back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za poškodenie nápisu „Sláva ruským zbraniam“, je umelec Peter Kalmus obvinený

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Košice | Umelec Peter Kalmus bol vyšetrovateľom PZ obvinený za poškodenie nápisu „Sláva ruským zbraniam“, ktorý sa nachádza na Pamätníku osloboditeľom v Košiciach.

Peter Kalmus sa vinným zo spáchania trestného činu a ni priestupku necíti byť vinným a argumentuje vyhlásením, ktoré sme publikovali aj v našom médiu.

Viac čítajte tu:

Nápis „Sláva ruským zbraniam“ na ruskom pamätníku v Košiciach, osekal umelec Kalmus – Telefonický rozhovor

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Presne tak, hlupák. A ešte na k tomu sa snaží niečo východe Slovenska. Čo chce tento dobrodruh zmeniť dejiny? Pezinok, či kdesi pri Nitre sú otvorené.

  2. Kalmus je uznany debil a poloineligentne havado, to uz ziadna liecebna v jeho veku nezmeni, treba len pockat na jeho koniec….. potom len zabudnut a poucit sa….

  3. Čo chcel somár dokázať taká bola doba. Všetko treba robiť s rozumom. Kalmus, je Doň Quijote de la Mancha.

  4. Nech sa umelec Kalmus ludom s absenciou vedomosti javi akokolvek zvlastne az nepochopitelne (hulvatov a primitivov neriesim), faktom je, ze ZIAL len Kalmus a s nim zopar jedincov poukazuje na absurdnost a NEPRAVDIVE informacie uvadzane na mnohych pamatnikoch.

    Paradoxom je, ze nie Kalmusovi by mali tie informacie vdit, ale prave oslovovatelom tych osloboditelov.

    No a faktom je, ze im nevadia preto, lebu su nevzdelanim no o to viac hlucni.

    Preco?

    Pre toto:

    https://www.muzeumtotality.online/2023/05/08/bola-sered-oslobodena-az-rok-po-skonceni-vojny-pyta-sa-umelec-peter-kalmus/

    Vysledok hulvatstva, primitivizmu a nevzdelanosti:

    – neschopnost uctit si osloboditelov. Tych skutocnych vojakov, ktori polozili zivoty za nasu slobodu.

    Dodatok:

    – a tak uctu osloboditelom hulvati a nevzelanci nechaju ukradnut komunistom, ktori zaparazitovali na comkolvek. Aj na ucelovom meneni historie vo svoj prospech.

    Nasledky pre sucasnost:

    – uz dnes si Fico „vytrel zadok“ so vsetkymi“hej Slovakmi“, ktoryk kanibalizoval z Republiky a od Kotlebu.

    Ponaucenie:

    – robit sustavne rovnake chyba v ocakavani inych vysledkov, je hlupost.
    Mudry sa pouci z chyb inych, hlupak sa nepouci ani z vlastnych…

  5. pytam sa preco tolka horda politickych analitikov to doteraz nezistila,neprotestovala voci nepravdivemu napisu?
    az nusel prist ozraly Kalafas a oznamit to celemu slovensku.
    bohuzial p. Majko ma slabost na ozranov tipu Kalmus,Havel atd…….

  6. Kalmus mohol zistiť čo chcel, ale nič to nemení na skutočnosti, že je obvinený za poškodzovanie cudzej veci. A to je fakt, ktorý je v tomto článku podstatný.

  7. to, ze sa o nieco nezaujimate neznamena, ze na to ludia poukazuju az teraz… uz davno podaktori jedinci poukazali na to, ako si komunisti prisvojili zasluhy za veci. To ze vas to cely zivot nezaujima a ste schopni sa to dozvediet len z clankov media, na ktore sustavne nadavate je vas problem… Kalmus je posuk, ale poukazuje na pravdivu vec… na to, ze sa ludia biju do prs, aki su narodniari, tak o svojej historii a priebehu bojov v modernych dejinach vedia doslova prd… Skuste sa pytat, kto mal v sprave pamiatky a kto risiel staznosti na nepravdive vyroky…

  8. Aha tak ked dobre chapem, nejaky pseudoumelec Kalmus zistil ze cervena armada sa v danom momente pri oslobodeni Slovenska nevolala cervena armada. Ale 2 svetova vojna zmenila vyvoj na zaklade protiofenzivy rusov, reda na zaklade rozhodnutia Stalina…. Cize podla tohoto nas oslobodili vojska tedajsieho ruska, tak debilny pseudoumelec a este aj obvineny dezolat prisiel na co???

  9. pege 5. novembra 2023, 13:36 Pri – je smutne, ze ani pri tak nutnej rekonstrukcii pamatnika, sa nenasiel ziaden pricetny odbornik, ktory by upozornil na vyslovene KLAMSTVO uvedene na prieceli pamatnika.

    Ze bol pamatnik za sociku postaveny s blbym textom,sa necudujem. Ale ze aj tri desiatky rokov od revolucie nikomu vlastne nevadi, ze kladie vence k pamatniku NEEXISTUJUCEHO OSLOBODITELA, je smutne.

  10. Smutné je, že sa nájde jedinec, ktorý to poškodzuje. Ale budeme sa tu odbavovať na tom, že na pamätníku je zlý text. Haló, unikla vám podstata trestného stíhania.

  11. PomnikObetiam1. Svetovej vojny
    1914-1918na pamiatku vo svetovej vojne padlým hrdinom vďačne obyvateľstvo obce Sereď. Len obete žiadny hrdinovia špinavá monarchia rozpútala vojnu.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované