back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Cez noc zmizlo z účtu cez 150 000 Eur. Záhadu by mohli vyriešiť títo páni. Poznáte ich?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Trnavskí kriminalisti vyšetrujú obzvlášť závažný zločin krádeže. Poškodenému malo zmiznúť z účtu, v priebehu jednej noci, viac ako 150 000 eur.

Polícia v Galante prijala trestné oznámenie súvisiace s podozrením na krádež peňazí z účtu v banke koncom júla. Vzhľadom na okolnosti prípadu si vec prevzal krajský vyšetrovateľ.

Policajti v súvislosti s prípadom zisťujú totožnosť dvoch mužov, ktorí by svojou výpoveďou mohli dopomôcť k objasneniu tohto skutku.

Ak ste mužov na fotkách spoznali, kontaktujte nás na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Takýchto treba zavrieť do basy aspoň na 20 rokov nikomu neprajem nič zlé lebo Karma aj tak robí svoju robotu tak že dúfam že budú spravodlivo potrestaný

  2. Ked si luzer tak ano, ty viac vybrat nemozes. Ale existuje aj take nieco ako bezhotovostny platobny styk. Ale to ty s tymi 500€ na ucte ani nepoznas.

  3. Anonym, Ty si veru totálny primitív….“bezhotovostný platobný styk“ :-)))
    S Tvojou sprostou hlavou by sa malo pravidelne stýkať nejaké kladivo na chobotov!! Picovina má veru pravdu…ale Ty nemáš asi ani tú kartu, ako vidieť :-))) Si rovnaký lúzer ako tí na obrázkoch, ani kameru nezalepia ked vyberajú/prevádzajú peniaze z bankomatu :-))

  4. Erty …
    Ty budes tiez podobny blb…

    Priklad:

    Maximálny denný limit okamžitých platieb v Slovenskej sporiteľni je 5000 eur cez Georgea, resp. 50 000 eur cez Business24. Limit v Business24 si klient môže navýšiť, pričom maximálna výška jednotlivej okamžitej platby je v zmysle SEPA pravidiel 100 000 eur.

  5. To by ma zaujímalo ako sa ktosi môže dostať k tajným údajom o účte a vybrať naraz toľko peňazí, napadá ma len jeden dôvod, pravdepodobne sa jedná o poistný podvod alebo to vykonal niekto blízky k majiteľovi účtu.

  6. Mna by zaujimalo ako to dokazali vybrat. Vyber hotovosti z bankomatu je velmi limitovany. Automaticky je to okolo 1500e. A kazdy normalny si tento limit nezvysuje, urcite nie na ucte kde mam kopu penazi.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované