back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Národné MENU podľa Andreja Danka? Vyjadrite váš názor

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Predseda SNS Andrej Danko navrhuje, aby reštaurácie museli ponúkať národné MENU.

Napíšte do diskusie, aké jedlo by podľa Vás akceptoval Andrej Danko ako národné. Vyjadriť súhlas alebo nesúhlas môžete aj v ankete:


Súhlasíte s touto požiadavkou Andreja Danka?
Anketa bude ukončená 11.11.2023 o 23:59

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nesúhlasím s Dankom no je po voľbách a Danko nerozmýšľa čo povie. Voľby do parlamentu boli demokratické a tie špinavé hovná čo budú sedieť v opozícii musia vydržať do 2027.

  2. Danko nerozmýšľa nielen po voľbách, ale ani pred nimi. Je to idiot, ktorý vymýšľa nepodstatné veci pre ľudí a kŕmi tým svojich voličov, ako pre nich pracuje.

  3. Nuž dobrý deň, spájať národné s týmto politikom vyžaduje naozaj veľa poznatkov, informácií a silný žalúdok. Z odretými ušami a to za pomoci všakovakých pospájaní je tam a už opäť ukazuje, o čo mu ide. V tomto prípade o údajné národné žalúdky. Ja si myslím, že má predovšetkým na mysli to jedlo – politický guláš . Tak je potrebné mu asi pripomenúť, že ten tu máme od roku 1989 a poriadne štipľavý. Tak na zdravie gulášik politický. Najlepšie údajne chutí keď sadáte ,,do tankoch,, však viete.

  4. A ved jebnutym , jednoduchym slovacikom staci. A to este dementne ofce nevedia ako rozpravkovo zbohatne Kalinak na „nepodpore ukrajiny s vojenskou technikou“… Jednoduchym ludom stacia jednoduche frazy, fakty nepotrebuju aj tak by ich nevedeli vyhodnoti.

  5. zacina? uz je. v tuvinskej skole pre spionov uz roky pouzivaju nahravky jeho prejavov ako sablonu neprekonatelnej sifry.
    doteraz mu vraj rozumela len enigma. ale uz maju novy prekladac. zatial len do mongolciny. ale vraj uz robia aj do dvoch dalsich jazykov naroda Sacha.

  6. Som jednoznacne za! Doporucujem este aj narodne oblecenie, povinne z ozety!! Uplny ideal aj narodny strih, niecompo vzore KLDR. Na plaz!

  7. možno je to aj vízia SNS aby bola sranda a bolo všetko národné, tak za pár rokov zoberieš národný rekreačný poukaz a národným dopravcom sa odvezieš do národných Tatier kde sa ubytuješ v národnom hoteli a národnou reštauráciu a u národného čašníka v národnom oblečení si objednáš národné menu (národná borovička s národným pivom). Na konci zaplatíš národným eurom…vlastenectvo musí byť…

  8. Ratafák tuším si ešte nerozdýchal výsledky volieb😁😁😁😁neboj sa to prejde zvykneš si😁😁

  9. zvykol som si na Mečiara, Matoviča, na Fica už predtým 3x, od tohto národného Danka už presne vieme čo možeme čakať…zvyknutí a rozdýchaní už sme dávno,..:-D

  10. Ratafak zas to nenafukuj do pre teba typických obludných rozmerov. Ale inak keď je toto dôležitá téma pre niekoho, tak sa asi máme dobre.

  11. Anonym 9. novembra 2023, 14:10 Pri…vačšina asi pochopila že to bola ironia, neber to tak vážne…

  12. Pre tých čo sa smejú napr. Ratafákovi, že sa nezmieril s výsledkom volieb, no povedzte mi aký je rozdiel medzi debilom Dankom a debilom Matovičom? Veď v tom parlamente (vláde) stále máme debila len proste jeden vystriedal druhého. Ešte že sa z Huliaka nestal minister, myslím, že na neho sa ani Matelko nechytá.
    Inak to, že niekto dal svoj hlas ľuďom ako Rudolf Huliak či Andrej Danko svedčí o jeho IQ. Proste, dá sa pochopiť, že výrečný a bezpochyby inteligentný človek ako Fico obalamutí voliča ale čo za idiota volí Danka či Huliaka?

  13. Národným jedlom je dlhodobo isto vysmážaný poľský bravčový rezeň s ryžou dovezenou cez ČR k tomu uharka nakladačka z Maďarska.

    V posledných rokoch ašpiruje na národné jedlo trvanlivé mleté mäso s prímesou v sieti franšízových fastfoodov zmagnuté do trvanlivej žemli so sladkým kečupom. K tomu presolené hranoky (mimo EU) vysmažené na oleji bez označenia krajiny pôvodu. Všetko za 8 Eur. K tomu množstvo obalov, servítkov, tašiek. Zabudol som ešte na čierny nápoj s obsahom kyseliny fosforečnej a s obsahom 200g cukru/L k tomu všetky potrebné stabilizátory zabíjajúce všetko živé. Samozrejme podávané 24/7.

    Kapitána isto napadlo ukotviť to do ústavy…

  14. s tym reznom a uharkom by som bol opatrnesi.
    víner šnitcel skor ako polsko – tam je v oblube hovadzi a potom poduseny. a uhorky zo znojma cize morava. madari skor solene ci kvasaky.

  15. Lolo, snicel je rakúsky. Naše národné jedlo bude čistá bryndza, zapíjať ju budeme žinčicou. Že sa z toho poserieme, nevadí, je to naše, národné, slovenské.

  16. Konečne, až dnes čítam, že má chuť nie na halušky ale na štátný Tipos. Chce ho do svojho nového ministerstva. Zo ziskov Tiposu by prerozdeloval dotácie na podporu cestovného ruchu. Po lopate: sponzori strany by rozvíjali cestovný ruch výstavbou penzionov a hotelov. Na parádu. Nevedel som že jeho „národný potravinový katalog“ bol tak drahy a že jeho vznik tiež vyšetruje polícia. Vedel som len, že dvaja ministri strany sedia vo väzbe, každý tuším 10 rokov za vykrádanie štátneho rozpočtu. A že jeho kauza Dobytkár zaujala celú európu.

  17. napr:
    Nijazov, nazývaný aj Turkmenbaši (Otec všetkých Turkménov), stál v čele krajiny od roku 1985. Premenoval mesiace a dni v kalendári po sebe a členoch svojej rodiny.
    Turkménsko oplýva prezidentovými sochami v nadživotnej veľkosti a jeho slová boli pre štátny aparát rozkazom. Jeho literárne diela patria k povinnému vzdelaniu občanov dokonca aj na skúškach pri získavaní vodičských preukazov. Turkmenbaši zakázal zahraničnú hudbu a na verejných podujatiach, svadbách a v televízii mohla hrať iba hudba domácej produkcie. V roku 2004 vydal napríklad dekrét, ktorým mladým Turkménom zakázal nosiť dlhé vlasy alebo fúzy. Duchovným zakázal študovať v zahraničí, aby sa cudzí vplyv nedostal do náboženstva. Jeho knihu Ruchnama, ktorú napísal ako morálneho sprievodcu pre národ, doručili minulý rok do kazašského Bajkonuru, odkiaľ mala so vesmíru putovať s dvoma japonskými satelitmi.
    Turkmenbaši v ostatných rokoch investoval aj do okázalých projektov. Výsledkom je umelé jazero v púšti Karakum, cyprusový les na zmenu púštnej klímy, lyžiarske stredisko, ako aj 40 metrov vysoká pyramída.

  18. Enigma z Revúcej asi hľadá spôsoby ako sa napojiť na štátny cecok. Taký Tipos nemusí byť zlý. Ešte si niektorí pamätáme za minulého pôsobenia SNS systém dotácií…

  19. tak ale bavíme sa o SNS a o Dankovi ..a to je predsa nekonečná studnica námetov na rozne vtipy, srandy a absurdity…na to netreba byt žiadny veľký humorista, pri kapitánovi to ide samo….

  20. Ja viem že je to tu o Dankovi, ale keď ja som sa ešte neprestal smiať ako si Fico opäť vytrel riť s dôchodcami a ich 13tymi dôchodkami. Ale oni si v tom fekále nájdu svoj oriešok a ďalšie voľby mu to tam opäť hodia. Ospravedlňujem sa tím ktorí túto koalíciu nevolili.

  21. V druhom pilieri v 2012 Dr.Fico tak okradol súčasných dôchodcov ako nikto nikde nikdy.
    Kedže je to tupý ancikrist a potrebuje čo najviac do rozpočtu, tak urobí ešte horšie. Rovno ho celý zruší, povie, že v Moskve také nemajú a hotovo.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované