back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ondrej Kurbel: „Takto pred rokom som spoločne s novým poslaneckým zborom skladal sľub ako nový primátor nášho mesta“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď | Dnes je tomu presne 1 rok.

Takto pred rokom som spoločne s novým poslaneckým zborom skladal sľub ako nový primátor nášho mesta.

A tak sme dnes okrem poďakovania sa kolegom na úrade za spoluprácu aj bilancovali.

Nebol to ľahký rok a nie všetko sa podarilo. Určitý pokrok v oblastiach, ktoré sme si pred voľbami určili ako priority však predsa len nastal.

A keďže účty treba skladať, pozývam Vás na verejnú debatu k hodnoteniu prvého roka od volieb, ktoré bude v piatok 1.decembra od 17tej hodiny v DKaffe v Dome kultúry.

P.S. Veľmi pekne ďakujem zamestnacom úradu za milé prekvapenie v podobe chutnej torty.

zdroj: FB / Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. suhlasím s pánom Jurigom. Tomčányiho sa všetci báli pre jeho eštébácke metódy. Kto mu nebol po vôli ten nemal na ružiach ustlané.

  2. Nepáči sa mi že prvé čo robi zvyšuje poplatky,takto hospodáriť by vedel každý už sa zamýšľam prečo som ho volil

  3. anonym ani mne sa nepáči zvyšovanie poplatkov. Treba však vedieť, že poplatky nezvyšuje primátor ale poslanci. Jedine tí svojim hlasovaním rozhoduju o poplatkoch

  4. Anonymovi z 25. novembra 2023, 18:11 a ostatným chytrákom!
    Predpokladám, že ma nikto nepovažuje za slepého fanúšika súčasného primátora, ale faktom je, že bez dôkladného poznania ziskov z poplatkov platených občanmi a nákladov na likvidáciu odpadov, by sa mal každý mudrlant vo vlastnom záujme zdržať komentára. Alebo si bude klásť na vlastnú hlavu, aj keď je pod anonymným príspevkom. Objektívnym faktom je, že každoročne stromy a kríky starnú, rastú a drevná hmota na nich pribúda. Pribúdajú aj rodinné domy aj trávnaté plochy a teda pribúdajú aj plochy, ktoré si obyvatelia kosia. A kde nekosia obyvatelia, kosí mesto. Prirátajte k tomu nárast cien energií, služieb, a miezd a skúste to vykryť s poplatkami za likvidáciu bioodpadov a komunálneho odpadu z pred roka, či dvoch. Na prirodzenom raste nákladov z dôvodu fyzických prírastkov a ekonomickom náraste z dôvodu ekonomických vplyvov inflácie nezmení nič ani primátor ani poslanci. Úlohou volených funkcionárov , teda primátora a poslancov je iba nájsť najmenšie možné zaťaženie formou poplatkov od občanov. A reakcie v diskusií? Ako vždy. Rozmýšľať je ťažké. Oveľa ľahšie je tárať a ventilovať svoju nevedomosť v problematike.

  5. nikto tu nehovorí o tom že za to čo je zlé môžu poslanci ale o tom že zvýšiť poplatky môžu svojim hlasovaním IBA POSLANCI a nie primátor

  6. Suhlasim so vsetkym co ste napisali p. Veselicky,len nerozumiem,preco sa nekosi,cesty neopravuju,v meste borde,l ked sa stale zvysuju poplatky a rastu mzdy ako hovorite?

  7. Čizme mi vysvetli potom akú funckiu má potom primátor a ako vlastne tú sereď chce otočiť o 180 stupňov?

  8. Už nič ten primátor nespraví už sa bude len viezt do konca volebného obdobia,rok uplynul a žiadne výsledky ešte aj ten ohňostroj zrušili, som zvedavý ci bude nejaký vianočný program.

  9. Akoze zvysovat poplatky? Sak Pelegrini hovoril ze uz bude len dobre, ze bude pokoj a klud. Ze ludi sa budu mat fajnovo, tak jak to teda bude?

  10. tento primátor je oveľa lepši ako bol Tomčányi. Minimálne sa neskováva pred ľuďmi ale otvorene komunikuje.

  11. Mohol by tu niekto z odporcov súčasného primátora napísať čo pre neho urobil za tri volebné obdobia predchádzajúci primátor? Ako sa mu zlepšil život v meste, čo sa vybudovalo atď. Som zvedavý na tie príspevky.

  12. cyklo trasa,zmodernizovane autobusove zastavky,male namestie, ako tak opravene cesty a chodniky,obnova amfiteatra,pravidelne odvazanie smeti, skoro vzdy pokosene, podla mna to nie je bohvie co,ale terajsi primator nevie ani dat pokosit a o chlieve aky je v meste ani nehovorim.
    staci tak?
    a to som volil kurbela.

  13. Cyklotrasa?? Ten úzky chodník? Autobusové zastávky do ktorých prší a v lete sa tam nedá vydržať? Ako tak opravené cesty a chodníky? Skoro vždy pokosené?? No fajná vizitka za 12 rokov 🍷🤦‍♂️

  14. Cyklotrasa hlavne od Čepeňa do Šuroviec ukazuje svoju kvalitu a trvanlivosť. Autobusové zastávky a malé námestie? Neboli to ešte projekty predchádzajúceho vedenia, ktoré už boli rozbehnuté? To si presne nepamätám… Chodníky? Ktoré? Koľko? Za 12 rokov je to všetko? No ešte amfik, ok.

  15. takze by bol dobry hovorca … na to mu ale neplatime primatorsky plat, aby sluzil kostolnikom, velky krok spat pre sered, stale sa tocime v moci partii co chcu aby tu bola dedina … dedinsky futbal z nasich dani, dedina riadena kostolom … diera minulosti

  16. Uplne mi je u prdele ci sa schovava,alebo je vystaveny primator na namesti,ja chcem vydiet vysledky a nie ci je schovany,alebo nie.

  17. Zabudli ste povedať ze za tomcaniho sa tu vytvorilo kopu pracovných miest, vid amazon, lidl, Billa, atď to nikto nevidí.,Kurbel nemá na to niečo spraviť z mestom všetko sa len po zakazuje,dediny v okolí Katarínka zábava, silvestrovská, zabíjačka z predajom, a v Seredi skapal pes. Tam sa treba doma modliť pri sviečkach a suchat nozkami jak svätúškár Ondrík Kurbel.

  18. kečep ty si riadny chumaj. Všetky firmy ktoré sem prišli tak sem neprišli preto lebo to vybavil Tomčányi ale z vladtnej vôle lebo im napríklad vyhovovala strategická poloha Serede. A ked zme už pri tom tak tie firmy neprišli kôli Tomčányimu ale napriek Tomčányimu. Kečup asi máš slabu pameť keď si nepametáš ako brucho bojoval proti priemyselnému parku keď bol poslancom. Ako brojil proti firme ktorá tu chcela vytvoriť na svojich pozemkoch priemyselny park. Kečup nemáme všetci v hlave nasrané a niečo si ešte pametáme.

  19. Kurbel je niemand. To vie každý. Ale, čo chcete od človeka, ktorý verí na rozprávku, že pred 2000 rokmi žil nejaký hipisak, čo chodil po vode.

  20. za tomčanyiho sa tu vytvorilo kopu pracovnych miest je teda potrebne ako chapat kečup? nie je to nahodou podsúvanie že btucho ma na tom zásluhy? ozaj kečup nechceš nám náhodou porozprávať za čo všetko vďačíš bruchovi? Vieš v tomto zapadákove sa nič neutají

  21. stale hovorim,nevolit KDH,nevolit kdhaka do akejkolvek verejnej funkcie,bud su to farizeji,alebo neschopny jedinci,jednoducho v zivote nepouzitelny.

  22. tu torticku mu upiekla ta dochodkyna co si ju tam drzi lebo mu roznasala letaky a teraz sedi a klebeti u zastupkyne aby sa chudata v robote nenudili ?

  23. Máte úplnu pravdu. Žiaden kresťan nie je vhodný na žiadnu funkciu.
    Na všetky funkcie sú vhodní iba ateisti ktorí neveria v nič, zato však pravidelne čítajú horoskopy ariadia sa nimi, klepú na drevo, chodia za vešticami, nechajú si vykladať karty …..

  24. …a choroby si liecia savom, vratane rakoviny a veria na plochozem.
    citaj kym to nezmazu, lebo oni ta vidia.

  25. Náboženstvo je dôvod, prečo chudobní neútočia na bohatých. A je to skvelá vec na udržanie chudoby ticho.
    – Napoleon Bonaparte

  26. Tomcany to ten sprosty chmulo co asfalt kery mal ist na opravu rozbitych chodnikov, tak ho vykydal na tytes a urobil z toho chodnik pre byciglistov?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované