back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Brutálny útok na 20 ročného mladíka. Päť mužov ho malo biť, kopať, ťahať za autom až do bezvedomia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Trnavský vyšetrovateľ obvinil 5 mužov zo zločinu úmyselného ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, zločinu vydierania spolupáchateľstvom a jedného aj z prečinu krádeže.

Z dôvodu, že by mohli pokračovať v trestnej činnosti a aj vzhľadom na ich trestnú minulosť, sú všetky osoby stíhané vo väzbe.

MLADÍKA NEUSTÁLE BILI A KOPALI

Muži sú obvinení z toho, že o 02.20 h mali cez víkend v meste Hlohovec prinútiť 20 ročného mladého muža nastúpiť do auta.

V ňom už sedelo 5 osôb, ktoré ho začali biť. Mladíkovi pritom vyčítali, že kontaktoval deň pred tým políciu, že sa mali vlámať do rodinného domu.

OBEŤ MALI ŤAHAŤ ZA AUTOM

- Článok pokračuje pod reklamou -

S autom zašli až do obce Dvorníky, časť Posádka, zabočili na poľnú cestu, kde ho skopli na zem, priviazali mu o nohu lano a ťahali autom niekoľko metrov. Keď sa mu podarilo z lana dostať, pribehli opäť k nemu a v bitke pokračovali ďalej.

Potom mu prikázali, aby sa vyzliekol a z oblečenia mu zobrali mobil, preukaz a 5 eurovú bankovku. V útoku prestali až potom, čo si mysleli, že osoba je už v bezvedomí.

VYHODILI HO Z AUTA V OBCI BOJNIČKY

Mladíka v dobitom stave hodili do kufru auta, kde ho ešte raz napadli a nakoniec ho vyhodili na autobusovej zastávke, v obci Bojničky.

Tam požiadal o pomoc v najbližšom dome staršiu ženu a krátko pred 06.00 h ráno mu policajti z Hlohovca privolali záchranárov.

Mladý muž skončil s viacerými zraneniami po celom tele v nemocnici, kde ho jednorazovo ošetrili.

POLÍCIA ICH ZADRŽALA V TEN DEŇ

Polícia krátko po skutku zadržala so súhlasom prokurátora prvých 3 podozrivých mužov a neskôr ďalšie 2 osoby Muži vo veku 18, 20, 21, 26 a 31 rokov boli už v minulosti súdne trestaní, prevažne za násilné trestné činy.

TRAJA Z NICH V PODMIENKE

- Článok pokračuje pod reklamou -

Okrem vodiča mali byť všetci v čase skutku pod vplyvom alkoholu a traja z nich boli za trestnú činnosť v podmienke.

Navyše, jeden z obvinených mal pritom v čase voľna vypomáhať, v rámci občianskej iniciatívy, pri riešení výtržností mladistvých, v meste Hlohovec.

OSOBY SÚ STÍHANÉ VÄZOBNE

V prípade dokázania viny im môže hroziť za tieto skutky trest odňatia slobody až na 12 rokov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Takýchto ľudí zavrieť a dať im nápravu uránovej bane ako to bolo v minulosti Československa, 🇨🇿 Slabá výchova rodičov zlyhá, Ešte že máme políciu na Slovensku,

  2. Chyba nie je v rodičoch ale v tejto skurv3nej dobe/systéme… všetko sa točí okolo peňazí žiadne city pomoc nič

  3. To isté im spraviť, akí by boli potom hrdinovia. V dnešnej dobe sa takto chovať ? Chorá doba a aj ľudia mladí nevedia čo so sebou !!!

  4. Vyjebane opice co si mali po jebat svoje matere do huby a tatka do ritky!!!! To isté im spraviť!!!!!! Opicam

  5. Zbytočné existencie. Všetci trestne stíhaní, zvery sa našli. Tých primitívov nezastaví nič a už vôbec tam nepripadá žiadna náprava. Sú schopní človeka zabiť brutálnym spôsobom, lebo tak sa im to zdalo vhodné. Toto by už medzi ľuďmi nikdy chodiť nemalo.

  6. Nechápem tomu spraviť to mojej rodine alebo niekomu blízkemu nieje co riešiť pojebali by si huby navzájom !!!!!!!

  7. Keď tu velice idete nadávať na tých mužov … najprv si všetko normálne prečítajte jedna vec .. toto čo píšu je v priebehu vyšetrovania nikde neni dokázané že by to naozaj tak bolo zo že si malý feťák vymyslel báchorky a skačete mu na to… Treba ho podporovať dajte malému bezdomovcovi čo chcel hodiť na nich špinu pritom ten dom vykradol sám … Tak isto jak svoju mamu a preto je všade dlžní … 😉🙏🏽

  8. A keď sme pritom sám sa dám uviazať o auto nahý a ťahájte ma za autom či budem schopný na druhý deň chodiť … Tento malý kokotko nemá žiadne zranenia nič mu neni a normálne si skáče ako mladý srnec 😀

  9. Určite to zase boli tie vyjebané negerské svine!
    Skapte všetci koľko vás je, svine čierne!
    Skapte!
    SKAPTE!!
    S K A P T E ! ! !

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované