back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nehoda v Seredi: Zrážka osobného auta a motocykla na križovatke pri Lidli

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Polícia bola dnes ráno privolaná k nehode motorového vozidla Opel Corsa a menšieho motocykla, na križovatke v meste Sereď.

Podľa prvotných informácií vodička auta pri prechádzaní cez križovatku pravdepodobne nedala prednosť motocyklistovi a došlo k zrážke. Pri nehode sa zranil motorkár a musel byť prevezený do nemocnice na ošetrenie.

Policajti alkohol ani u jedného z vodičov nezistili. Presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujeme.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Včera skoro to isté. Vychádzal som z vedľajšej cesty a panička oproti mne tiež z vedľajšej cesty. Išli sme obaja na hlavnú cestu na ten istý smer-do mesta. Ona odbáčala z jej smeru jazdy vľavo a ja z môjho smeru jazdy vpravo. Samozrejme, že mi nedala prednosť. Napchala sa do križovatky a keď som na ňu zatrúbil a ukázal jej čo robí, tak len nechápavo pozrela čo si ja dovoľujem na ňu vytrubovať. Prosím vás ľudia-šoféri, ale najmä držitelia vodičských preukazov, ktorí jazdíte štýlom, že ste radi, že vám to neskape pri rozbehu, poprípade ste majstri rozbehov-najazdené dokopy nič, ale máte auto s automatickou prevodovkou (asi aj včerajší pripad). Viem, že veľa roboty vám dá už to, aby ste obsluhovali ten zložitý stroj-auto, ale prosím vás veľa-krát netreba naozaj moc… stačí aspoň málo… rozmýšľať a predvídať.

  2. No pri tom Lidli je to dosť o držku…niektorí vodiči ani nevedia, kam vlastne chcú ísť…čakám, že ide rovno oproti mne, tak mu dávam prednosť keďže odbáčam doľava a on na poslednú chvíľu vyhodí smerovku tiež doľava…ja som žena, on bol muž…takže v tomto prípade vyhrávajú ženy

  3. Veľa šoférov má predstavu že autá odchádzajúce s parkoviska lidla dávajú prednosť všetkým vozidlám atď,omyl je to križovatka žiadne vychádzanie s parkoviska.

  4. Minule jeden blb napísal, že pri výjazde z parkoviska z Lidla vždy rešpektuje značku STOP, aj keď mu svieti na semafore zelená. A takýto jazdia v premávke.

  5. To na križovatku pri Perlovke a Námestia Slobody treba konečne nainštalovať semafory !Permanentne,denne tam ženy, jazdiace od Dániho nerešpektujú, že je tam značka „Daj prednosť v jazde „a veselo sa ženú do križovatky riskantne. Alebo aspoň kamery a brať vodičáky dámam až do preskúšania!!! Je to tam o hubu!!!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované