back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Bežné opravy komunikácií: Poštová, Krásna či Fándlyho sú hotové

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Mesto každoročne investuje svoje zdroje do väčších i menších projektov. K tým menším patria bežné opravy miestnych komunikácií. Teda tých, ktorých správcom je práve mesto Sereď.

Používaním sa cesty opotrebúvajú, vznikajú výtlky, prepadliny a technický stav vozoviek sa zhoršuje aj poveternostnými vplyvmi. „V priebehu roka monitorujeme stav ciest a chodníkov, o mnohých výtlkoch, či nových prepadoch nás informujú aj samotní obyvatelia, za čo im ďakujeme. Aktuálne máme na konte čerstvé realizácie opráv na parkoviskách Fándlyho, Čepeňská, Krásna, na D. Štúra sme opravili chodník a odvodnili parkovisko a na viacerých miestach sme opravili komunikácie Ľ. Podjavorinskej a Hornočepeňskej,“ vymenoval hotové práce Marián Šišo zo seredskej radnice.

Bežné opravy v Seredi tento rok realizuje vysúťažená spoločnosť LUKYSTAV s.r.o. „Tieto opravy stoja mestskú kasu vyše 84-tisíc eur, s podobným rozpočtom sa pracovalo aj v uplynulom roku,“ uzavrel Marián Šišo. Okrem mesta Sereď spravuje niektoré komunikácie na našom území aj Trnavský samosprávny kraj a Slovenská správa ciest.

foto: MsÚ

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To vypadá teda uchvatne niečo.penez maju jak najebanych s našich daní maju kazdy rok plnu mestku kasu a oni daju trosku pojebaneho asfaltu.kurva tam vsade mala byt uz zamkova Kurbel panko.

  2. Chce sa mi grcat,tuto stavebnu kalamitu ste vycitali Tomcanymu a pozrime, svatec ide presne v jeho slapajach.to sa ani trosku nehanbite, v centre mesta vyliat hnusny asfalt a chvalit sa aku opravu ste urobili?
    Velmi lutujem ,ze som tohoto neschopaka volil.

  3. Čakal som niečo lepsie po kritike predošleho primatora, ale toto je este horsie ako tak pozeram na tie fotky sa mi tak zda:/

  4. Slavny Lukystav odviedol naozaj vynimocnu patlaninu, som zvedava ci to vydrzi aspon do konca zimy, urcite si to patricne financne ohodnotil, mestska kasa zaplati

  5. No to je teda úroveň: nemyslím opravu chodnikov, ale tieto prispevky . Keď sa neviete vyjadrovať slušne, tak radšej mlcte. Alebo choďte do najbližšej krčmy, tam vás iste ocenia lepšie aj s vaším slovníkom.

  6. Robíte v menovanej firme? Asi ano! Tieto asfaltové “lievance” vydržia asi pol roka potom v tých výmoľoch budú ostávať zapichnuté kolesá z áut… kde sú články “MESTSKÉ POVRCHY” či teraz sa to nehodí?

  7. Odporúčam firme Lukystav, aby sa prihlásili do nemenovanej sútaže v telke kde sa šéf prezlečie za robotníka uvidí co zamestnáva. Ja žijem na poštovej ulici a mala som tu česť vidieť ako pracujú ich zamestnanci z 5 – 4 stoja cmogaju 1 akože robí… preto ta práca aj tak vyzerá. A o rok ani nie stačí…. do jari sa to môže opravovať na novo… Stavím krk

  8. Aj ja som obyvateľka Poštovej. Zaplať Pán Boh aspoň za takúto opravu. Asi 15 rokov sme darmo vyplakávali, že keď prší, pred naším vchodom ani z jednej strany sa nedostane do vchodu bez toho, aby sme sa neprebrodili po členky vo vode. A to už nehovorím o tom, že sme sa roky potkýnali o uzemnenie, ktoré vytŕčalo nad chodníkom. X krát sme sa sťažovali na príslušných miestach mesta, ale žiaľ, neboli sme vypočutí. A
    čo sa týka tých robotníkov, mali sme ich možnosť mať na očiach, robili nám totiž rovno pod oknami, tak ich pracovná morálka bola ok. Áno,ak čakali na materiál, tak si zafajčili, ale keď prišiel betón a potom asfalt, tak pracovali ako včeličky. Každé ráno už 7.00 hod. ich bolo počuť pod oknami a začínali pracovať.

  9. Pre anonym nadomnou,pani vyplakávali ste 15rokov? Takže nemali ste vyplakávať,ale konať na príslušných miestach!Ale však ako ste napisala“pánboh zaplať“aspoň z blata do kaluže… Bývam oproti Vám na Čepeňskej,ale chodím tade dennodenne,no čistá katastrofa,flek sem,flek tam,namiesto celého koberca! Vám je to jedno celému bytovému domu asi pretože aj to Vám bolo jedno, keď sa jednalo o stavbu v Madona parku ste neboli schopní prísť na schôdzu aspoň 1/3 vášho domu‼️

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované