back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Bežkyňu napadli tri agresívne psy. Nepoučiteľného majiteľa sme zadržali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti v Dunajskej Strede obvinili 50 ročného muža za prečin ublíženia na zdraví. Zároveň podali podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie.

ŽENA SKONČILA PO ÚTOKU V NEMOCNICI

Policajti vyšetrujú útok psov na mladú ženu, ktorý sa stal na poľnej ceste neďaleko obce Dolný Bar. Majiteľ 3 psov rasy American Bully ich mal vo štvrtok okolo obeda venčiť navoľno, pričom ani jeden z nich nemal vôdzku ani náhubok. V tom čase tadiaľ bežala 35 ročná žena, na ktorú psy bez akéhokoľvek dôvodu zaútočili.
Bežkyni sa zvieratá viackrát zahryzli do ruky a stehna a jej zranenia si vyžiadali lekárske ošetrenie.

PSOV SI NEUSTRÁŽIL ANI V MINULOSTI

Polícia muža, v súvislosti s útokmi svojich zvierat riešila už aj v minulosti. V dvoch prípadoch išlo o priestupky a v jednom prípade bol útok natoľko závažný, že zaň bol majiteľ aj právoplatne súdom odsúdený za ublíženie na zdraví.
Dunajskostredskí policajti majiteľa psov zadržali a po vykonaní potrebných úkonov obvinili z trestného činu ublíženia na zdraví, za ktorý mu môže hroziť trest odňatia slobody až na 1 rok.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

ZA SVOJHO PSA STE PLNE ZODPOVEDNÍ

Upozorňujeme majiteľov psov, že v zmysle zákona môže venčiť psa mimo priestoru určeného na chov iba osoba, ktorá je fyzicky a psychicky spôsobilá a najmä SCHOPNÁ OVLÁDAŤ HO V KAŽDEJ SITUÁCII. Ten, kto psa venčí je pritom povinný predchádzať tomu, aby pes zaútočil či ohrozil človeka alebo iné zviera. Rovnako musí táto osoba zabrániť psovi, aby mohol spôsobiť škody na majetku, prírode či životnom prostredí.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ja behám s nožom a kaserom. Síce ma to ťaží vo vačku ale po dávnej skúsenosti to mám radšej u seba. Po Seredi behá toľko ľudí so psami ktorých nezvládajú a sú to úplný tragédi… Nevravím že všetci, ale.. veď to vidíte.

  2. Neviem ci si niekedy videl utok psa. Myslim psa, nie potkanika s vypulenymi ocami. Tam ti noz a sprej nepomoze.
    Ale najsmutnejsie je to, ze potom takehoto psa uspia. Nie jeho priblbleho pana, ale psa.

  3. Mate paravdu ale aj pes je len živí tvor a je urceny bud na mazlebie alebo stráženie a vselijake veci takze mam rad psov su to pekne tvory.

  4. stačí sa prejsť po cyklotrase od parku po Šúrovce. Psy na voľno bez košov, behajú kade chcú, spústa exkrementov na dráhe, keď som upozornil takú štíhlučku cca 80 kg majiteľku tam sa osopila a povedala že ja ako aj ostatní majú dávať pozor a psík je nato aby si pobehoval.
    Kde je mestská polícia ??????? alebo má mestská pokladňa už toľko peňazí že nepotrebujú dávať pokuty??????, alebo MP ordinuje len v ich miestnosti ??? Čo robí primátor veď polícia patrí pod jeho velenie ?????

  5. Po spomínanej cyklotrase sa pohybujem pravidelne, či už sa idem prejsť, alebo zajazdiť si na bajku a psov tam beháva veru dosť, aj navoľno. Ale zatiaľ sa mi našťastie nestalo, že by ma z nich nejaký napadol. Veľká väčšina z nich si ma ani nevšimne 🙂 Sú to psi, ktorí v týchto miestach pohybujú pravidelne, sú už zvyknutí na davy ľudí a takí asi nebudú bezdôvodne útočiť 🙂

  6. Postrielat volne behajucich velkych bastardov a majitelovi pokutu min.1000€.Nech to skusia robit vo Svajciarsku,tak sa nedoplati.

  7. Ja chodim touto trasou na rychlu chodzu uz dost rokov, no ziadny pes na mna nezautocil, ale starsi „pan“ na bicykli ano, ten vulgarne nadava a utoci, ludi by mali kontrolovat, hoci pred psami mam respekt.

  8. Majitelia agresívnych psov si kompenzujú komplexy, kedy majú potrebu prostredníctvom psa obrátiť pozornosť na seba, keďže za normálnych okolností nemajú čím zaujať.

  9. a na dôvažok chodia tam dvaja buzíci za ruky sa držia ale neuhnú cyklistovi as takto to robia aj dve nie staré lesby.

  10. Asi nevieš, že prečo sa to volá cyklotrasa, nikde na svete sa tam nenachádzajú potulný ako že bežci, za ruky sa držiace dvojice a idú vedľa seba ako drbnutí, psov je tam ako maku a podobne.
    Bol som v Rakúsku, Nemecku na cyklotrasách, tam by si mal vidieť, samotní cyklisti by ťa zmietli z trasy a nedoplatil by si sa pokuť.

  11. To je svätá pravda, len v Seredi sú na cyklotrasách aj peší idioti.
    Stačí dôjsť na trasu Trnavského okresu obce Šúrovce a čuduj sa svete : žiaden rýchli bežec, žiaden pes, žiadne prechádzky dvojíc a podobne. Nuž iní okres iný mrav ale inteligentní ľudia, čo sa o Seredi nedá povedať. Maďarská zmeska.

  12. Lenže tu žijú zadubenci zacyklení v socializme, šak on 40 rokov chodí po títeši, tak prečo by už nemohol?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované