back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Po vykonanej oprave je verejná vodovodná sieť napúštaná vodou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Z telefonického rozhovoru s vedúcim prevádzky ZSVS v Seredi vyplýva, že po celonočnej práci na odstraňovaní poruchy vodovodného potrubia, začali systém natlakovávať.

Znamená to, že kompletne vyprázdnené potrubia prakticky v celom meste sú v súčasnej dobe tlakované vodou. Zo skúseností vieme, že určitú dobu potečie voda nepoužiteľná okrem splachovania toaliet prakticky na nič. Odhad natlakovania celého systému je cca 2 hodiny.

Snáď sa pri tlakovaní potrubia nevyskytnú ďalšie závady na iných miestach.

Podľa informácií vedenia mesta majú byť ešte pristavené 3 cisterny, o mieste kde sa nachádzajú  budeme informovať.

Prosíme o oznámenie v diskusii, v ktorých častiach mesta voda už tečie a v akom stave. Ďakujeme.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Musíme byť ostražití. Podozrivo dlho sa a vodou manipulovalo. Každopádne zostávam zatiaľ na CocaCole.

  2. Za Matoviča toto už dávno fungovalo. Informovanosť, ríchlosť, riešenia, odmeny na dieťa. Ale ľudia volia Fica, znova, všetko roskradli aj vodovody. Stále sa nedá spláchnuť a to je problém. Syn mal včera hnačky a zvyšok rodiny má pravidelnú stolicu tak záchod musíme používať. Sused nám dal pitnú vodu ale mesto nič.

  3. Pteco by mesto malo dodavat vodu ved mestu vodu neplatite ale vodarnam tak nadavajte na nich a nie na primatora myslite ze keby tam bol brucho ze voda bude tiect za minutu

  4. Elenka.ja som myslel ze matovic dojde..ale nedosiel..chodte strakovi..nasadi vam lieky..lebo vo ma akoze s tym.fico…a keby vyhra matovic.uz davno potece? Vam to fakt dobrr jebe

  5. pre Elenka: na hodiny slovenčiny sa Vám nechcelo?
    Jedine s čím sa dá súhlasiť, že len po 1.10.23 bude ozaj platiť, po nás potopa, resp. tuneeeeeel

  6. Pani Elenka neviem co tu trepete co s tym ma Fico už ste trapna v celej Seredi a okolie netečie voda a keď sa vam chcelo srať mali ste si vykopávky jamku pred cinziakom a vysrať sa do nej v Seredi boli cisterni mali ste si ísť zobrať vodu do kyblov uz sa odvcera len stazujete

  7. Ako rýchlo dorazí voda na Námestie Slobody ? Od 9:00 sa „tlakuje “ potrubie?

  8. nádej umiera posledná 15. novembra 2023, 9:52 Pri
    Ako rýchlo dorazí voda na Námestie Slobody ? Od 9:00 sa „tlakuje “ potrubie?

    v piatok 13,30

  9. Bodaj by vam netiekla voda nikdy. Takto tu vyplakavat ako jebliny. Ved ked opravia tak pojde, trkovci

  10. Ako ze kedy konečne zapnete vodu more potrebujem konečne kakat tak potom stále nejde voda ako na háku toto je extrem

  11. zas budu blbci vypisovat, ako su niektori blbci ze napisu kde tecie/netecie. „Prosíme o oznámenie v diskusii, v ktorých častiach mesta voda už tečie a v akom stave.“ nauc sa citat

  12. chcelo by to nejakú excelovskú tabuľku,názvy ulíc,časy,údaje tečie-netečie,príp,použiteľnosť

  13. To historicke potrubie pod mestom musi mat kvalitu papiera, taketo zavady budu castejsie. Cesty su pretazene, doprava vytvara otrasy tak sa necudujme.

  14. Skôr budú nové voľby ako kým potečie voda. Od soboty nebol do útorka nik kompetentný sa k tomu postaviť. Pár hláv by za takýto prístup v obyčajnej robote prišlo o prácu.

  15. A samozrejme ze vodárne nam naučtuju plnu sumu za tu hnedú brečku a žiadnu kompenzaciu za taketo neprijemnosti…… Nehovoriac o tom že šeky chodia s pravidelnou presnosťou,niekedy aj preventívne skôr…..

    ĎAKUJEME 🤘

  16. 4 hodiny je asi pre každeho iný časový pojem 😀 niekto to ma 4 hodiny ako 10 alebo čo .. cukrovarská stále hlási bez vodyyyy

  17. „Napúšťanie musí byť postupné so zvyšovaním tlaku v potrubí, čo trvá určitú dobu. Podľa slov vedúceho prevádzky, plný, resp. štandardný prietok potrubí bude realizovaný zajtra.

    Logicky napríklad na vyšších poschodiach v činžiakoch voda tečie neskôr, ako v rodinných domoch. Záleží aj od samotnej lokality.

    Chce to trpezlivosť, dôležité je predísť ďalším poruchám, ktoré by nevhodný spôsob napúšťania do starých potrubí mohol spôsobiť.“

  18. Všetko je ok, Družstevná normálny tlak a už čistá ! Ďakujeme vodárom a všetkým, ktorí sa na oprave zúčastnili.

  19. Nemám vo zvyklosti niečo komentovať, ale toto tu od podaktorých ľudí je vrchol hlúposti. Evidentne ste si zvykli na pohodlný život bez ťažkostí. Môžete byť radi, že sa to majstrom vzhľadom ku komplikovanosti opravy podarilo tak rýchlo odstrániť. Makali cez noc v daždi keď vy ste prdeli do svojich perín. Ruku na srdce, to z Vás za ten deň toľko ubudlo? Namiesto trpezlivosti a vďačnosti len kritika a nadávanie. Už sa prosím spamätajte.
    A Vám čo ste sa podieľali na riešení problému veľké ĎAKUJEM.

  20. Presne tak vďaka vám čo ste tak dreli aby sme tu vodu mali čo najskôr. V daždi a ťažkých podmienkach ste to zvládli docela rýchlo. Ešte raz vďaka a dám si na vás jedného čapáka :))

  21. Na Nam. Slobody voda tečie od 14.10 hod.Špinavá..ĎAKUJEM tým chlapom ktorý na oprave pracovali celých 26 hodín bež prestavky.

  22. Tečie mi Kofola a nič iného som ani nečakal…. to bude asi 7-8 dní a potom bude bledšia Kofola a tá aj zostane… čistú vodu mám akurát možno z obchodu !

  23. Sociálne siete sú stvorené na kokotiny…zoči voči každý drží bud piču alebo ma odstup…tento virtuálny priestor stoji za kokot

  24. My tu v Seredi na mokrej stvrti uz od rana pijeme ako take duhy. Z laveho kohucika nam tecie borovicka ale ne ta spisska od teho cigana macifuka. To s teho praveho kohucika nam tece rum, no a aby nam nebulo luto tak nam slepy koskar lolo pristavil na dvor cisternu s vodkou a pripojil aj venovanie od gosudara putina. Vazeny pan slovutny primator ,my svacenu vodu nepijeme bo s tej vody mame sracku jako remen.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované