back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pracovná ponuka: Vydavateľ tlačených Seredských noviniek hľadá šéfredaktora

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestský úrad / Karol Andrašik, konateľ Správa majetku Sereď, s.r.o. /   Správa majetku Sereď, s.r.o ako vydavateľ Seredských noviniek oznamuje, že prijme do pracovného pomeru zamestnanca na pracovnú pozíciu: „Šéfredaktor Seredských noviniek“.

Pracovná ponuka je zverejnená TU: sefredaktor

Aktuálne vydavateľ doplnil nových členov do redakčnej rady a hľadá aj vhodného zamestnanca pre prácu šéfredaktora. Je dôležité, aby vedel na dobrej úrovni komunikovať s celou redakčnou radou, prispievateľmi, grafikom, tlačiarňou a distribútorom, ale aj poznal Sereď a jej špecifiká a kolorit.

Výkonnými silami pri tvorbe tlačených noviniek je jej redakčná rada a šéfredaktor. Obsahové nastavenie noviniek je v rukách redakčnej rady a šéfredaktor zabezpečuje celý obsah novín. Od mája prácu šéfredaktora dočasne vykonáva zodpovedná redaktorka – referentka komunikácie mesta Sereď, ktorú poverilo vedenie mesta takouto prácou do doby, kým vydavateľ nájde správneho kandidáta na túto pozíciu.

Požadované doklady je potrebné doručiť v obálke s označením „šéfredaktor“ poštou
na adresu: Správa majetku Sereď, s.r.o., Námestie republiky 1176/10, Sereď, mailom na
adresu: sms.konatel@gmail.com alebo osobne do kancelárie konateľa na adresu Dom kultúry,
Školská 118/1, Sereď do 10.11.2023 vrátane do 12:00 hod

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Som zvedavý, či sa prihlási aj pán Majko. Záujem o prácu v redakčnej rade prejavil už v roku 2012.

  2. Čas všeličo mení. Zmenil aj názor Miloša Majka na Seredské novinky, ktorým desať rokov nevedel prísť na meno. Pre zaujímavosť zverejňujem obsah jeho mailu z doby minulej.
    Od: Milos Majko
    Dátum: 5. decembra 2012 14:44
    Komu: viceprimator@sered.sk
    Kópia: seredonline@seredonline.sk
    Predmet: redakcna rada SN
    Dobry den pan Veselicky,
    Na ostatnom stretnuti s obcanmi mesta bol vedenim mesta dany verejny prislub, v ktorom ste sa zaviazali vytvorit redakcnu radu SN a statut ich fungovania.
    Nakolko ide o noviny obcanov mesta Sered a ucelom redakcnej rady ma byt vyvazenost materialov publikovanych v novinach, si tymto dovolujem uchadzat sa o clenstvo v tejto rade ako obcan mesta a zaroven nezavisly novinar, ktory je mimo ine organizovany v SSN. Zaroven mam zaujem byt sucastou komisie (predpokladam ze bude menovana) alebo timu ludi, ktori budu statut SN spracovavat. Vazeny pan Veselicky, aj na zaklade osobnych skusenosti s Vasou osobou (boli ste pri zakladani SOL) nepochybujem, ze Vam ide o transparantnost a maximalnu ustretovost voci obcanom mesta.
    O vyrieseni mojej ziadosti ziadam byt informovany e-mailom. Dakujem. Milos Majko

    Záver? Dnes je už o transparentnosť a vyváženosť Seredských noviniek nezávislému novinárovi a členovi Slovenského syndikátu novinárov ukradnutá. Prečo? Lebo transparentnosť a vyváženosť informácii o meste v „Mesačníku obyvateľov mesta Sereď“, vedenom novým primátorom, je NEŽIADÚCA.

  3. Jak sa da takto ochujovatet, sudruh byvaly kecalek a vlezdoprdelec?
    To sa nestalo zrazu, to chujovatenie bolo postupne. To si nikto v rodine nevsimol? Alebo im to bolo fuck?

  4. Ľubomír Veselický 20. októbra 2023, 14:19 Pri – Lubos, ako obycajne, v hlave si si na stare kolena vykonstruoval nejaku teoriua tu tu prezentujes ako fakty.

    Na SN mam stale rovnaky nazor – noviny platene z dani obcanov maju prinasat uplne odlisne informacie, ako prinasaju.

    Dnes je stav podlamojho nazoru uplne neprijatelny – noviny nemaju pod kontrolou voleni zastupcovia- niekto to hodne zaujimavo vymyslel. Som zvedavy, kedy to kompetentnym docvakne.

    A na zaver – ja som mal vyhrady voci Tvojej osobe a kazdemu – aj pomylenemu uradnikovi Koricanskemu platenemu na niekolkych funkciach, ktori robili cenzuru a takkrivili demokraciu v samosprave.

    Este stale si ma nekontaktoval vo veci reklamy, ktoru si svojvolne a v rozpore s pravidlami diskusie uverejnil tu na SOL.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované