back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Po tme, počas sneženia, na kolobežke po ceste, bez osvetlenia a reflexných prvkov. Samovrah?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď /  Stále častejšie publikujeme smutné správy, havárie, spravidla s tragickým koncom. A dostatočne často zároveň publikujeme upozornenia, ako sú v doprave dôležité reflexné bezpečnostné prvky a to hlavne u tých najzraniteľnejších účastníkov cestnej premávky, ktorými sú cyklisti, kolobežkári, či chodci.

Je smutné, že aj po všetkých upozorneniach a to nielen nášho média sa na mimoriadne frekventovanej ceste, v podstate dopravnej špičke a to počas sneženia a už tmy na ceste vyskytne aj takýto úkaz.

Na videu je zachytený kolobežkár idúci po Cukrovarskej ulici, takmer uprostred jazdného pruhu, riskujúc život svoj, ale aj problémy vodiča, ktorý ho prípadne nemusí napr. pre oslnenie protiidúcim vozidlom včas zaregistrovať.

Jazdite opatrne a rozmýšľajte, či hlavne v prípadoch, aký je zadokumentovaný na tomto dnešnom predvečernom videu nie je vhodné aj na kolobežke bezpečne použiť chodník.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. IQ nočnej teploty. Inak čo sa týka reflexných prvkov, tie nepoužíva vôbec nikto. Žiadny cyklista, chodec ani mamička s kočíkom. Absolútne nikto. Jazdím ráno do roboty po tme, večer z roboty po tme. Cukrovarská je tikajúca bomba, tam niekto zahučí pre svoju blbosť.

  2. Tie reflexné prvky niekedy vôbec nie sú vidieť, lepšie by bolo keby že uzakonia v zákone povinnú výbavu cyklistu,,, a ostatných,,, predné svetlo blikajúce , zadné červené blikajúce a povinná reflexná vesta. !!!! A kto nemá čo i len jedno tak pokuta minimálne 80€. A to by policajti museli aj zastavovať a pokutovať bez výnimky. A nie ignorovať ich . Tedy by sa ľudia aj naučili aby ich bolo poriadne vidieť. Len bohužiaľ toto je vizitka SLOVENSKA.

  3. Povinná výbava bicykla je ustanovená, za zníženej viditeľnosti musí byť predné aj zadné svetlo. Keby používali svetlá, ktoré je vidno už z bezpečnej vzdialenosti, tak ok, ale niektorí majú svetlá, že ich zbadáš 20 metrov pred autom. Niektoré svetlá vzadu sú slabšie ako keď zasvietiť na odrazku. A predné svetlá má máloktorý cyklista, v tme stačí, že pôjde po hlavnej a ty mu nedáš prednosť, lebo ho proste nezbadáš. Ale to blbcom akosi nedochádza, lepšie je prepiť peniaze ako si kúpiť kvalitné osvetlenie.

  4. Do takýchto dementov treba trošku štuchnúť, nech sa preberú…bude ma mrzieť iba škoda na aute

  5. A MP čo spinká za naše peniaze.?????? Veliteľ primátor tiež spinká ???? veď aj jemu ide dobrý plat!!!

  6. Plne normálna vec, najmä keď deti na n7ch vybehnú takmer pod kolesá a keď sa niečo stane, tak alibistický zákon čo píše? Vodič mal predvídať!
    A po druhé, vyše 130 kamier po meste a mestský darebaci ho nevideli? Asi nie, keďže išiel inkognito 🤣🤣🤣

  7. Ja chodim radšej po chodniku. je to bezpečnejsie,kolkaty sa po hradzi prechadzaju bez osvetlenia, ja aspon svetielko tam mam.

  8. To je normalne,aj včera večer pred pol8 idem cez kralovu n/v a toto iste, kolobežkar bez všetkeho….

  9. Ten chalan tade jazdí pravidelne, už x-krát som ho tam stretol v noci keď som sa vracal z práce , pravdepodobne aj on jazdí na taj kolobežke z práce. No čistý samovrah, naozaj som nad ním nie raz krútil hlavou. Mali by ho policajt odchytiť a aspoň mu dohovoriť inak ho skôr či neskôr niekto naberie, v článku je to napísané presne a výstižne, pri vyhýbaní sa nerovnostiam na ceste náhle vbehne takmer do stredu jazdného pruhu a stačí ak vodiča oslní oproti idúce auto a nešťastie je na svete. Smutné je, že na vine bude pravdepodobne vodič keď ho zozadu naberie.

  10. Jeden dement chodi na kolobezke cez zeleznicny most a este ma aj sluchatka v usoch, to je krasa🤦🏻‍♂️

  11. Po tme, počas sneženia, na kolobežke po ceste, bez osvetlenia a reflexných prvkov.
    No a aj tak ho je vidieť vau a treba si ho natočiť a dať na internet aby znudený občania Serede maly na koho si ponadávať a hlavne pourážat.
    Haló nemáte čo robiť? šup šup do Kauflandu a obchodov a ne doma sedieť už by ste si maly začať robiť zásoby však budete mať zatvorené obchody dva dní.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované