back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Polícia k havárii pri Hornom Čepeni

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dlhodobo a systematicky ešte pred uzatvorením nadjazdu ponad železnicu v Seredi sme upozorňovali na nevhodnosť vytýčených obchádzok a to aj tejto, idúcej dokonca po jestvujúcej v podstate technickej komunikácii, určenej hlavne pre poľnohospodárske mechanizmy a nie osobné autá.

Vychádzali sme z profilu komunikácie, jej šírky a stavu, v akom sa nachádza. Komunikácia nie je určená na takto zvýšenú záťaž a už vôbec nie na kamióny, ktoré ju používajú.

Od samotného uzatvorenia nadjazdu a teda zvýšenej premávky po tejto účelovej komunikácii, sú viditeľné jej ďalšie poškodenia v podobe jám a pre osobné autá príliš veľkých nerovností.

Príchodom zimných mesiacov, zhoršeného počasia, prípadne ľadu a snehu príde k obchádzaniu mimo komunikáciu, čo spôsobí vyjazdenie hlbokých koľají popri asfalte a problematický prejazd áut s nižšou svetlou výškou.

Za mimoriadne nebezpečné je nutné na tejto komunikácii považovať ostré zákruty s kríkmi, cez ktoré vodiči osobných áut nemusia mať dostatočný rozhľad o autách, ale aj cyklistoch jazdiacich v protismere a to už vôbec nehovoriac o chodcoch, či športujúcich osobách. Povedané inak, táto cesta je pre bežnú premávku nevhodná a môže byť až nebezpečná.

Včera sa predpoklady naplnili a došlo k čelnej kolízii dvoch áut práve v zákrute. Poškodenie áut hovorí o určitom šťastí pre vodičov, že im stačilo ošetrenie na mieste.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Krajské riaditeľstvo PZ v Trnave ku včerajšej dopravnej nehode poskytlo nasledujúce informácie:

Policajti boli 21.9.2023 privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi seredskými mestskými časťami Nový Majer a Horný Čepeň.

38 ročná vodička na aute Mazda 3 si pri prejazde ľavotočivej zákruty pravdepodobne nevšimla vozidlo Škoda Fabia a došlo k zrážke.

Po nehode boli obaja vodiči jednorazovo ošetrení. Policajti alkohol ani u jedného z vodičov nepotvrdili. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

– – –

Skutočne môže byť problémom aj plnenie poisťovňou v takýchto prípadoch.

Pri prejazde týmto obchádzkovým úsekom buďte voči sebe maximálne ohľaduplní a hlavne pri prejazdoch zákrutami sa snažte predvídať a ísť tak rýchlo, aby ste dokázali včas zastaviť, prípadne sa vyhnúť kolízii.

Jazdite opatrne!!

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

O dopravnej nehode sme vás informovali vo štvrtok v tomto článku:

PRÁVE TERAZ: Kolízia dvoch áut na obchádzkovej trase Sereď – Horný Čepeň – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To bola ciganka od Suroviec. Kapustu predavaju a jej brat Pupo fetoval so Seredanmi. Nemal peniaze tak fetoval zadarmo kde sa dalo a vzdy vyfukal najviac ako sa dalo kedze sa vzdy zobracil ze nema peniaze tak mu dali chudiatkoci ciganskemu co potreboval fetovat ked snimi chodil von

  2. Úplne v pohode sa dá tadiaľ prejsť, stačí sa kukať pred seba a neletieť…a ešte jedna vec, treba aj vedieť používať tie miesta po bokoch cesty a nie sa arogantne pchať

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované