back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezidentka vymenuje novú vládu Roberta Fica

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezidentka Zuzana Čaputová vymenuje novú vládu Roberta Fica v stredu 25. októbra 2023 o 14.00. 

V utorok popoludní hlava štátu obdržala kompletný zoznam nominácií na ministerské posty.

 

zdroj: prezident.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zvolením tejto vlády ste ospravedlnili všetky ich zlodejiny. Čiže si nezaslúžite nič iné ako byť ďalej okrádaný. A to si píšte že budete. Vaše dôchodky, sociálne dávky, ďalšie generácie. Na súdoch tiež nepochodíte, rozsudky sa budú dať opäť kúpiť tými našimi ľuďmi. V nemocniciach budete zbytočne umierať ak sa tam vôbec dostanete. Ich nominácie na ministrov nás opäť predurčujú byť čierna diera Európy. Taraba, Šimkovičova, Kaliňák, Blanár, Saková, Kamenický, Fico, Danko žiadny európsky politik sa nebude s touto chamraďou ani baviť. Ale čo ste chceli to máte. Ešte s tým chujom s ruskými vlajkami pred palácom by som doprial aj tu Rusku demokraciu. Tam by ich zmlátili a zmizli by niekde na Sibír, čvarga jedna.

  2. Anonym 25. októbra 2023, 6:41 Pri
    Radšej bolševik a zlodej jak úchyláci,devianti a psychopati.

    Toto je ukážka pokriveného myslenia Slovákov. Radšej zdravý zlodej ako čestný postihnutý. OMG.
    Tak nám treba Slováci!

  3. Jediný kto tu bol súdom uznaný za vinných sú nominanti smeru. Takže kto sú tí úchyláci, devianti a psychopati? Jááj Fico povedal….

  4. a čo vám spravili tí z LGBTI komunity? prečo vám vadí že chcú uzatvárať manželstvá. Ako vám vadí že si robia pride pochody? Neokrádajú vás, neohovárajú, pracujú a platia dane, nepletú sa vám do života. Pre vás úchylák, pre mňa obyčajný človek do ktorého života ma nič nie je. Mne vadí, že korupcia v smere ma okradla o úspory, lepšie školstvo, zdravotníctvo, spravodlivosť. Vadí mi že nám Danko robí všade v zahraničí hanbu, že nečerpáme eurofondy, že sme v životnej úrovni na konci radu. Vadí mi aj Matovič, Kollár, Pčolinský, Remišová, Sulík aj Heger a preto keď idem voliť tak nie som sprostý a hodím to tým ktorí ešte nič zlé nespravili. Keď nedostanú šancu tí noví, tak sa nikam dopredu nikdy nepohneme.

  5. Ach vy sprosté neliečené progresívno – sčaputizované ovce ! Dr.Fico je ten správny SMER !

  6. Voliči Smeru a Hlasu súhlasia so všetkými kauzami, ktoré majú na rováši. Zlegalizovanie okradnutia Váhostavom, čínska práčka peňazí, rozkrádanie eurofondov, úplatky a provízie na všetkých úrovniach štátnej správy, zlá cestná infraštruktúra, katastrofálny stav nemocníc a mohol by som pokračovať. Toto všetko sa voličom Smeru a Hlasu páči a chcú, aby sa v tom pokračovalo. Preto to bola ich motivácia pri voľbách.

  7. Na svete je mnoho hrozných havárií, ale najstrašnejšia je zrážka so smerákmi a s národ(ovcami).

  8. Pre Anonym 25. októbra 2023,
    „Lidé, kteří volí zkorumpované politiky, podvodníky, zloděje a zrádce, nejsou oběti, nýbrž spolupachatelé.“

  9. Smeráci a Hlasičiari už si uvedomte, že voľby ste vyhrali a následné okrádačky štátu a korupciu zaplatíme my všetci! A zase neostane na školstvo, dopravu, zdravotníctvo…

  10. najhoršie je na tom to že nevyhral skoro nikto a určite nie Slovensko…okrem malej skupiny „naších ľudí“….tí dostanú nejaké predražené zákazky, rozdelia sa provízie…ale bežní ľudia stále budú chodit do tých istých plesnivých nemocníc, mladí študovať na zahraničné kvalitnejšie školy, my jazdit stále po tých nedokončených dialniciach atd….tak ako to bolo počas ich 12 rokov vlád…a ak nezačneme šetriť (čo sa teda Fico nechystá) tak to za pár rokov skončí krachom ako v Grécku….

  11. Všetko posrala hlúpa blondína voľby sa mali konať koncom júna. Progresivci všech zemí vyližte si prdel a jasnovidci čo vedia ako bude po voľbách tiež. Voľby boli demokratické uvidíme čo bude.

  12. 12 rokov vládli a ty si v očakávaní čo asi tak bude…:-D…ak sa počas tých 12 rokoch krajina nikam neposunula a zdravotníctvo, školstvo atd. vlastne všetko stagnovalo tak očakávaš že 13., 14., 15. a 16. rok bude iný?….na to predsa nepotrebuješ byt jasnovidec, na to stačí tá elementárna schopnost poučiť sa z vlastných chýb…..ak sa po 12tich návštevách reštaurácie 12 krát pogrcáš, tak čo myslíš ty jasnovidec?..vlezeš tam aj po trináste, aby si videl čo bude?

  13. 10,22
    homoklady, scaputizovani, nosati, slnieckari…
    a to je vsetko co mas v tej tupej hlave?
    ty si musel mat uz babku kokota. ty tupe hovado.

  14. Anonym 10:43
    Plochozemec, dezolátik. Na tú blondýnu ty nikdy nebudeš mať, to je fakt. Hovorí z teba len závisť pretože ty si nikdy nič nedosiahol a s tvojou výbavou ani nedosiahneš. A čo bude po voľbách? Už tu boli, takže kto to má v hlave upratané vie čo má čakať, pre ostatných to bude prekvapenie.

  15. A čo konkrétne posrala? Daj sem nech sa dozvieme. Verím že sa neodmlčíš ako každý dezolé ktorý zmizne keď príde čas na argumenty.

  16. Pucmola kotna z paláca to bude mať veľmi fajnovu príchuť menovať Fica premiérom atď. Pozriem si to aj 10 krát. Šimeckovci vyfetovaný teplý…. Ste už všetci vysťahovaní?keď nie pohyb. Pa paa

  17. že 10x haha, niekto tu má z Fica erekciu a nadáva ostatným do teplých. Už sa priznaj a nehanbi sa za to

  18. uz sa tu toho debila viaceri pytali, ze co je to ta pucmola. a on debil nist.
    tak volas doma mamu? ked somrujes vreckove?

  19. A ja som si dal vychladiť šampanské na ten okamžik ked proamerická palácová princezná navráti žezlo moci do rúk Dr. Fica ! Pá pá progresívne ovečky !

  20. aj som chcel napisat, aki hlupucki su „uvedomeli“ volici smeru, ale to je uplne jedno, pretoze to nic nezmeni a ti tupci by to aj tak nepochopili 🙂 poznam dost takych mantakov osobne a v debate o niecom su uplne strateni, bez vlastneho uvazovania a opakovanie klamstiev, domnienok a hluposti, co pobrali na internete.. prevazne od tych, ktori ich dlhe roky klamali a este im hrdo dali hlas vo volbach 🙂

  21. Milý Marek. Ty si očividne Matovicova ovca, alebo nejaký buzik z PS, že? Tak takto, Ty chuj. Všetko je lepšie, ako ta banda, čo tu bola doteraz. Psychicky narušený bastard Matovic, vymetena sliepka Remisova, uchyl a štartér Kollar, alkoholik Heger a mohol by som pokračovať. Bola tu fašistická vláda, ktorá počas covidu zabila tisícky ľudí, vláda, ktorá dala rozkaz policajtom, aby mlatili dôchodcov, keď nemali posrate ruska, vláda, ktorá poslala vodné dela na ľudí a spústu iného. Nič lepšie sa Slovensku nemohlo stať, ako to, že táto vláda skončila. Osobne by som bol za to, aby ich postavili k múru a zastrelili no ale nie sú každý deň Vianoce.

  22. Marekjemimo,ja by som poprosil pred tým zastrelením aby boli riadne všetci do krvi spalicovaní !!!

  23. to on čítal u Blahu, Fica atď….to že u ich vzora Orbána či Babiša umrelo na počet obyvatelov viac ludí to už mu nepovedali…a to ani nemali tak rozje.ané štátne rezervy a zdravotníctvo ako ho tú zanechala tá predchádzajúca Ficovo-Pelleho vláda….spomína vymetené sliepky, alkoholikov, bastardov, uchylov atd…ale totálne zabúda na opiteho Danka, Richtera s viagrou, Pellého so špáradlom a našu novú hviezdu šimkovičovú (viz. video) atd a aj tu by sa dalo pokračovať…..ja nehovorím že tú Matovičovú vládu netrebalo vymeniť, bola zlá, ale zvoliť si po štvrté túto partičku okolo Fica a spol., to už je vážne na diagnozu…
    https://www.facebook.com/100063587960900/videos/1529423134479315

  24. Putzwola, alebo pucvola odpad z pradiarni. Pouzivana na cistenie. Takze pucmola je len henten chuj. Ubohy luzer a zebrak.

  25. Marekjemimo. Dezolatik, kto bil dôchodcov? Ako vláda zabila tisícky ľudí? Ja si pamätám len Fica ktorý v čase lockdownu hnal ľudí do ulíc na meetingy. Pekne si sa sem vygrcal, každému si dal prívlastok a nadávku. Nič inteligentné z teba nevypadlo. Udrelo ti na hlavicku chemtrails alebo 5G dezolatik. A nevolil som ani Matoviča ani PS. Dokážeš to pochopiť že sme mali na výber 15 strán?

  26. Tomu blbovi dala volebná komisia iba dva volebné lístky, Smer a PS. To si mu ani nemal prezradiť, že ich kandidovalo viac.

  27. Matovič sa dnes predviedol v priamom prenose dokázal kto je. Voliči Matoviča už viete koho ste volili? Romov nerátam za peniaze budu voliť aj komunistov.

  28. pre 0:13 – jediný Matovič má gule postaviť sa mafii v parlamente. Čo sa ťa tak dotklo na jeho vystúpení? Tie červené tangáče?

  29. Presne tak. Nikto iný nebojuje proti korupcii tak ako Matovič hoci v iných veciach a možno skoro aj vo všetkých zlyhal. Ja sa pýtam prečo je psychopat, lebo Fico povedal a vy to budete papagajovat donekonečna bez vysvetlenia?

  30. neber im ich nazor. ved vocca povedal a tak to je a tak to bude.
    to, ze to alkoholom opuchle bradavicnate hovado ich 12 rokov osieralo im vobec nevadi. im , ouciam sa lubi rochnit v srackach.
    staci im mat triedneho nepriatela a na cele hovada. naco kvalitne skolstvo, zdravotnictvo, naco pravny stat… skurene tupe hovada.
    ved co za debila si znova a znova voli okradacov a danka!!!

  31. Na moj veru ozaj, Dr.Ficu nás ochráni pred migrantmi, zavedie bonifikáciu hypoték nad 1% nebudem viac platit, zníži ceny potravín na celom svete, energií, otočí naše smerovanie od zlého západu smerom k Vladimírovi Vladimirovičovi do ruska, do sovietského zväzu. Budeme mať ROH a tak. Nebude sa verejne hádať s Peťulom, v Zlatom klúčiku sa dohodnú a nebudú nás otravovať a unavovať, budú dohodnutý a my oučania to nebudeme musieť vidieť. Vykrúti kruk bankám ako vykrútil krk poisťovniam ked im zaviedol daň z poistiek 8% vtedy im tiež vykrútil krk namoj veru ozaj. Už nás nikdy nezadlži, verejný dlh bude klasať k nule a tak. A čo som ešte zabudol? Jaj na toho svoroša, toho tiež nás pred ním ochráni či jako, no že dobre teraz už len bude ozaj.

  32. …a zabudol si na enigmu z revucej. vdaka kapitanovi zas budeme chodit do pionierskych taborov a zadarmo. a zamestnavatel nam na to este prida vreckove. heč.
    to nam bude sveta žiť. oj ale som rada.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované