back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezidentka sa poďakovala premiérovi Ľudovítovi Ódorovi a jeho vláde

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezidentka Zuzana Čaputová prijala v utorok 24. októbra 2023 ministerky a ministrov odchádzajúcej vlády odborníkov a povereného premiéra Ľudovíta Ódora. 

V krátkom príhovore prezidentka zdôraznila, že mandát vlády bol časovo ohraničený a krátky a jej úlohou bolo okrem riadenia rezortov upokojiť situáciu a naplniť niekoľko míľnikov, ktoré si určila vo svojom programovom vyhlásení.

Prezidentka sa ministerkám a ministrom poďakovala za to, že našli v sebe odvahu a odhodlanie prijať túto neľahkú úlohu, za profesionálny výkon ich služby a za cenný príspevok k zvýšeniu politickej kultúry, ktorý je na Slovensku čoraz vzácnejší.

„Želám si, aby skúsenosť, ktorú ministerky a ministri v slovenskej politike získali nebola odradzujúca pre ich ďalšie pôsobenie vo verejnom živote. Pretože takýchto ľudí naše Slovensko potrebuje.“

zdroj: prezident.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prial by som si aby táto úradnícka nestranícka vláda vládla aspoň ďalších 5 rokov kým to tu naka vyčistí. Potom by sme si volili z tých ktorí by zostali

  2. Uradnícka vláda bola v historii slovenska asi najlepšia. Tiež by som prijal aby zostali aspon dve volebné obdobia. Keď vidím tuto nastavajúcu zloženú zo zločincov obvinených zo zosnovanie zločineckej organizácie, zločincov, na ktorých je množstvo výpovedí svedkov v množstve káuz, zločincov na ktorých sú plné skrine spisov ako pachtia po moci a paragrafe 363 je mi zle.

  3. Bohuzial, takych je nas viac. Len skoda, ze do volieb neisli vsetci. Ano sklamanie a nechut….
    Ale co uz, tak nam treba. Ti sikovnejsi, teraz nemyslim smerackych zlodejov, ti to vydrzia, ale tie luzerske nuly zaplacu.
    A zase si budu hladat niekoho kto za to moze. Blbe ouce s nazorom.

  4. Žilinka konal správne, paragraf 363 slúži na ochranu nevinného človeka. Ak somár nevie napísať obvinenie v súlade zo zákonom nemôže nikoho obviniť. Paragraf 363 nikoho neoslobodzuje, nezbavuje viny, vyšetrovanie môže byť obnovené . Potom je otázka, hlúpe osoby by nemali nikoho vyšetrovat , alebo vyšetrovatelia vopred dostanú za úlohu že niekto musí byť odsúdený a na zákazku yfabrikujú obvinenie. Smola, somár nemôže robiť vyšetrovateľa, paragraf 363 je na ochranu nevinného.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované