back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ukrajinský policajt ďakuje a odkazuje Slovákom: „Neverte ruskej propagande, aby hoaxy nezničili vašu krajinu“ – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM|  Ukrajinský policajt sa rozhodol podporiť kampaň slovenskej polície a ministerstva vnútra „Hoaxy sa na mňa nelepia“.

Ak chcete získať nálepku a odznak s logom kampane, pošlite súkromnú správu stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR.

Základné informácie o kampani: https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/693547532810818

Ďakujeme za Vašu podporu. Ďakujeme ukrajinskému ministerstvu vnútra a polícii za spoluprácu.

Obsah kampane bol vytvorený za využitia interných kreatívnych a produkčných kapacít Policajného zboru SR a MV SR. Chceme sa poďakovať osobnostiam, ktoré sa zapojili do kampane Hoaxy sa na mňa nelepia bez nároku na honorár.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ahojte,dobrý deň. Nie je mojim cieľom nič, ba ani oponovať tým, či oným. Iba v týchto odkazoch pripomeniem niečo z histórie, ktorá priniesla histériu, krv, plač a hrôzu. Moja spomienka prináleží aj môjmu bratovi v zbrani, dnes už nebohému , pánovi plk.Petrovi Švrlovi odkaz aj tu https://www.mosr.sk/galeria/?doc=19948#ad-image-0
    Jeho slová o Ukrajine v deji dejín tu https://
    Aj jeho slová v éteri tu https://slovensko.rtvs.sk/clanky/spolocnost/20667/k-veci-situacia-na-ukrajine-ako-dalej
    Česť jeho pamiatke.
    kpt. vo výslužbe Ivan Čaniga

  2. Naše školstvo bolo generácie založené na memorovaní poznatkov bez akéhokoľvek spochybnenia. To čo nám naservírovali do učebníc boli fakty ktorým sme mali bezpodmienečne veriť. Dnes, konečne, zavádzame v školstve zmeny. Objem učiva sa zmenší avšak pôjde sa viac do hĺbky a učivo sa bude rozoberať diskusiou. Učiteľ bude len smerovať diskusiu a žiaci budú uvažovať nad preberaným učivom a vlastnou hlavou dospejú k záveru, poznatku. Toto je kritické myslenie ktoré dnes chýba. Mladej generácii sa nestane, že príde nejaký populista, povie to a to a 65+ to dnes spapkajú aj s navijákom pretože načo by sa mali zamyslieť nad súvislosťami. Až mám obavy že keď sa títo červení khméri dostanú zase k moci tak túto reformu zastavia aby ďalšia generácia bola vychovaná v duchu oviec a oni sa udržali pri moci.

  3. Choďte už do prdele s tou Ukrajinou.Tí zmrdi nám za pomoc, ktorú od nás dostávajú, poďakujú žalobou? Tak nech si Zelenskyj berie všetkých ukrajincov naspäť, už stačilo pomoci!

  4. K Marek 20. septembra 2023, 16:30 Pri 16:30
    Hm , názor sa môže zdať obecne dobrý. Ale aj ty a všetci občania predsa investujú / to nie je môj cieľ/ do obrany svojej rodiny, či štátu. /možno nie , je treba to dať verejne najavo /. Pokiaľ viem, pán Švrlo bol hlavný ochranca Slovenska pre vojenskú rozviedku. A nebolo to do roku 1989. Tak vlastne v čom máš problém? Hádam nejdeš porovnávať školstvo s vojenským umením, či? A ak si taký vzdelaný, vysvetli tu verejnosti , keď tu píšeš červení khméri – a spravodajská služba armády?

  5. Verím iba tomu, čo vidím a čo som prežil. Ukrajinský policajt môže hovoriť čo len chce. Za zamyslenie stoja aj slová Otta von Bismarcka.
    Nikdy sa toľko neklame ako po love, vo vojne a pred voľbami.

  6. Ak niekto vychváli Rusko, plujte mu do očí, písali na Slovensko Rusíni presídlení po vojne do Sovietskeho zväzu.

  7. Poprosím sused 20. septembra 2023, 18:38 Pri 18:38 o vysvetlenie, ale hlbšie. Nerozumiem o čo sa jedná. Ďakujem.

  8. Historik Michal Šmigeľ opísal osudy 12-tisíc Rusínov, ktorí krátko po skončení 2. svetovej vojny dobrovoľne odišli, no už o pár mesiacov svoje rozhodnutie ľutovali. Do roka sa ocitli v kolchozoch a tí, ktorí protestovali, na Sibíri.

  9. extraplus.sk je zaradený medzi konšpiračné weby, o šéfredaktorke sa rozpisovať radšej ani nebudem, dohľadajte si. To iba k tomu prvému príspevku.

  10. Milý ukrajinský policajt. Zvysoka seriem na Teba aj Tvoju prasivu zkorumpovanu krajinu, kde povolavaju do zbrane dôchodcov a psychicky chorých. Strc si tu svoju propagandu do prdele a nemiesaj sa do vnútorných záležitostí Slovenskej Republiky.

  11. Pre Anonym 20. septembra 2023, 19:02 Pri 19:02
    Opcia a presídlenie Rusínov do ZSSR (1945-1947) Michal Šmigeľ, Štefan Kruško.

  12. Osrat celu ukrajinu. Najprv zavreli plyn, potom kradli plyn, potom žobrali plyn. Ten šašo nosaty z Kyjeva chodi po Europe jak zobrak a zobre zbrane. dostali vsetko, utecenci z ukrajiny u nas nasli ukryt a vysledok? Žaloba na Slovensko za ich zhnite pesticidove obilie. To je vdaka za vsetko. Bodaj by tu žalobu ti ukrajinci vyhrali a mali by to zaplatit ti debikovia co maju na fb profiloch ukrajinske vlajky. Ukrajinci na Slovensku, spakujte sa odtialto domov branit svoju špinavu fasisticku vlast a zoberte so sebou aj vase obilie

  13. Slovensko má obilia dosť a ukrajinský chuj nám chce predať obilie ze keď nekupime bude nás žalovať.

  14. podla vyjadrovania ludi v komentaroch je jasne vidiet, ze takyto clanok je na mieste.. zcestne argumenty, polopravdy a domnienky prezentovane, ako hole fakty, to je denny chlebik diskutujucich.. uz to ani nieje vtipne, ale skor na plac

  15. Ale on sem ide sa vyprdiet.
    Lebo sam nema iny zivot tak chodi si vylivat zlost a nenavist na socialne site.
    V reale nema nikoho lebo je Zloduch

  16. Nie len niesom dochodca ako ty takze niekto musi robit a nemam tolko volneho casu a ko ty. A byt tebou by som vazil slova. na onen svet to mas uz za par… radsej rob dobre skutky bud aolidarny aby si neskoncil v peklicku 👹

  17. Nemas dobry odhad Vladolf,nie som ani zdaleka dochodca a to peklo mi vobec nevadi,bude tam teplo a zabava,ale ty v nebi budes osamoteny a zmrznuty,ale nevadi o blaznov sa panboh vzorne postara.

  18. No tak nejaky prizivnik co na neho zena robi.
    Ale nejaky uspesny clovek urcite nebudes. s tvojimi nazormi a bludmi…

  19. Ci som uspeny ,alebo nie nech posudi niekto iny,podnikam uz niekolko desatroci,ale to uz moc o sebe prezradzam.
    Len nemam rad premudrenych ludi,ci laviciarov,praviciarov,alebo konzervativcov.

  20. Vyborny napad chod podporit Putina na front daj si ruske maskace. Tvoja zena dostane cierny pytel a norkovy kozuch .

  21. Zaujimave preco teda ti co nadavaju na Ukrajincov ze su fastiti volia u nas regulernych fasitov Uhrika a Kotlebu , Mazureka?

    Nebude pravda ze spina a fasista je ten co krici ze druhí su fasisti?
    Vsakze?

  22. Také majú zrejme pokyny. Velebiť Uhríka. Keď Uhrík v EP papagájoval Putinove klamstvá, tak v ruskej oficiálnej televízii hneď velebili Uhríka, ako jedného z novej generácie rusku oddaných politikov. Ruská imperiálna propaganda dnes hovorí aj o zradcovskom Brest-Litovskom miery, ktorý presadil nemecký agent Lenin. O najväčšom zle pre ruské imperium, ktoré priniesol do ruskej ríše zo západu Marx. ( Ktovie či Blaha je ešte neomarxista. ) Putin sa len usmieva, keď ho velebia, ako nového ruského cára.

  23. Aa, takze ty si u vas doma ten mudry. A ja ze si za pekneho. Takze ostatni toho rozumu moc nepobrali. Skor ziadny. Ale prenasat krabice ….

  24. Hovoril som o hentom primitivnom Dezolatovi co dal koment level pomocna skola.

    K tvomu podnetu : Neviem o tom ze by Simecka nosil gardisticku uniformu alebo popieral holokaust.
    Ak nieco take najdes take od Simecku posli, rad si to precitam ,

  25. Milý ukrajinský policajt, my slováci neveríme ani prozápadnej ani proruskej propagande a najlepšie by bolo keby si sa staral o to čo máš doma a neurčoval nám čomu máme verit.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované