back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Do Serede boli privolaní leteckí záchranári k pacientovi s úrazom po páde z výšky – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ATE |MM|  Posádka leteckých záchranárov z Nitry bola dnes v ranných hodinách privolaná k pacientovi s poruchou vedomia následkom pádu z výšky približne 3 metrov v priemyselnom parku v Seredi.

Po prílete záchranárskeho vrtuľníka si leteckí záchranári prevzali 39-ročného pacienta od pozemných záchranárov do svojej starostlivosti. Lekárka mu doplnila liečbu a po preložení na palubu bol v stabilizovanom stave s úrazom hlavy a podozrením na úraz chrbtice šetrne vrtuľníkom prevezený do FN v Nitre.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 01.12.2023 – tlačová správa KR PZ Trnava

Polícia bola včera, krátko po 07:30 h, privolaná do objektu jednej z firiem v meste Sereď, kde malo prísť k pracovnému úrazu  jedného z pracovníkov.

Policajti na mieste nezistili cudzie zavinenie, a preto nebolo potrebné, aby polícia vo veci ďalej konala. O udalosti bol vyrozumený príslušný inšpektorát práce.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. …a dnes sa to tu preberalo, že kamionisti majú na navesoch sneh,ktorý lieta dolu a treba im dat 1000e pokuty a zobrat vodičaky…a tu to je,nech sa páči. Každý je chytrý. Treba si to ísť vyskúšať, dobre drbnut dolu na hlavu aby už také blbosti viac nepísal. Áno,mal by to mat čisté,ale treba k tomu vytvoriť podmienky. Chcel by som vidieť toho chytraka, ako by vyliezol hore na náves do 4m výšky na zladovatelu plachtu…jedine tak s jeho ústami…

  2. A čo tak vyhrievané plachty ako sú vyhrievané sklá na autách alebo sedačky s ohrevom…
    Inak s plachty sa dá ľad vyklepať aj zvnútra návesu , na to by však niektorý pribrzdenci spoza volantu museli mať iQ aspoň žiaka ZŠ

  3. Pre Kamionáka – ty si tazky bombarder. Co by si urobil ak mas naves full plny alebo colnu plombu…inak v pohode

  4. Inak..zopakujeme si vedomosti žiaka ZŠ. Plocha strechy návesu má priemerne 30m2. Pri zamrznutom ľade o hrúbke 5cm to robí váhu asi 1,5tony . Kebyže máš zhadzat dolu 1.5tony ľadu z vnútra návesu rukami nad hlavou s nejakou metlou, rozplakal by si sa po dvoch minútach, nehovoriac o tom, že plachtu by si zničil. A to máš väčšinu dní korbu full naloženu a zaplombovanu, ako ti už slušne vysvetlil kolega nado mnou.
    A ešte jeden vtip pre inžiniera Kamioňaka.. Keď vynajdeš funkčný systém ohrevu plachty, daj si ho patentovať a budeš miliardár. Upokoj sa, niesi prvý na svete, koho to napadlo . Ohrievať tony ľadu na rovnej ploche 30m2 a ohrievat šikme čelné sklo, po ktorom steká dážď, hm, na to asi nepostačí rovnaký princíp ohrevu.
    Vráť sa do zakl.školy, pán všemudrlant a nabudúce si 3x rozmyslí, či tu budeš mudrovať alebo radšej skromne sklopiš uši pred svojou nevedomosťou.

  5. kriticke myslenie ziadne, staci napisat ironicky jednu vetu a dalsi sa toho chyti a berie to ako max pravdu a vobec neriesi co sa vlastne naozaj stalo.

  6. Tak to je potom jednoduché ako facka! Vrch miesto plachty dať plech do šikma ako strechy na bungalovoch a po obvode rýny aby keď sa to bude topiť nech to odteká na krajnicu.
    No čo blbečkovci s poza volantu môže byť?

  7. Akurat dnes som videla ceske spravy kde akurat hovorili o tomto a ze kamionista koly BoZp nemoze vyliezt a ocistit naves a ze je to nebezpecne ! A chcu im spravit viac stanic na ocistenie navesov.

  8. Pre Andrej.a ty musíš byt tiez strasne premudreli.ked budes robit raz na kamióny budes inak rozpravat.ja jazdievam bez privesu.mam iny prives aco teraz sa mam stohto vsetkeho pojebat.ja si vsetko očistím.a idem dalej.vi mudrci všetci co ste tu a niektory co len srandicky si viete robit zo vsetkeho a anonimity pojebame skurvene.kometovat na to vas je mudrovat ale starat sa tam o svoje to nie.zakazal by som vsetky komentare.

  9. Pri každom logistickom centre a vo firmách povinne postaviť konštrukcie umožňujúce bezpečne očistiť plachtu.

  10. Nebol to kamionista. Nepíšte kraviny keď neviete o čo ide. Bol to pracovník v hale a spadol z lešenia.

  11. Som rada, že po tak dlhej diskusii o čistení kamiónov, niekto konečne napísal, že to bol robotník z vedľajšej stavby

  12. Moja si ty ale zaondiata… nie je jedno ako to bolo? Ten chlap spadol a utrpel úraz oststné ide bokom

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované