Prizná, že už nie je malý Drobec a začne poriadne cvičiť na hit macka Duška: Vydržíš viac. Všetci sú radi, že Smejka konečne presvedčili a zatancujú si spolu Šeja hoja. Ku športovaniu ale netreba vždy posilňovňu. Niekedy stačí aj obyčajný Bicykel, alebo tancovanie z radosti na pieseň Tancuj tancuj. Dôležité je vydržať aspoň rok, ako nám pripomenie pieseň Zaber a makaj. Smejko a Tanculienka veria, že chrobáčikovia sa tiež pridajú k cvičeniu, pretože určite nie sú nejaké lemry. Chrobáčikovia sú predsa Výnimoční. Tak pridajte sa aj vy k fanúšikom športu a cvičenia! Najlepšie so Smejkom a Tanculienkou v pesničkovom predstavení Zaber a makaj!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované