back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Národná púť k Sedembolestnej Panne Márii v Šaštíne-Stráže

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| V meste Šaštín-Stráže sa dnes opäť koná Národná púť k Sedembolestnej Panne Márii. Polícia je od rána na mieste.

Kvôli bezpečnosti účastníkov púte policajti regulujú dopravu v okolí mesta aj v blízkosti samotnej Baziliky, a to nielen v doobedných hodinách, ale aj popoludní po skončení svätej omše.

Žiadame vodičov a aj všetkých pútnikov, aby boli navzájom tolerantní, trpezliví a aby plne rešpektovali pokyny policajných hliadok.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo je to deň pracovného pokoja? https://www.vlada.gov.sk/statne-sviatky/
    Je to na úrovni obyčajného združenie , ako napríklad rybári a kvôli ich ,,sviatku,, je paralyzovaná celá spoločnosť. Nech si robia čo chcú, ale za svoje a nech neovplyvňujú celú spoločnosť. Okamžite chcem aby bol deň pracovného pokoja slávnosť snežienok!

  2. Pre Peter 22:27
    Si zmeravel, či čo? Podvodníci z mafie od Vatikánu sa tu rozťahujú a my máme byť ticho? Ty si choď platiť vydriduchov v daniach / farári a spol/ a nás tam neťahaj. Nech si veriaci platia svojich kazateľov hlúpostí!

  3. Súhlasím. A aj na vianoce všetci do roboty aj na veľkú noc. Veď to sú cirkevné sviatky. Nech sú doma len ti čo sa k cirkvi hlásia.

  4. Ty si celý paralyzovaný. Slovensko je kresťanská krajina. Tak je deň pracovného pokoja, ale ty si kľudne mohol ísť makať na 12tku.

  5. Vďaka tomuto kresťanskému sviatku je štátny sviatok pre všetkých .Toto je pekné memento aj zo strany štátu.

  6. Je potrebné sa na toto / deň pracovného pokoja – cirkevný sviatok – Sviatok Sedembolestnej Panny Márie / z viacerých uhlov a hľadať odpovede.
    1. Nik nebráni veriacim a vyznávačom čohokoľvek, aby si to slávili. Po práci, nech si zoberú dovolenky, či vyberajú si nadčasy.
    2. Štátne sviatky predstavujú pre ekonomiku stratu. V prípade Slovenska ju možno v priemere prirovnať k rádovo stovkám miliónov korún až miliardám na každý deň štátneho voľna.odkaz tu https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/179281-sviatky-ekonomiku-oberu-o-stamiliony/
    3. Ak občan prejaví nesúhlas s takýmito názormi o Bohu a Bohoch, hneď sa vytvára ovzdušie hnevu, násilností a útokov. Na strane jednej chceme od štátu a samosprávy mnohé , ale tu sa zo spoločného rozdáva a rozhadzuje jedna radosť. Viete, koľko stojí napríklad vojenský farár? Nuž aby ste neboli prekvapený. A čo v tej armáde vlastne robia? Armáda je apolitická. /bez ideológie /. Však v pracovnej dobe sa má pracovať
    a nie modliť. Skúste to robiť v súkromnej sfére. Po dvoch upozorneniach máte padáka.
    Na strane jednej sa bijeme do pŕs , však to Ústava a na strane druhej ju sami nedodržujeme. Však sa opýtajte opatrovateliek, či pracujúcich v Rakúsku. Ak si kresťan, prihlás sa a budú ti stŕhať zo mzdy. Však koľkí Slováci naleteli, a potom sa čudovali, kde sú ich peniažky. Nemám vôbec nič voči žiadnym prejavom / zákonným/ vo vyznaní. Ale – za svoje. Štátny cecok je potrebné orientovať inde.

  7. 16:13 ty musíš byť asi jeden z tých zlodejských podnikateľov, ktorých ide poraziť, že musia vyplatiť 100% príplatok zamestnancom alebo radšej nebudú ten deň robiť a zavrú firmu. Strč sa niekam aj s tvojou ekonomickou stratou, takí Nemci majú deň pracovného pokoja skoro každý kresťanský sviatok, a to ich je teda dosť, a to sú tam prázdne kostoly a veriacich minimum a nemajú také dementné názory ako ty. A čo hovoríš na Vianoce, Veľkú noc alebo Troch kráľov? Ty ekonomická strata!

  8. K Anonym 17. septembra 2023, 16:29 Pri 16:29
    Vidíš, vidíš. Viete iba urážať. Ale argumentov niet. Sväté vojny skončili v stredoveku. Ja si strčím aj tento názor a potom ho rád použijem. Si neveriaci / teda ja/ – tvrdíš a budeš ukrižovaný. A prepáč , rozdávať zo spoločného vedia aj ten, čo nedávno dostal po papuli a možno aj tebe zrovna chýba to , čo by sme mohli spoločne zaplatiť /napríklad diaľnice/ . A príplatok za prácu v sviatok? Na rozdiel možno od teba , ja som sa za toto súdil. Hnusný kapitalista ma vyhnal pracovať a nechcel zaplatiť príplatky. Dostal poza uši a doplatil všetko. Tak prosím ja neverím v žiadneho Boha a preto neviem čo tu mám oslavovať.

  9. K Anonym 17. septembra 2023, 18:31 Pri 18:31
    Ďakujem. Určite som si užil dnešný deň aj s rodinkou. Len zajtra je opäť nový deň.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované