back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

POZOR! – Zákaz zastavenia na ďalšom mieste, kde doteraz parkovali autá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Nové vodorovné dopravné značenie bolo realizované na vybetónovanej ploche  pred Slovenskou sporiteľňou, resp. pri parkovisku pre telesne postihnuté osoby.

Na mieste medzi týmto parkoviskom a chodníkom, už auto neodstavujte!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Možno by bolo vhodné napísať, že toto miesto je výjazd pre vozidlo z parkovacieho miesta, ktoré je pre vozidlá vodičov s postihnutím. Doplnková informácia, že parkovanie na takomto miest je zakázané, by myslím prospela. Clara paccta, boni amici.

  2. A este jedna vec lubenko, ozaj je to vyjazd z parkovacieho miesta? Kam vyjazd, na chodnik? Zacinas byt senilny?

  3. Anonym 25. novembra 2023, 20:22!
    Nič ma nemôže potešiť viac ako záujem neznámeho človeka o moje zdravie.
    Úprimne ďakujem.

  4. Som rad, ze ta tesi, ale co k tomu vyjazdu…. Nieco ako cesta v parku? Nikam?
    Mozno na pamiatku isteho jedneho, by tam mohli byt vesele stlpiky.

  5. Skôr by som upozornil na nebezpečné takéto značenie na ceste tesne pred svetelnou križovatkou smer od stanice. Ide o odbočenie na parkovisko k Jednote.Cele zle a nebezpečné. Jednak práve takéto značenie zapríčiňuje medzeru státia na červenú a práve preto tam porušujú značenie zákaz odbočenia z protismeru. Lebo je tam medzera tak napriek zákazu odbočia na parkovisko k Jednote. A za ďalšie sa tam často stáva že už naskakuje zelená vodičom stojacim čo sa sústreďujú na rozbeh a hoveda im križujú odbočenie z ľavej strany lebo tiež vidia medzeru tak chcú šikovno odbocit k Jednote na parkovisko. Neuvedomujúc si že sústredení rozbiehajuci vodič na zelenú si nevšíma náhle krizujuce auto z ľavá. Ja som tam mal už dve vážne kolízie. Je to tam nebezpečné značenia na ceste a treba to prehodnotiť a zrušiť

  6. Ja to vidím ako veľmi nebezpečnú propagáciu písmena Z. Len nedávno ste tu kameňovali každého kto napísal takéto písmeno.

  7. Pre Anonym 25. novembra 2023, 21:12, keď vám toľko pozornosti zaberie sústredenie sa na rozbeh, že nevnímate okolitú premávku, mali by ste zvážiť, či nebude bezpečnejšie pre vás a najmä vaše okolie, aby ste sa prepravovali radšej pešo.

  8. A pre takychto sustredovatelov potom vznikaju zapchy na cestach. Kym sa priposerie zo zelenej tak naskoci tretia cervena. Kto da takemuto bulovi vodicak? Mama kupi ako vo Forestovi?

  9. Čo je na tom nepochopiteľné že sa rozbieham a pozerám dopredu na semafor zelenú a vodičov predomnou a zrazu vám nečakane somár zľava skríži cestu lebo on ide na parkovisko. Možno to bulo ako 9:08 tak nevníma lebo tadiaľ ide mazno 1x za deň ak vôbec ale ja tadiaľ hodím min 20x denne a dosť často vidím a zažívam tie kolízie čo sa tam dejú.

  10. Zákaz?? Choďte pozrieť do Cepena uvidíte zákaz auta na chodníku?!!!!!!!!!!! Nedá sa prejsť tam oproti Zipke potom na bočnej uličke ako sú autodiely a tak môžem dať foto áut? Bez spz?

  11. No tí ukrajinci by už odtiaľto mohli zmiznúť do prdele, neuveriteľné, ako sú v niektorých závodoch uprednostňovaní a lezú im do zadkov.

  12. Pre Anonym 26. novembra 2023, 16:59 aSústredenie 26. novembra 2023, 1:13 , ono je to tak . Somár nikdy nepochopí že je somár a tragédia spočíva v tom že si ten somár myslí že je najmúdrejší pod slnkom. Somár nepochopí že mu ďalší somár nečakane skríži cestu v rozbehu na zelenú. A nepíšem len o somároch čo križia cestu napriek zákazu odbočenia , lebo ich je spredu vidieť ale píšem o somároch čo prichádzajú do križovatky za mnou od zadu a ide vo vedľajšom pruhu ktorý je na odbočenie do ľava a zrazu nečakane odbočí doprava k parkovisku a skríži cestu vodičovi ktorý sa rozbieha rovno na zelenú. Tak už chápete telce o com píšem?

  13. Pre sústrediča. Počúvajte sústredič na rozbeh. Priemerne inteligentný človek keď vchádzal na toto pre vás veľmi zložité a kritické miesto pred križovatkou, tak nechával miesto na vjazd a výjazd z parkoviska od progresu ešte dávno pred tým, ako bol zákaz zastavenia pred týmto vjazdom/výjazdom. Len zopár menej chápavých ľudí (asi sústredičov na rozbeh) to nevedelo pochopiť prečo, tak kvôli nim tam bolo nakreslené vodorovné dopravné značenie. Za druhé v premávke treba predvídať, človek nikdy nevie aký sústredič na rozbeh je za volantom pred ním, za ním, oproti….

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované