back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Kamery zaznamenali niekoľko prípadov krádeží z áut v Seredi. Zlodej rád využije vašu nepozornosť a okradne vás – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď / Mestská polícia upozorňuje vodičov vozidiel, aby boli zodpovední a pri opustení svojho vozidla, hoci aj na krátku dobu, vždy si uzamkli vozidlo.

V meste sme za poslednú dobu zaznamenali 3 prípady, keď si vodič nechal vozidlo na pár minút bez dozoru a z vozidla mu neznáme osoby odcudzili tašku s dokladmi. Najčastejšie sa to stáva na parkoviskách pri obchodných domoch, kde vodič po naložení nákupu do vozidla ide odniesť nákupný vozík, vozidlo neuzamkne a tento krátky čas stačí zlodejovi, aby z vozidla odcudzil nejakú vec.

  • Toto sa stalo aj vodičke, ktorá si vyložila tovar, išla odniesť vozík 20 metrov do stojana a za ten čas z vozidla, ktoré parkovalo pred ňou vyskočil zlodej a z vozidla jej odcudzil kabelku. Kamera aj keď nasníma podozrivé vozidlo zlodejov, niekedy je ťažké osoby nájsť, nakoľko osoba môže byť zahalená, vozidlo má napr. anglické EČV a pod..
  • Iný prípad sa stal na Novomestskej ul., kde vodič nechal odomknuté vozidlo, vybehol do bytu a za ten čas k vozidlu prišlo iné vozidlo, vystúpili zlodeji, otvorili si dvere a zobrali tašku. Našťastie celá krádež bola zaznamenaná na kamere a vec je v tomto čase už doriešená.

  • Ďalšiu príležitosť mal zlodej, ktorý utekal pred policajtmi. Pred bytovkou bol odstavený naštartovaný skúter, lebo majiteľ si iba vybehol do bytu odniesť veci a tým zlodejovi poskytol príležitosť, aby nasadol na skúter o odišiel s nim preč.

Z uvedených dôvodov buďte ostražití, zodpovední a chráňte si svoj majetok, lebo nikdy neviete kto Vás môže sledovať a čaká iba na to, že pozabudnete na ochranu svojho majetku.

Vidíme, že aj malá nepozornosť nám môže spôsobiť škodu a starosti s následným vybavovaním dokladov. Preto buďte ostražití a dávajte si pozor na svoj majetok.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Odviezť ich na jeden ostrov osadníkov, len zle robia , chodiť do roboty nie ale kradnúť, predávať fet na to by ich bolo .. špine hnusné

  2. Uz by stacilo takejto kriminality, ktora sa dotyka dennodenne beznych obcanov. Ked takychto zlodejov chytia automaticky by mali zverejnit fotku a s menom, nech kazdy vie o koho ide a na koho si davat pozor. A az by sa jednalo o migrantov alebo prislusnikov inych statov tak vyhostit a dovidenia

  3. podľa postavy zlodeja sa jedná o dieťa (vzhľadom k zákonom to chcú zneužiť , lebo vedia že trest ak bude, tak bude malý), dospelí ho tam privezú a dávajú pozor. Je to organizovaná akcia a mali by byť potrestaní všetci traja bez ohľadu na vek dieťaťa aj s dospelými spolupáchateľmi

  4. O tom ako sa v Quehenbergeri uprednostňujú ukrajinci pred slovákmi neviete niekto? Nechávajú si tam ukrajincov a slovákov vyhadzujú.Vieme,čo sa deje v FM logistic,že tam vládnu zas srbi.

  5. Pre Anonym 25. septembra 2023, 21:29:
    Tvoj tatko si mal radšej vyhoniť a nemuseli sme tu mať také zakomplexované špinavé fašistické prasa ako si ty.

  6. Roboty je v Seredi a v okolí až až treba ich zamestnať ved pán Kiska to povedal jasne ze Romovia chcu pracovať len nemaju robotu. Naivny Kiska. Tieto indivíduá chcela svojho casu začleniť do spoločnosti aj Mária Terézia a nepodarilo sa jej ti. Je to cvarga co v živote robiť nebude

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované