back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vyberte si útulok, ktorému chcete pomôcť. Aj mestský útulok OZ Tulák Sereď by uvítal Vašu pomoc pre zvieratká

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dobrý deň priatelia, ak je v tomto období zima aj Vám a myslíte na tých, ktorý nemajú to šťastie sa zohriať určite by ste radi poznali túto možnosť.

Na stránke preutulky.sk môžete nájsť náš Mestský útulok OZ Tulák Sereď pod číslom 13 a objednať krmivo, čistiace prostriedky a ďalšie veci, ktoré týmto skvelým ľuďom neskutočne pomôžu.

Útulok nemá podporu mesta a všetko držia pokope dobrosrdeční ľudia ako Vy a neskutočne odhodlaní pracovníci útulku, ktorí všetko toto dobro zvládajú popri svojej každodennej práci a povinnostiach a výdavkoch.

Výhodou je, že obchod pre útulky dovezie všetok tovar priamo útulku a to úplne ZDARMA, neplatíte ani cent poštovné.

Ceny krmiva začínajú od 2,22€ takže aj môžete pomôcť jedinou konzervičkou, nehanbite sa a urobte to.

Pretože každá mláka, jazero, more aj oceán sa skladajú z kvapiek a je len na nás, aké veľké dobro spolu dokážeme vytvoriť.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Simona Petrášová

zdroj foto: preutulky.sk
zdroj foto: preutulky.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Rodičovský dôchodok v súčasnej podobe od budúceho roka skončí. Po novom bude možné rodičom pomáhať iba poukázaním časti zaplatenej dane z príjmu. Keďže samotný rodičovský dôchodok je podľa Tomáša zakotvený v Ústave SR a nemožno ho zrušiť, súčasná vláda jeho aktuálnu podobu nahradí tým, že deti budú môcť prispieť svojim rodičom na dôchodku dvomi percentami z ich dane z príjmov. Táto zmena sa má zaviesť už od 1. januára budúceho roka.
    Čo to bude znamenať v praxi?No asi toľko,že odosielateľ 2% si bude vyberať či pošle peniaze napr.do útulku alebo neziskovke alebo nejakej detskej nadácii alebo svojim rodičom dôchodcom.No skúste hádať komu ich asi pošle…
    Tomášom ohlásené zmeny pri rodičovskom dôchodku kritizuje najvyšší predstaviteľ mimovládnych neziskových organizácií v poradných orgánoch vlády Marcel Zajac. „Táto zmena by priniesla úplný výpadok významnej časti financií, ktoré dnes neziskové organizácie používajú na napĺňanie svojich verejnoprospešných cieľov,“ povedal.

  2. Ale doslo. Ta kurva bolsevicka velmi dobre vie co robi. Kradli predtym, budu kradnut teraz. Ich nezaujima, ze ozetka zakapu.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované