back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Múr na pozemku po zavraždenom novinárovi Kuciakovi a jeho snúbenici posprejovali bez súhlasu vlastníkov – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Veľká Mača / Dnes v popoludňajších hodinách hliadka OO PZ v Sládkovičove mala obdržať oznámenie o sprejovaní nápisu na múr, ktorý sa nachádza na pozemku neznámymi osobami. Hliadka na mieste našla osobu, ktorá červeným sprejom nápis sprejovala.

Polícia kontaktovala osobu splnomocnenú vlastníkmi pozostalosti po zavraždenom Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej, vo veci podozrenia z páchania trestnej činnosti vzťahujúcej sa k pozostalosti, s požiadavkou či sprejovanie a vstup na súkromný pozemok bol vlastníkmi nehnuteľnosti povolený. Po preverení informácie u Zlatici Kušnírovej a Jozefa Kuciaka bola polícia informovaná, že žiadne povolenie na takéto konanie ani jeden z vlastníkov nedal.

Polícia osobu bez povolenia vlastníkov sprejujúcu nápis zadržala, predviedla na OO PZ v Sládkovičove a umiestnila do cely predbežného zaistenia, kde s ním sú vykonávané úkony smerujúce k objasneniu trestného činu.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 26.11.2023

- Článok pokračuje pod reklamou -

Osoba, ktorú polícia zadržala pri vlastníkmi nehnuteľnosti nepovolenom a tak nezákonnom sprejovaní nápisu na múr nehnuteľnosti bola zo spáchania skutku usvedčená a Okresným súdom v Galante odsúdená k zaplateniu sankcie vo výške 160 Eur. Rozsudok zatiaľ právoplatný nie je, nakoľko sa páchateľ tohto skutku voči rozsudku odvolal.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 28.11.2023

Prakticky od nateraz neprávoplatného odsúdenia Okresným súdom v Galante páchateľ a obžalovaný Július Kovács verejne osočuje vlastníkov nehnuteľnosti ako aj noviny Seredonline, Múzeum totality a cielene verejne uvádza nepravdy o konkrétnych ľuďoch.

Pán Július Kovács šíri nepravdivé informácie na sociálnych sieťach ako aj vo videách na Youtube a TicToc. Tieto nepravdivé informácie bez akéhokoľvek overenia šíria tisíce ľudí neuvedomujúc si podiel viny na prípadnej trestnej činnosti pána Kovácsa.

Vo veci podávame trestné oznámenie a občiansku žalobu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované