back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Obchodná akadémia Sereď získala medzinárodné ocenenie „Škola podnikania 2023“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Obchodná akadémia Sereď /  Obchodná akadémia Sereď spolupracuje s neziskovou vzdelávacou organizáciou Junior Achievement (JA) Slovensko už 30 rokov.  Sme zapojení do 5 vzdelávacích programov – Aplikovaná ekonómia, Viac ako peniaze, Etika v podnikaní, Zručnosti pre úspech a On-line učebnica ekonómie.

Uvedené programy  ako aj Učebnica ekonómie a podnikania sú nevyčerpateľným  zdrojom nových nápadov, aktivít a príkladov. Rozvíjajú nielen zručnosti a kompetencie našich učiteľov, ale umožňujú žiakom zaujímavou formou pochopiť základné ekonomické princípy, zvyšujú ich finančnú gramotnosť, pomáhajú im hľadať nové riešenia pre rozvoj podnikania a rozvíjajú u nich schopnosť správne a zodpovedne sa rozhodovať nielen v pracovnom, ale aj súkromnom živote.

Za aktívnu spoluprácu a úspechy žiakov našej školy v rámci uvedených vzdelávacích programov, nezisková organizácia nominovala Obchodnú akadémiu Sereď na udelenie ocenenia: „Škola podnikania 2023“. Samotné ocenenie sme si prevzali na 8. ročníku the Entrepreneurial School Award, ktoré sa bude konalo v 11. – 14. júla 2023  v Turecku –  v Istanbule,  na najväčšom európskom podnikateľskom festivale GEN-E. Je to  „celebration event“, na ktorom sa oceňujú  výnimočné školy v oblasti rozvoja podnikavosti mladých ľudí z rôznych európskych krajín.

JA Slovensko výraznou mierou pomáha škole dosiahnuť náš cieľ, ktorým je poskytnúť žiakovi odborné zručnosti, vedomosti, schopnosti a návyky na výkon povolania či už formou podnikania alebo zamestnaním sa a rozvíjať u nich tvrdé, ale aj mäkké zručnosti, akými sú schopnosť komunikovať, viesť ľudí, zodpovednosť, tímová spolupráca, analytické a tvorivé myslenie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Preto ju treba presunut (1.krok k zruseniu), ze toto kompetenti dovolia, hlupa Slovac si necha skakat po hlave…kazdemu to je jedno

  2. OA Sereď bola dlhé roky top strednou školou 🥲 a tie pekné babenky čo tam chodili

  3. Zaujimave, ze skole to je jedno, resp. nezaznamenal som, zeby napr. pani riaditelja zorganizovala nejaku peticiu, protest…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované