back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Kolízia dvoch áut na obchádzkovej trase Sereď – Horný Čepeň – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď /  Práve teraz zasahujú hasiči a polícia pri dopravnej nehode na neoficiálnej obchádzkovej trase uzatvoreného mosta ponad železnicu zo Serede – Trnavskej ulice a logistických centier, cez Horný Čepeň, do centra Serede.

Na úzkej ceste v zákrute cestu odkláňajúcej od železničnej trate, smerom k lesíku Remíze došlo k čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel.

Táto cesta je momentálne prejazdná s výrazným obmedzením, ak môžete, použite náhradnú obchádzku po rýchlostnej komunikácii R1.

Jazdite opatrne!

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava

- Článok pokračuje pod reklamou -

Hasiči zo Serede zasahovali pri dopravnej nehode 2 osobných motorových vozidiel. V čase príjazdu hasičov sa 2 osoby nachádzali mimo havarovaných vozidiel. V súčinnosti so záchrannou zdravotnou službou im poskytli predlekársku prvú pomoc. Na vozidlách boli vykonané protipožiarne opatrenia.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nehoda na tejto trase bola otázkou času. Daktory tadiaľ letia jak zmyslov zbavený. Neuhnú sa, tlačia sa silou mocou dopredu.

  2. Bola to iba otazka casu.
    Bezohladnost a rychlost akou sa tam jazdi nema obdoby.
    To iste aj na nadjazde cez dialnicu smerom od Majera .
    Cesta je uzka neprehladna a neudrziavana .
    Obrastena vegetaciou a stromami.
    Do toho bezohladní šoferi a tragedia hotová…

  3. Je pravda že to bola len otázka času, ale veľa je aj sviatočných šoférov ktorí museli vytiahnuť svoje nablískané tátoše, ale zabudli už šoférovať . Asi by sa malo zaviesť preskúšanie, či už z odbornej spôsobilosti alebo zručnosti

  4. Mne sa tam takisto stalo v tej neprehľadnej zákrute že vodička letela ako zmyslov zbavená vôbec nepredvídala, keby nepredvídam ja nehoda je istá ale aj to som musela s autom plesknúť do stromov a zísť z cesty úplne. Ľudia pekne vás prosím dávajte si pozor začnite trocha predvídať prestaňte sa spoliehať nato že druhý vás uvidí, druhý sa uhne ,začnite byt trocha tolerantný a keď šoférujete venujte sa len tomu.

  5. Žiadne sviatky a starší šoféri jeden sa ponáhľa do roboty a druhý z roboty a tu je výsledok a hlavne za všetko môže nepredvidavosť a rýchlosť nič by sa nestalo ak by niekto predvídal že niekto môže ísť oproti.

  6. ja tade lietam uz 15r dennodene a tolko retardov co tade chodi od uzavierky ze strach tak tu nemudruj….

  7. Presne tak, 30 rokov som tam nemal problem a od uzavierky tam jazdi tolko neschopakov ze strach, v tejto zakrute keby sa neuhnem, tak som rozbity minimalme 5 krat od uzavierky. Vysvetlite mi, ako tam moze nejaky blb letiet po uzkej neprehladnej zakrute nad 50….

  8. Toto sú tí sereďskí frajeri! Však tu už ani neplatia dopravné značky, napr. že vám dá niekto prednosť v jazde, každý len rýchlo a rýchlo a toto je výsledok!

  9. Radšej chodím po R1 cez Dolnú Stredu alebo Križovany. Už nikdy v živote cez tú rozbitú cestu, samá jama, vytlk a pre 2 autá úzky priestor.
    Chcem vidieť v zime keď bude poľadovica a sneh, ako to tam budú udržiavať.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované