back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Regenerácia vnútroblokov: upozornenie na znefunkčnené verejné osvetlenie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  V súvislosti s aktuálnou regeneráciou vnútrobloku Garbiarska a vnútrobloku D. Štúra II mesto upozorňuje na nasledovné dočasné znefunkčnené osvetlenie:

D. Štúra II.: od verejného osvetlenia je odpojená vetva verejného osvetlenia od ulice D. Štúra II po Cukrovarskú ulicu (križovatka s ulicu Fándlyho). Aktuálne sa pracuje na odstránení závady.

Garbiarska: od verejného osvetlenia bude odpojená vetva verejného osvetlenia mimo územia vnútrobloku – vonkajšie ulice sídliska Garbiarska. Odpojenie bude na dobu približne dvoch týždne z dôvodu rekonštrukcie starého osvetlenia. Zároveň, osvetlenie sa podarilo sfunkčniť vo vnútornom území regenerovaného sídliska skôr, ako bolo plánované.

Mesto Sereď týmto opätovne prosí užívateľov svojich verejných priestorov v rekonštrukcii o rešpektovanie bezpečnostných pokynov, ktoré sú na staveniskách. Obyvateľov okolitých bytových domov prosí o trpezlivosť a strpenie pri stavebných prácach.

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. firmy ktore montuju poulicne led osvetlenie by si mohli uvedomit ze svetelny kuzel (rozptyl, uhol) led svetla je ovela vacsi ako bol na povodnych lampach. Nove led lampy by mohli byt upevnene ovela nizsie.
    Obyvatelia na prizemi resp. na vyssich poschodiach sa mozu tesit ako budu mat osvetlene spalne celu noc -)))

  2. Stiahni si žalúzie aspoň večer sa nemusíme báť je to perfektné už to mohlo byť dávno lenže brucho si vysvietil len svoju ulicu na ostatných sa vysral a tak aj Sered vyzerá oproti ostatným mestám

  3. Reko je fajn. Záplava betónu na úkor zelene. Širokánske trotoáre svetlá ako malé slnko, atď…P.S.Nie aby som sa sťažoval…

  4. Je to konečne dobre osvetlené, za uplynulé roky sa tam pohybovali všelijaké indivíduá cestou z autobusky za títeš pre matroš. Držím palce nech terénne úpravy postíhajú do dažďov, inak to bude zablatené všetko.

  5. Prosím vás, to čo je za svetlá ??? Je to ako na štadióne. Ani Katedrála v Miláne nie je tak osvetlená ako naše sídlisko. To zas kto vymyslel preboha ?

  6. To svetlo je preto také veľké aby sa predišlo úrazu či ste si nevšimli že to je všetko rozkopane

  7. presne tak, svetlom je osvetlené stavenisko, odstránené to bude po dokončení stavby. Keby tam bola tma, tak ten malý bagrík by už bol asi v kovošrote

  8. Firmy ktoré montujú osvetlenie osvetlenie kašľu na to že to bude osvetlovat neúmerne spodné byty,takysto keď naplánovali priamo priamo pod oknami bytov decke ihrisko z korculiarkou dráhou že bude rušiť obyvateľov, názor dotknutých obivatelov nikoho nezaujímalo, ako za predošlého vedenia mesta.

  9. To svetlo je preto také veľké, aby sa predišlo úrazu? A kto by tam akože mal prísť k úrazu? Ten kto nemá na stavenisku čo hľadať? Ty budeš jednoduchší tvor.

  10. Čo je to za firmu ktorá nezmyselne rozkope pred prednými vchodmi na Garbiarskej chodníky a narobí tam bordel.Keď začne pršať nedá ani nejaké dosky aby sa ľudia nezabárali do blata.Dementi, naschvál robia tak ani ľuďom viac strpčovali život.Keď aj začnú pracovať tak neskoro a traja sa pozerajú na jedného ktorý pracuje.

  11. Anonym 123 9. októbra 2023, 17:00 Pri
    Neboli to náhodou tí čo presekli optický kábel? Neplánovane museli potom kopať…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované