back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

HLASUJTE: Ste za zákaz pyrotechniky v našom meste?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zakáže mesto používanie pyrotechniky na území Serede? Dvaja poslanci MsZ predkladajú na rokovanie MsZ návrh všeobecne záväzného nariadenia mesta Sereď o zákaze používania pyrotechnických výrobkov na území mesta Sereď.


Ste za zákaz pyrotechniky v našom meste?
Výsledky ankety
Anketa bude ukončená 3.11.2023 o 23:59.

Viac sa dozviete v tomto článku:

Zakáže mesto používanie pyrotechniky na území Serede? Predložený je nový návrh VZN.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dospelý ľudia sa sťažujú cely rok že nemajú peniaze jak potraviny a všetko ide hore, pritom príde jeden sviatok v týždni a nakupujú potraviny ako keby ide koniec sveta (a to je sviatok len jeden deň) potom príde Silvester a tiež im neni ľúto dať 100vky€ či ba až 1000ky€ za pirotechniku, ktorú si ani tý retardi po sebe nevedia zobrať a zahodiť do koša…koľko obyvateľov má malé deti či bábätka čo sa toho boja ? Či ten zvuk im neni príjemný ? Koľko obyvateľov má psy a iné zvieratá čo sa toho boja ? Keď chcete mat ohňostroj majte o 00:00 mestský inak by som to zakázala. Maximálne pre malé deti nejaké prskavky, a tie kokotinky čo vystrelia 2-3 farebne ohňostrojiky alebo čo to je…

  2. Anonym 31. októbra 2023, 10:54 – presne a pravdivo napísané. Celý rok plačú aká je chudoba a ako všetko neustále zdražuje no na pyrotechniku si peniaze nájdu aj keby si mali požičať. Nevadí im, že majú byt na hypotéku či auto na pôžičku, na ten ohňostroj sa vždy nájde, pritom sú to doslova spálené peniaze.
    Ten zákaz už mal byť dávno a nie len na úrovni mesta ani celoštátne ale to už mal dávno nariadiť EP, kde akú kktinu prikázať (zakázať) vedia…

  3. Dobre ste drbnuty . Len sa sťažujete,je to raz ročne a to k tomu patrí. Ale pri tom keď je ohňostroj tak všetci utekate von pozerat sa.

  4. Osobne mi ani tak nevadia tie ohňostroje ako ten bordel po celom meste. Všade vyhoreté krabice od rakiet, pohodené fľaše, zbytky z petard a prskaviek. Tí čo to odpaľujú si to vo väčšine po sebe neupracu pretože tak doma žijú. Možno ako kompromis by bol vhodný ohňostroj organizovaný mestom ale predaj a používanie pyro obyvatelmi zakázané.

  5. Áno, ale jedna vec je to zakázať, druhá je aj dohliadať na dodržiavanie. Ak to pôjde jedno s druhým, tak prosím do toho.

  6. Ohňostroj organizovaný mestom áno ale zábavná pyro nie. Na druhý deň keď sa človek prejde po meste tak vidí samý vyhoretý odpaľovací box, fľaše, zvyšky petard a podobný bordel. Pretože ako svine doma žijú tak sa aj vonku chovajú.

  7. Ľuďom vážne jebe… Keby máte toľko inteligencie tak jebat cely váš ohňostroj majte ho aj doma odjebe si ho aj obývačke, ale ohňostroj púšťate večer, cez deň a furt už mesiac do predu a mesiac po… to k tomu patrí ? Jebnuty rodia dajú 12 ročným deťom piratou pán boh by dal aj to decko aj primitívny rodič si aspoň prst odstrelili… Lenže národ je jebnuty, nevedia udržovať poriadok ani rešpektovať niektorých ľudí nič 0 bodov. Najebat sa a robiť kokotiny to je na vás vy primitívny, tam jeden mestský ohňostroj o 00:30 a stačí kto chce nech sa ide pozriet ked ne tak ne a tým by sme vyhoveli všetkým budú mat ohňostroj a bude aj mesto čisté lebo povedzme mi na rovinu pripatori mesta sered majú poriadok a čistotu mesta po Silvestri v pici (a nie len na Silvestra)

  8. Keď som bol chlapec zbožňoval som ohňostroje a petardy. Teraz mám malé dieťa takže mi to vadí. Ale…. dieťa vyrastie a bude mať tiež radosť z ohňostrojov tak ako všetky deti. Takže aspoň ten jeden deň by som to nechal povolené. Na to sa dokáže každý pripraviť. Ale takéto náhodné púšťanie hocikedy mimo Silvestra treba zakázať

  9. Doslova do vzduchu vyhodené peniaze. Navyše pyrotechnika obsahuje zdraviu škodlivé látky a o nebezpečenstve a strese aj pre zvieratá ani nemusíme hovoriť…Jednoznačne ÁNO.

  10. Určite zakázať okrem mestského ohňostroja profesionálneho. Keď sa ohlási mestský, zároveň ľudia nekupujú petardy, lebo však načo by aj – potom je menej bordelu na uliciach, a takisto sa nenájde nejaký hrubokrký ožralec, ktorý si len tak z pasie zastriela zbraňou do vzduchu.

  11. Pyrotechniku by som povolil odpáliť len našom moste ktorý by možno spadol po odpálení petardy a mesto by tym ušetrilo na týchto prácach

  12. aj keby to mesto zrusilo ajtak by si ludia nasli cestu ako kupit pyrotechniku a urcite by odpalovali, po cele roky je zvyk na silvestra odpalovat petardy atd…. Psyckary haha

  13. Co vam drbe??? a koho by ten ohnostroj vyplasil??? psov si zavrite doma a ked pojde okolo nejaky medved co akurat nesti, podate mu mrkvu, tak sa ho bat nemusite. ak by siel okolo budaj to ide len vrati flasky

  14. Ja osobne ohnostroje a delobuchy nekupujem,ale nevadia mi.mam aj male deti aj psa.ten jeden den sa da vydrzat aj ked to je od rana azdo vecera pripadne aj na druhy den.kazdy kto pise ze to su peniaze do vzduchu ano mate pravdu.ale je to presne jak cigarety, peniaze spalene do luftu a tiez tym otravujete ludi ale po cely rok,vysmradujete susedov cez wc ,balkon,pri detskych ihriskach.to nikomu nevadi.bordel po vonku je z ohorkov po cely rok. A ze ludia placu ze nemaju na potraviny a kupi si ohnostroj..a na cigarety je? Ana alkohol detto.. fakt jeden den (mozno 2) sa da vydrzat s delobuchmi.ako deti sme sa vzdy na to tesili, a ako dospely tiez utekam k oknu pozerat na tu nadheru

  15. Sedliaci, biresi,parasti,dedinsky zadubenci chodte sa pozriet do europy a aj azie ake su tam mega ohnostroje,za korunu by ste si aj kolena dali prestrelit sebranka lakoma.

  16. Ak by to bolo iba raz v roku tak by to bolo ešte znesitelne…no obcasne vybuchy sa ozývajú od vianoc az do troch kráľov…
    Za mňa ideál spraviť casove okno na silvestra od 20:00 do 01:00 v ktorom by to bolo povolené…

  17. No nie nevydrží , viete koľko psov sa stratí ? viete koľko zvierat zomrie ? KTO Z VÁS SI TO PO SEBE UPRACE?! NIKTO!! ZNEČISTUJETE TÝM PLANÉTU!! UVEDOMTE SA!

  18. Vypisujete jak sa vsetci sťažujú ze je všetko drahé a ze na pyrotechniku si nájdu peniaze..ľudia nezavidte tým ktorý na to majú…tým ze to niekto kúpi tak to odpáli.. a vy co na to nemáte utekate k oknám sa pokochať…ja som určite za silvestrovskú pyrotechniku…a mesto by malo zriaďovať ohňostroj.. niektorým deťom sa to paci a vy ich chcete o to pripraviť…niekto tiež nechce šliapať po psacich hovnach na ulici a nepíšu sa na to petície na zákaz chovania psa…mam deti aj psa a tých 15 minút to pes vydrzi a deti sa potešia…

  19. Ďalší idiotsky nápad ekofasistov. Roky vám to nevadilo a zrazu ste z toho na prášky. Si naserte, lebo vaš jediný zmysel života je otravovať druhým život a všetko len zakazovať. Severná Kórea, vás vzor, že? Kľudne si to zakazte, každý normálny človek sa vám z vysoka vyserie na zákaz a bude ho porušovať. A tak to je dobre, drbnute zákony treba porušovať. Keby ste si všetci radšej položili otázku, koľko stala ta hnusná, zelená opacha, ktorej ten nemenej škaredý a nesympaticky Štefanek, hovorí stojan na bycikel. Pekne vám to hrabe v tých zelených hlavách. Osral vám pes celý váš green deal.

  20. Vážení! Pokojne hlasujte, ale nezmení sa nič. Ak by aj zákaz pyrotechniky vo VZN-ku prešiel, desiatky Seredčanov ho na Silvestra rešpektovať nebudú. A nielen na Silvestra.

  21. Nie som za zákaz. K novému roku to patrí. A keď je aj sem tam nejaký súkromný ohňostroj,vôbec mi to neprekáža. Jedna sa predsa o jednorazovú , par minútovú zábavu.
    Tak to rovno zakážme aj diskotéky, koncerty, zábavy, lebo vždy sa nájde niekto komu to vadí.
    Úplne zbytočná téma. 100 ľudí 100 chutí. A ako bolo spomenuté, na Silvestra si aj tak každý kto chce ohňostroj spraví. Páni policajti to s tými 2 autami nemajú šancu okontrolovať.

  22. Ale ked reve metalova skupina v amfiku do tretej rana a bubny je pocut az do soporne,to vam nevadi.

  23. Ľubomír Veselický 1. novembra 2023, 18:26 Pri – Lubos, to takto na sedlaka?

    Fakt si si isty, ze kazdy to dava tak, ako ste to pocas predchadzajucich volebnych obdobi davali vy?

    Lubos, hanbi sa, to je aj vasa vizitka, ze ludia ignoruju zakony rovnako, ako to riesil Tvoj majitel. A este aj verejne obhajoval…

  24. Ked by sa uz usetrilo na ohnostroji,mohlo by mesto zariadit aby boli vianocne trhy dlhsie a bohatejsie Aby sme si ich aj my pracujuci stihli uzit a nemuseli chodit do druheho mesta.

  25. Ľudia peniaze nemajú stále sa sťažujú jak ide všetko hore, ale príde Silvester s ľudia si idu ruky, nohy dolamat aby mohli míňať to čo nemajú (peniaze a plačú každý deň ) mesto sered tiež nevie čo s peniazmi ? Mame 1000€ na ohnostoj super majme aj na deti a okolie nie len na mestský úrad kde pribudla picovina na bicykle či na elektro mobili či kera picovina to je zvolili ste si jebnuteho primátora čo odkedy je zvolený neni o ňom ani počuť čo nič nerobí

  26. zato o tomčánym bolo počuť každý deň, škoda iba že väčšinou iba o prúseroch a súdnych pojednávaniach. A kde je tvoj kôň jankulár? Ani pes po ňom neštekne, iba sem tam sa objaví jeho ruka pri hlasovaniach, keď treba niečo dobré zabrzdiť.

  27. ale zas nam tu zostal byvaly vicekecalek a bruchov lokaj, aby nam pripominal stare dobre casy.

  28. dobre to chapem? zakaz len na silvestra?

    §2 Používanie pyrotechnických výrobkov na území mesta Sereď Mesto z dôvodu ochrany verejného poriadku zakazuje na celom svojom území používanie pyrotechnických výrobkov kategórie F2 a F3 vobdobí od 31.decembra príslušného kalendárneho roka do1.januára nasledujúceho kalendárneho roka.

  29. Za všetko sú vyhodené peniaze. Za stravu, benzín, služby, cigarety, petardy….Úplne je to jedno.Všetko sa točí okolo peňazí.

  30. Ohňostroj patri k vianociam a k silvestru neodmyslitelne.!silvester bez ohňostroja je ako vianoce bez vianočneho stromčeka.je to ako tradicia ktora sa presuva z generacie na generaciu a z roka na rok.komu sa nepači nech to nepušta ale nemalo bybsa to zakazovat tym čo chcu.to je moj nazor.je to pekny moment ktory neodmyslitelne k silvestru patri.🙂

  31. V tomto sčaputizovanom meste si už človek nemôže ani raz do roka zabékat. Strašné ! Bol by som rád keby väčšina milovníkov bujarého Silvestra ignorovala tento protiľudský zákaz !!!!!!!

  32. Hentoho caputizatora uz raz zakon do tej kotnej riti nakopal. A teraz zase schvaluje trestny cin.

  33. Na niektore komentáre sa nedá apelovať len nadávky a urážky kam sme to dospelý ten ohnostroj k Silvestru patrí tak neviem prečo sa tu niektorí urážajú

  34. Ja by som sa nikdy nehádal ale henten jebo z lesa 10:53 má furt potrebu do niekoho rýpať a vrtať. Darmo,debil je len debil a nič múdrejšie z neho nevylezie a už som aj prestal veriť tomu že by Majko platil také hovädo aby tu do každého rýpal

  35. Jozef a Matej vi ste debili ja by som vám ti delobuchy napchal do riti a odpálil by som vás do piče, retard pojebany.

  36. MAREK na to služia pracovnici čo uupratuju sered,musia si zaslužit vyplatu,tak nech upratuju,na čo su tam.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované