back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Robert Fico obišiel lepšie, než čakal. Slovensko spolu s vládou preberá opäť v pokrízovom období.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Pán Fico, gratulujem! Trik s Huliakom Vám vyšiel bravúrne.
Robert Fico obišiel lepšie, než čakal. Dnes sa stal štvrtýkrát predsedom vlády Slovenskej republiky.
Slovensko spolu s vládou preberá opäť v pokrízovom období. Inflácia klesá, reálne mzdy stúpajú, nezamestnanosť je na predkrízovej úrovni, ceny energií na svetových trhoch sú do veľkej miery stabilizované, Ukrajina vďaka pomoci spojencov sa úspešne bráni a podniká kroky na postupné získavanie okupovaného územia, ohrozenie COVIDom je už minulosťou.
Z pohľadu rezortov sme napriek veľkému investičnému dlhu za posledné 3 roky urobili veľký pokrok. Zaviedli sme mnohé reformy, ktoré pomohli Slovensku vykročiť na správnu cestu. Pre tieto rezorty sme zabezpečili peniaze z Plánu obnovy a nového programového obdobia čerpania eurofondov.
Napriek najväčším krízam čo do hustoty a počtu od vzniku Slovenskej republiky sme zvýšili životný štandard občanov vďaka vyšším rodinným prídavkom, daňovému bonusu na dieťa, vyšším dôchodkom či zavedením rodičovského príspevku, zrušením doplatkov na lieky pre deti a dôchodcov.
A na záver sme zabezpečili pre novú vládu výrazne viac hotovosti, ako tomu bolo v marci 2020, keď sme vládu preberali po Petrovi Pellegrinim a Robertovi Ficovi. Vtedy sme si na účtoch našli 2 mld. EUR. Oni si na účtoch dnes nájdu takmer 10 mld. EUR, čo je 5-krát viac.
Je teda načase, aby teraz ukázali, ako naplnia sľuby o nižších cenách potravín, nižších cenách energií, vyšších dôchodkoch a mnoho iných opatrení na zvýšenie životného štandardu občanov. Zatiaľ sme ich počuli hlavne rozprávať o zmene trestného systému, ktorý však pomôže iba vybranej skupine ľudí s úzkym prepojením práve na Roberta Fica, Petra Pellegriniho a Andreja Danka.
Tak uvidíme, kto bude skutočnou prioritou novej vlády.
Či občania SR alebo opäť dobre známa skupina “našich ľudí”…
Zdroj:FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zachytil som kdesi v TV slová : premiér Robert Fico… jaj ako sa to krásne počúva ! Až taký hrejivý pocit okolo žalúdka. Skoro som sa odbavil !

  2. Ahaa, preto vy, pelleho bukvice tak nenavidite ps, lebo robert je krajsi? Ach jaj, vy pederasti bolsevicki.

  3. Tak pre buzerantov na rovinu…. Hej bukvice, trtkajte si rite pokial mozete, lebo pride doba ked uz nebudete moct, alebo nebudete mat cim….. pripominam ruzovu hviezdu….pamatajte!!!

  4. Huliaka nominovala SNS nie Fico. Najprihoretejší trik v slovenskej politike sa stal, pán Heger, keď sa Matovič stal ministrom financií a Heger predsedom vlády.

  5. Prosím vás neviete niekto, vráti sa k pánovi doktorovi Ficovi aj Majka z ’Ndrangheta???Pýtam sa preto, či skupina bude opäť vyvíjať činnosť v SR.

  6. Preberá po krízovom období,ale v krízovom stave.Neviem,kto tento hlúpy článok písal,ale sú tam samé sprostosti.Staci si pozrieť správu úradníckej vlády o verejných financiách a sme doma.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované