back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ak sme o charaktere smerákov doteraz pochybovali, po tomto incidente by sme mali mať vo veciach jasno

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dnešné de facto atakovanie Igora Matoviča vo vozidle Robertom Kaliňákom a jeho napadnutie priamo vo vozidle aj inými zástupcami jednej politickej strany, hodne vypovedá o ich charaktere.

Z agresívneho útoku, ktorý v demokratickej spoločnosti mal byť nahradený komunikáciou s prípadným vyvrátením Matovičovho tvrdenia faktami je vidieť, akú majú predstavitelia strany SMER-SSD predstavu o vládnutí na Slovensku v prípade, že by vyhrali voľby a boli by vo vláde.

Je zjavné, že k atakovaniu osoby v aute (a nech by to bolo akákoľvek osoba) a pokusom o poškodenie cudzieho majetku došlo. Rovnako je zjavné, že Igor Matovič účelovo prišiel strane SMER verejne povedať názor na ich prezentovanie migračnej krízy a zneužívanie tejto témy v predvolebnom zápase o moc.

– – –

Včera v popoludňajších hodinách som sa bol osobne pozrieť na predvolebnom mítingu strany SMER-SSD v Nitre a po dvoch hodinách som videl a počul dosť toho, aby som mohol skonštatovať, že sú to práve predstavitelia tejto strany, ktorí v niektorých verejných vyhláseniach zavádzali , až účelovo klamali prítomné stovky občanov a skutočne v kampani používali mimoriadne pre bežného a problematiky neznalého občana citlivé témy ako už spomenutá migrácia a pod.

Faktom je, že strana SMER má organizačne a obsahovo mimoriadne dobre zvládnuté predvolebné mítingy a presne vie, čo najlepšie a najúčinnejšie osloví určitú časť voličov. Najskôr pivo a guláš, následne folklór, piesne s národným podtónom, potom obľúbená skupina z mladosti, až nakoniec dobre počúvateľné frázy bez akýchkoľvek faktov, až po pozdrav Ľubomíra Blahu „Česť práci, súdružky a súdruhovia“.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Verím, že aplauz prítomných je vzorkou len časti verejnosti a ostatní sú schopní vyhodnotiť realitu dnešných dní priblíženú faktami napr. na dnešnej tlačovej konferencii prezidenta Policajného zboru SR Štefana Hamrana.

– – –

Je len dobre, že sa predstavitelia SMERU identifikovali de facto v priamom prenose a ukázali verejnosti kým skutočne sú, aj keď takmer 12 rokov ovládania krajiny touto stranou v minulosti, by príčetnému jedincovi pri rozhodovaní sa vo voľbách malo stačiť.

zdroj videí: Facebook / Igor Matovič
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zhliadnutim videa online , bolo čudné, že Kaliňák bol stále kľudný a prvý kopol Matovič. Prvé upozornenie bolo, že stojí na chodníku a dokonca ho potom aj polícia tak odprevadila.
    Veľmi dobre je v médiách vidieť, kto komu drží stranu a každý vidí , čo chce vidieť.

  2. Pán Majko ale toto obviňovanie SMERU z vulgarizmu,chaosu a iných vecí vniesol do politiky práve ten prašivý pes z TT a nikto iný !!!
    Volím Fica !

  3. Zastávať si Matovica čo zničil podnikanie vlastnej sestre je zvláštne. Zničil mnoho malo podnikateľov. Videli sme jeho v plnej paráde keď vládol. Zničil totálne Slovensko. Očkovacia lotéria bola blamáž. Za to fakt mohla bit nová nemocnica. Jeho politika je len urážať druhých a program nemá žiadny. Nakoniec aj vyšlo najavo že tajne chodil na psychiatriu do Rakúska. Je to blázon a netreba sa ho zastávať.

  4. To je absolútne smutný obraz našej krajiny…stret víťazov posledných x volieb dopadol ako niekde na trhu v Bagdade…jeden blázon sa prišiel dožadovať pozornosti a mafia s penou na hube ho vyriešila fyzickým útokom, pričom stačilo požiadať políciu čo stála pár krokov vedľa aby ho vypakovali z chodníku…a tieto strany budú mať možno dohromady aj 30%, inde by už po nich ani pes nestekol… neskutočne…kto tieto strany môže stále voliť?

  5. Charakterny majko sa zase ukazal, druha teplaren na sol…. Uz sa spamataj ty uchylny progresivno buzerantsky novinar

  6. Príde Smer a bude saPutinovi pchat do riti potom sa budete smiať keď vás nepustia na západ alebo zase len s pasmi

  7. 130 metrov jazdy po chodníku trnavského sociopata…

    Zákon č. 8/2009 Z. z.
    Zákon o cestnej premávke
    § 4
    (2) Vodič nesmie
    h) ohroziť chodcov na chodníku
    § 25
    (1) Vodič nesmie zastaviť a stáť
    q) na chodníku
    § 52
    (2) Iní účastníci cestnej premávky než chodci nesmú chodník používať
    § 137
    (2) Porušením pravidiel cestnej premávky závažným spôsobom je
    u) ohrozenie chodca na chodníku

  8. seredan si dlhodobo chorý a nebezpečný, máš krvavé oči ako Kali, nejde vám o dobro Slovákov, ale iba o osobnú pomstu. A ty, čo tu pod x príspevkami vykrikuješ, že volíš smer, tak tým smerákom veľa radosti nerobíš, lebo je to kontraproduktívne. Aj za komunistov akože všetci vykrikovali, že nech žije ksč a akurát tak nasrali slušných ľudí, ktorým to liezlo na nervy, nemyslíš?

  9. Ak sme o charaktere smerákov doteraz pochybovali, po tomto incidente by sme mali mať vo veciach jasno. V prípade Matoviča už dávno nepochybujeme.

  10. Tak takto!po prečítaní príspevkov pod článkom a aj tu v anonymných príspevkoch som si urobil mienku ako bude slávna Sereď voliť!Vivat Hranol!!!🤣🤣🤣

  11. Po tomto incidente už naozaj nemusíme pochybovať a máme jasno v tom, že Matovič cítiac svoju volebnú porážku neštíti sa ani za cenu porušenia zákona, rušiť volebný míting strany SMER-SSD.
    Nepamätám si, že by členovia strany SMER SSD vstupovali takýmto spôsobom do mítingov iných politických subjektov. Reakcia v zmysle výroku Publia Syrusa „Na hrubé vrece hrubá záplata; Je hlúposť správať sa k nehanebníkovi veľkoryso.“ bol zákrok R.Kaliňáka plne oprávnený.

  12. Matovič naozaj by sa mal dať liečiť! Normálny človek takéto veci nerobí. A konečne, všetkým, čo sa tam tlačia do politiky chýba slušné správanie.

  13. „Lidé, kteří volí zkorumpované politiky, podvodníky, zloděje a zrádce, nejsou oběti, nýbrž spolupachatelé.

  14. Som zvedavy, ako by sa tvaril LV, keby mu niekto z jeho oponentov opravnene rozbil hubu pocas jeho slavneho poberania odmien. Velkoryso?

  15. Pre Vesrlickeho 13. septembra 2023, 20:53 !
    Oslovujete mňa? Lebo to moje priezvisko sa vám nevydarilo. A nielen to. O veci nemáte ani len základné informácie.
    Najprv si prečítajte všeobecne dostupné oznámenie o zániku mandátu poslanca mestského zastupiteľstva v Seredi z 15. 2. 2021 a zamyslite nad tým, či som to bol ja, kto Michalovi Hanusovi poslal oznámenie o zániku jeho poslaneckého mandátu.
    Potom si prečítajte ako tento zástupca ľudu plnil v rokoch 2020 -2021 svoje povinnosti.
    https:/
    A potom si položte otázku, či by ste takému kandidátovi dali v niektorých budúcich voľbách do zastupiteľstva svoj hlas.

  16. Anonym 13. septembra 2023, 21:53!
    Výsledok takejto voľby opísal Josef Poláček takto:
    „Omluvte sníženou kvalitu některých poslanců. Vznikla z nedostatku moudrosti jejich voličů.“

  17. Anonym 21:06 čo ten Fico pre teba urobil? Vládol tu 12 rokov. Koľko nemocníc postavil? Dal náš 70 ročný most opraviť, keď ho chces voliť? Porozmýšľaj.

  18. Tentokrát sa nedá inak, ako s pánom Veselickým súhlasiť. Resp. s výrokom Josefa Polačka. A to platí ako pre Fica, Kaliňáka, Matoviča, tak aj pre Veselického a mnoho, mnoho iných poslancov a volených zástupcov.

  19. Ako môže niekto toto chovanie Matoviča obhajovať? Vyslovene provokoval a narušoval priebeh tlačovky SMERU. Nemá čím zaujať, celú svoju politickú kariéru má založenú na „lebo Fico“. Krajinu kompletne rozhádal a zadĺžil.

  20. V podstate kričal pravdu avšak spôsob zvolil asi najhorší aký mohol. Myslím že toto skôr smeru pomôže ako ublíži. Pokiaľ niekto po všetkých dostupných a verejne prezentovaných informácií bude voliť smer, toho nepresvedčí ani keby ho prišiel Fico osobne vykradnúť…

  21. Ľubomír Veselický 13. septembra 2023, 21:26 Pri 21:26 – Lubos, bol si zastupcom svojho majitela a poslancom MsZ.

    Schvalujes konanie Tomcanyiho, ktorym NEZAKONNE ZBAVIL MANDATU voleneho zastupcu Hanusa?

    Odpovedz jasne a zrozumitelne za seba.

    A prestan uz porusovat pravidla diskusie a parazitovat na cudzi ucet!!

  22. pre Amen 21:26
    nielen že s tebou je už Amen ako vidíme ale bude s celým Slovenskom ak budeš voliť tú skazenú pakáž. To sú Serešom vytvorení bezmozgoví chrapúni ktorí sa nezastavia pred ničím pokiaľ im ich mecenáš bude dodávať euráčiky.
    Jejich názov to vystihuje presne : PS – Poskokovia Sionu

  23. Pre voličov Smeru a bolševikov
    „Aj nekonečné more má svoje brehy, bezbrehá je len ľudská hlúposť.“

  24. Skor to pasuje na hentoho usvedceneho zlodeja a bojovnika proti sionu. Teda pokial zrovna nesedi na deste.

  25. Boli sme ekonomický najsilnejší v Eú pokym nedošiel SMER potom vytvorili obrovské hdp kauza za kauzu byty v bonaparte nedokončené tunele CT v Piešťanoch vahostav kuciak a podobne nechcem písať dlhší článok ako autor no ľudia do peňaženky nedostali nič voľba smeru je návrat k horšiemu !!!! Týto jeho voliči zamna všetci zle prišla cirkus vláda dostali rodiny , 3x dochdci tehotné ženy pred materskou dostali zvýšené opatrovatelia a podobne oveľa lepšie ako smer aj keď bol cirkus nechápem prečo sa voliči smeru vracajú do blata ale tak každý má iné IQ a zmýšľanie.

  26. dalsi dement?
    vy vsetci blbci,
    uz si konecne vsimnite kde sa nachadzate. v akej rubrike.
    tento bulo vyssie sa bije za svoj nazor, ale majkov by najradsej vygumoval.
    rubrika sa nazyva …Tak to vidím ja…

  27. Volby ??
    Pojdem.
    Volit?
    Nebudem.
    Vhodim len prazdny listok.
    Co ine si tato republika a poslanci zasluzia?
    Komu verit a dat hlas.
    Ach jaaaaaj,

  28. Vidím že niektorých včerajší incident presvedčil že Smer je tá správna voľba…to vám tak zaimponovala tá agresivita alebo čo presne?

  29. Slovač, tak sme uplne v péčku. Kolko zrazu voličov smeru je v Seredi, som zvedavy kolko dementov ma Sered ved to ukazu samotne volby. Ludia si už nevedia vytvorit svoj vlastny nazor na to co sa tu deje poslednych par rokov. Zle dopadneme teda sme aj dopadli.

  30. Matovičovi rozoberali násilne príslušenstvo na aute a brali mu z ruky jeho osobný majetok. Nekopol ako prvý. Bránil sa agresorovi. V Seredi dal zavrieť bankomatovú mafiu, drogovu – kolotočársku, weissovcov /ešte developerskú/ a to je viac ako dosť. Policajti nezdravia podvodníkov ale ich chytajú za ich trestné činy. Tí čo zdrhli do zahraničia sa teraz vrátili a podnikajú s tými peniazmi na slnečné konektory. Ešte im klepnú po prstoch a bude dobre. Mamička ich volí PS lebo sú zhovievaví k drogám s čím synáčik vysoko horský paktoval. Za mňa jedine Matovič je dobrá voľba. Komunikácia so sociálnou poisťovňou či finančnou správou je na profesionálnej úrovni a v štátnej správe si nedovolia pýtať úplatky.

  31. Fakt sa vykaslat na cele volby.
    Alebo dam hlas uplne tej strane co bude mat minimum hlasov v prieskume.
    Nechcem ani jedneho z tych co tam uz boli a to je nazor iste aj druhych.

  32. Mne sa zdá,že to mohlo byť aj dohodnuté divadielko,stačilo,keby mu prestrihli káble k reprákom a bolo by vymaľované

  33. Čo si zvolíme to budeme mať. Šikovný odídu študovať a pracovať inde, lúza ostane a môže nariekať ďalej. Akurát škoda Slovenska…

  34. Jediny kto sa vie postaviť oligarchickej smeráckej mafii vytvorenej za Mečiara je Matovič. Budeme ho voliť. Aj ked to bude trvať dalších 20 rokov očistenie Slovenska od mafianov typu Kalinák vo všetkých štruktúrach a rezortoch tejto krajiny. Jediná a žial dlhá cesta. Potom sa môžeme baviť o nejakom rozvoji. Fico a firma Hlas su bezpečnostné, ekonomické a hospodárske riziko.

  35. Matovič je možno jediný ktorý okolo tých smeráckych kauz a klamstiev dokáže spraviť takú show že si to všimnú naozaj všetci….no bohužial to robí sposobom že sám robí Slovenskú hanbu a sám o sebe predstavuje ekonomické a hospodárske riziko….v západných demokraciach by jak Smer/Hlas tak aj Olano boli úplne mimo parlament a len by sa čakalo ako súdy rozhodnú v prípade tých rozkrádačiek….tu si ich možno zase zvolíme do vlady a potom sa budeme čudovať napríklad na to že sa nemožeme dostat k lekárovi na vyšetrenie či nedokončené dialnice atd….zatial čo sa nám tie peniaze niekde rozkotulali napr:https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/676582-najvyssi-sud-zmiernil-paskovi-trest-v-kauze-nakupu-ultrazvukov-skonci-vo-vazeni/
    Igor však určite nie je riešenie….takúto show može robiť aj bez toho aby bol v parlamente…

  36. Slovákov už nebaví voliť menšie zlo. Treba hlasovať bud nikoho alebo voliť minimalne dve strany. Váš hlas sa ráta a dávate najavo to že nevoliť nikoho na Slovensku je jediná cesta aby sa politici zbadali. Oni sa nezbadajú tak či tak. Znie to pesimisticky ale je to realita.

  37. Matovič je šašo slovenskej politiky, ale kto, pre boha, dokáže v roku 2023 voliť prehnitú bandu mafiánov zo SMERu? Tento národ si v podstate nič iné ani nezaslúži, len stále tú istú žumpu, stále dokola, z blata do kaluže a odtiaľ do žumpy. Nech mi niekto vysvetlí, ako dokáže existovať tak sprostý a obmedzený národ ako Slováci? Kto dokázal dostať do parlamentu takých ľudí ako Mečiar, Slota, Danko, Malchárek, Rusko, Fico, Suja, Kotleba, Počiatek, Uhrík, Mazurek..? Na jednej strane nekonečná tupota, hlúposť a obmedzenosť, na druhej strane vyj.baní, zákerní podvodníci, ktorým ide len o penizae pre seba a svojich sponzorov. Toto chcú Slováci?

  38. Lebo dôchodcom stačí valorizácia dôchodkov o 1,90 €, preto majú Fica radi. A nekonečné sľuby o 13. plate. No nevoľ ho, keď ma tak pekne odrbáva.

  39. Nateraz „len“ tu do diskusie vkladam stanovisko renomovaneho advokata:

    Peter Kubina
    6 h ·
    ADVOKÁT MEDZI ZVERMI alebo OD SLOV K REÁLNEMU NÁSILIU
    Pozrime sa na včerajší násilný incident pána advokáta Róberta K. (na obrázku) z trochu iného uhla (zo záznamov je zrejmé, kto fyzickú časť incidentu začal a kto sa bránil):
    Pán advokát Róbert K. aj so svojimi kolegami sa už dva roky na svojich tlačovkách pohoršujú a opúšťajú nad tým, ako zákerní grázli z NAKA Čurilla, Ďurka a ďalší, ktorých nazývajú aj zvermi alebo čvargou, v súkromí za zavretými dverami vulgárne nadávajú a vedú hlúpe reči o tom, ako by (zdôrazňujem “v súkromí” a “ako by”, pre menej chápavých – “nie naozaj”) niekoho zavreli, prípadne nakopali do nejakej časti tela alebo mu podpálili auto. “No fuj, takéto zvieratá v policajnom zbore, to je hanba, musia skončiť,” pohoršujú sa advokát Róbert K. s kolegami.
    Včera ten istý advokát Róbert K. na verejnosti, za prítomnosti kamier a občanov, zvolajúc “Takú ti najebem!”, násilím vnikol do priestoru cudzieho motorového vozidla a fyzicky napadol (pre menej chápavých – “vykonal to”) poslanca NR SR, ktorého zároveň násilím obmedzoval na osobnej slobode v úmysle zmocniť sa jeho majetku iba preto, že tento poslanec si dovolil na verejnom priestranstve prezentovať (nenásilným spôsobom) iný názor, ako zastáva advokát Róbert K.
    Áno, ide o toho istého človeka, ktorý sa už dva roky za kecpultom a do kamier verejne pohoršuje nad nemorálnosťou vyšetrovateľov NAKA, ktorí iba viedli hlúpe chlapské reči (zdôrazňujem – iba reči) v súkromí a nazýva ich verejne zvieratami. Tak keď sú títo vyšetrovatelia podľa neho zvieratá, bolo by zaujímavé dozvedieť sa, ku ktorému živočíšnemu druhu a na ktorý evolučný stupeň by po svojom včerajšom násilnom útoku na poslanca parlamentu zaradil sám seba.
    Tento pán sa verejne prezentuje ako advokát a ctihodný člen Slovenskej advokátskej komory, a preto si myslím, že by sa malo od neho vyžadovať, aby sa ako advokát aj správal (aspoň na verejnosti). Ak by ktorýkoľvek iný advokát na verejnosti násilne fyzicky napadol inú osobu, bol by nepochybne disciplinárne stíhaný a predpokladám, že aj veľmi prísne potrestaný (možno aj podmienečným vylúčením z komory). Uvidíme teda, či zákon a etické pravidlá advokátskej komory platia pre každého.
    Všimnite si ešte ten vývoj posledných rokov: Najskôr sa advokát Róbert K. so svojou družinou obvinených a podozrivých vyhrážali im nepohodlným ľuďom (napr. sudkyni Záleskej, sudcovi Klimentovi, prokurátorom Lipšicovi, Repovi a Šúrekovi, vyšetrovateľom NAKA) len slovne spoza kamier z tlačoviek s gestapáckymi kabátmi a prehrávaním zostrihaných nahrávok súkromných rozhovorov. Potom to začali robiť osobne účasťou na rôznych podujatiach, kde niektorí z týchto ľudí vystupovali (napr. festival Pucung, diskusie Mareka Vagoviča, prezentácia knihy Petra Bárdyho a podobne). Dnes už iných ľudí – názorových oponentov sami fyzicky napádajú priamo na ulici (zatiaľ “len” pästne), obmedzujú ich násilím na osobnej slobode, poškodzujú cudzí majetok, chcú sa ho násilím zmocniť a neboja sa dokonca násilne vnikať ani do priestorov, kam ani štátne orgány nemôžu vstúpiť bez úradného príkazu, prípadne splnenia iných prísnych zákonných podmienok (auto je taký priestor). Čo môžeme čakať nabudúce? Útok so zbraňou? Únos? Rukojemnícku drámu? Treba nám pre istotu začať nosiť zbrane? A ako sa to asi tak skončí? Máte pocit, že už dlho tu nikoho nezabili?

  40. Je smutne, ze toto je nasa politicka kultura. Natahany Kali drzi ruky psychicky choremu cloveku a pravnik na sluzobnej ceste mu pridrbava pastou na ksicht. Nielen, ze ani jeden z nich neodstupil, ale este sa tym chvalia! Pre toto sa priblizujeme ku KLDR a ruSSku a nie k zapadu. A par ludom sa to dokonca paci a uistuje och to, ze budu volit ten ,,spravny,, Smer. Na zaplakanie

  41. no a tí ktorým sa to páči sa ešte budú pýtať že ako to že nemáme platy ako vo Švajčiarsku, dochodky ako v Rakúsku, cesty ako v Nemecku a zdravotníctvo aspoň na úrovni ČR…chcem sa mať dobre ako na západe ale s myslením podobným KLDR, Rusku či Afrike….tam sa spory riešia tak ako to včera predviedli Robo a Igor a 30-50% národa to ešte uznáva….

  42. Už dávno nikoho neuniesli môže sa to čoskoro stať a ešte aj tá parte s PS to majú na svedomí určite Smeraci možnože Blaha

  43. Mnohí si po dnešnom videu len klopkali na čelo a rozmýšľali, kam až klesla úroveň politickej kampane na Slovensku. Momentálne to totiž vyzerá, že po bitke dvoch kandidátov v aktuálnych voľbách padla až na absolútne dno. Môže však ísť ešte hlbšie? „Práve teraz sme na úplnom dne volebnej kampane a vyzerá to tak, že Igora Matoviča len tak skoro nikto neprekoná. Chcem však pripomenúť, že narušovanie mítingov iných strán bolo typické pre nacistické organizácie v tridsiatych rokoch. Nasledovali pouličné konflikty, bitky a to ostatné, čo nám je už všetkým známe z hodín dejepisu,“ prirovnal túto situáciu politológ Radoslav Štefančík.
    Celé je to tu – https:/

  44. Ja mám celé video kdo stým začal prvý bol Matovič, keď Smer mali tlačovku. Matovič prišiel s autom skoro tam zrazil chodcov na chodníku keď tam zaparkoval, začal tam stým megafónom vykrikovať. Tak pán Kaliňák sa chcel snim porozprávať ešte mu Matovič otvoril dvere. Začal mu vulgárne nadávať a kopať do pána Kaliňáka, tak pán Glück mu dal päsťou do tváre. Hlavne že bolí okolo policajti a oni nič až keď došlo k ostrej hádky potom zakročili. Matovič porušil zákon keď je tlačovka kôli migrantov a parkovanie na chodníku. A čo takto paragraf 373 ods 1 urážanie krivé obvinenie atď.

  45. Jana Ružovičová 14. septembra 2023, 18:25 – karafiaty na MDZ, pivko a gulas vas presvedcili?

    Takze Matovic porusil zakon. Hm, a “pan” Kalinak je policajt, prokurator, sudca aj kat v jednej osobe?

  46. To že Matovič je blázon, vieme všetci…. Ale že sa nechali červení kméri takto ľahko vyprovokovať svedčí o tom, že majú tiež v hlave nasrané… Resp. Kali má hlavu vyfúkanú a ten mladý dilino ešte rozum nestihol do hlavy nabrať. A vy , „sereďani“ čo obhajujete jednu či druhú stranu, tiež máte v hlave asi nafúkaný ten čierny sajrajt, čo zostal po bývalej Niklovke….
    Nie nadarmo sa vraví, že politici sú zrkadlom národa…. Peace….

  47. Jana Ruzovicova asi nebude skutocne meno. Tak blba nemoze byt ziadna ozajstna osoba. To sa asi UI zblaznila a ukazuje ako sa da zblbnut.

  48. Vidím že tu máme nového mysliteľa s nadpriemerným IQ.
    Robo 19:19,takže podľa teba sú v Seredi všetci drbnutí len ty si lietadlo ! Človeče prihlás sa do nejakej súťaže,trebárs DUEL alebo RISKUJ,vyhráš pekné prachy !!! Tešíme sa všetci na tvoju účasť v súťaži a vysokú výhru. Ty s tvojím IQ to dáš,držíme ti všetci palce.

  49. Na tejto situácii vidieť ako krásne papagajuju priaznivci smeru tu floskulu od Fica ze sa má dať Matovič liečiť. Presne takto sa chová stádo na čele s volom. Ale každý kto videl video tak je mu jasné že ano Matovič prišiel provokovať ale nebol to on kto stratil nervy a chová sa ako psychopat, ale Kaliňák s tým poskokom čo tam v pozadí fackoval. Presne takto reagujú na Ukrajinu. Ukrajina provokovala, Rusi teda majú právo vraždiť. Dajte sa liečiť všetci čo to vidíte opačne. Inak si nezaslúžite nič iné ako rovnaké násilie. Matovicovi prajem aby prešiel do parlamentu aj keď som ho nikdy nevolil a ani nebudem

  50. Na tejto situácii vidieť, ako sú ľudia zblbnutí. Či jedni obhajujú Smer alebo druhí Matoviča, všetci sú mimo. Pretože normálne je Smer aj Matoviča po tomto odpísať a nevoliť nikoho z nich.

  51. Pre Anonyma 4:37
    Keby si čítal s porozumením / to sa učí na Základnej škole/, tak by si z môjho textu pochopil, že hovorím o Sereďanoch obhajujúcich jednu alebo druhú stranu…. Tí normálni odsúdia obe 🙂
    Relácie Duel a Riskuj sú vedomostné súťaže a nemajú spoločne nič s nadpriemerným IQ. Ak potrebuješ ešte dačo vysvetliť, kľudne napíš, poučím Ťa….

  52. Robo no ano,sú vedomostné a ty máš tých vedomostí akosi veľa,preto máš určite vysoké IQ. Napísal som niečo zlé ? Budem voliť Fica,to teda znamená že som sprostejší od teba. Ty jediný tu máš patent na rozum ! Teda pardon,aj Majko ho má,to ste tu dvaja…

  53. Anonym 15. septembra 2023, 9:35 Pri 9:35…jasné je to tvoja voľba na ktoru máš právo ale vieš vysvetliť čo od tej smerackej vlády očakávaš?…lepšie zdravotníctvo, školstvo, diaľnice?…x krát som sa pýtal voličov smeru že prečo práve Smer, čo ich na politike smeru zaujalo…odpoveď nikdy neprišla…

  54. Fica? Aký máš na to dôvod? Zabudol si ako Fico za dlhé roky zvyšoval dôchodky a prídavky na deti? Zabudol si už, že sľuboval diaľnicu do Košíc, ako ojebal tisíce živnostníkov s Váhostavom, atď… Ako ti Fico zvýšil životnú úroveň? Školstvo a zdravotníctvo v riti, justícia na bode mrazu, naši ľudia… Čo ťa na tom všetkom fascinuje?

  55. Ratafak plachta 15. septembra 2023, 9:53 – lebo ked sa tvaris, ze si normalny a zastavas moralne hodnoty, tazko sa priznava, ze ti je sympaticke:
    -nasilie a vulgarizmy ked sa nevies obhajit argumentami,
    -sem-tam nieco do vacku “na kavu”,
    -ked sa naskytne prilezitost, “neokradat rodinu”

  56. To som ja 9:35
    Nikdy som Fica nevolil ale teraz ho budem ! Viete prečo ? Aby som všetkým liberálom,voličom PS a podobným úchylákom urobil čiaru cez rozpočet ! Fico za svojej vlády pre ľudí dohromady nič neurobil ale to neurobili ani tie predchádzajúce vlády. A táto naposledy zvolená rozdrbala čo sa dalo !
    Je úplne jedno kto bude pri válove,kradnúť a hrabať pre seba budú politici aj tak. Len nech to nie sú tamtí hore menovaní,tí by chceli aby Slovensko prestalo existovať. Aj preto ho volajú _ táto krajina…

  57. Anonym 15. septembra 2023, 10:23 Pri 10:23….ono z toho vlastne vychádza že ty nevolíš aby si sa mal lepšie, ale aby sa druhí (vlastne my všetci, vrátane teba) mali horšie….to je dosť smutné, ale je to tvoja voľba….
    PS: ak ti vadí že niekto (asi narážka na prezidentku) povedal „táto krajina“, tak takto sa občas vyjadrí každý politik – viz. urývok nižšie…teraz keď vidíš že to používa aj Fico, myslíš že aj on chce aby Slovensko prestalo existovať?

    Na pôde Národnej rady SR to dnes vyhlásil predseda vlády Robert Fico (Smer-SD) počas rozpravy k téme migrantov.
    “Začnem trochu odľahčene. Je jedno, či sedíme v opozícii alebo vo vláde, TÁTO KRAJINA je ohrozená a bude ohrozený každý z nás,” začal svoj prejav v parlamente slovenský premiér Robert Fico.

  58. Matovič je anjelik ktorý patrí do hnoja voľby rozhodnú kto bude vládnuť na Slovensku. Pestrofarebného Šimečku treba voliť a dopadneme horšie ako za Matoviča. Ja voliť nepôjdem a budem sa mať tak ako rozhodnú voliči.

  59. Anonym 15. septembra 2023, 10:23 – je viac nez smutne, ze o buducnosti aj mojho dietata rozhodujes z trucu.
    Ale chcel by som vidiet tvoju tvar 1. oktobra, ked:
    -Matovic dostane zas viac % ako mu davaju v prieskumoch
    -PS bude v parlamente v pocetnom zoskupeni
    -Fico aj ked nahodou vyhra, nebude mat s kym vytvorit vladu

    Co to rozdrbala posledna vlada? A ak by chceli, aby Slovensko prestalo existovat, ako by kradli a hrabali pre seba a hlavne kde? Ozaj si toho rozumu moc nepobral. Blbí lidi taky lidi,Pánbú je má taky rád

  60. Ratafak nedramatizuj ! Myslíš že za liberálov z PS sa budeme mať lepšie ? Šak to je čisté zlo. Chcú legalizáciu drog,buzerantské manželstvá s výchovou detí,rôzne úchylky,72.pohlaví,zníženie dôchodkov lebo sú vraj nadpriemerné… už len toto je na vracanie. Myslíš že takáto zgerba dokáže riadiť – túto krajinu ?

  61. Anonym 15. septembra 2023, 10:45 Pri 10:45….ja som program PS ešte nečítal, ty si ho čítal alebo máš tie veci iba z toho čo ti povedal Fico a spol.?…takže čítal alebo nečítal si ich program?…alebo máš tie informácie od Fica?…určite tam majú zníženie dochodkov?…
    Ja ešte neviem či budem voli´t zrovna ich, nevylučujem to….z toho čo som zatial navnímal to vidím tak že chcú veci ktoré už roky fungujú v západnej europe kam sa stahujú desattisíce Slovakov za lepším životom….napríklad si nemyslím že tam majú legalizáciu drog ale dekriminalizaciu marihuany…ty čísté Zlo..bol si sa niekedy pozriet vo Viedni, Kodani, Amsterdame či len v Prahe?….čo myslíš ako tam tí ludia žijú?…lepšie alebo horšie ako na Slovensku?…
    ak sa mám rozhodovat či sa chcem približovať ku krajinám západu kam emigrujú miliony ludi z celého sveta alebo sa približovať ku krajinám ako Rusko, KLDR, Iran, Etiopia tak v tom mám asi jasno…

  62. Anonym 15. septembra 2023, 10:45 – dramatizuje len Fico a ty.

    KLAMSTVO Č.3
    PS presadzuje legalizáciu všetkých drog.
    PRAVDA
    Nie sme za legalizáciu drog, navrhujeme len dekriminalizáciu marihuany – pretože nie je normálne, aby ľudia dostávali za pár gramov marihuany vysoké tresty, ktoré im zničia život.
    KLAMSTVO Č.4
    PS chce znižovať dôchodky.
    PRAVDA
    PS chce dôchodky zvyšovať. Náš poslanec hlasoval za zvýšenie dôchodkov v parlamente, znižovanie dôchodkov nikdy nebolo a nebude súčasťou nášho programu.
    Sami sme do parlamentu predložili návrh na férovejšie odmeny pre ľudí v seniorskom veku pracujúcich na dohodu, za dôležité považujeme aj dokončenie reformy druhého piliera a komplexnú reformu tretieho piliera. Náš program sa zaoberá aj spravodlivými vdovskými a invalidnými dôchodkami a odstránením znevýhodnenia žien pri výpočte výšky dôchodku.
    https://progresivne.sk/hoaxy/

    Na stranke najdes aj program.

  63. Ale on im to aj tak hodí…aj keď vie že hooklamali a to niekoľkokrát…lebo šak sa hovorí že PS chce legalizovať drogy atd. a jediná možnosť ako to zastaviť je voliť Fica o ktorom aj on vie že za 12 rokov vlády nespravil pre ľudí nič…neskutočne.

  64. K Igorovi z TT len toľko, že od detských a školských čias sa nezmenil, chce každého ovládať, ak mu to nejde začne robiť podrazy a nátlak ako to robil spolužiakom v škole, žaloval na nich učiteľkám, donášal na spolužiakov učiteľkám za čo ho pár krát zmastili. Nikto s ním nebol kamarát a chlapci ho odstrkovali. Chcel byť stále stredobodom pozornosti čo si vydobýjal svojím vtieravým a agresívnym správaním. Keď sa mu ani to nedarilo tak provokoval ostatných ako to robí teraz, farizejsky rozoštvával spolužiakov, keď došlo k bitke medzi nimi, tak ušiel lebo sa bál.
    Je pomstivý človek a za pomstou ide až pokiaľ sa jeho duša neuspokojí dostatočne, bude škodiť a ubližovať pokiaľ nedosiahne svoj cieľ. Je bezcitný a necharakterný cynik.

    Veľká chyba sa stala vtedy, keď keď sa stal poslanec NR SR a bol ním len krátku dobu a opitý prespal v parlamente. Robil zo seba hrdinu, pritom do televízie sa svojim ironickým úsmevom vysmieval všetkým občanom SR. Tento prehrešok mu parlament toleroval a dodnes občania Slovenska trpia, lebo vtedy pochopil aká je riedka parlamentná legislatíva. Z jeho správania je vidieť, že neakceptuje žiadne normy slušnosti, etiku, zákon a predpis – on môže všetko…. To že je plagiátor a daňový podvodník je verejne známe.
    Pozrime koľko ľudí od neho odišlo, koľkých ľudí sklamal, čo robil s nami ako nás obmedzoval na slobode, zatváral atď. k tomu sa ani na jednom svojom volebnom mítingu nevyjadril, aj z toho má maslo na hlave.

  65. Ty 12:42 to akože vy PS ste v parlamente ? A to ako ? Pokiaľ viem vo voľbách ste pohoreli. Kto vás tam pretláča ? Sereš alebo palácová princezná ?
    Tomuto teda fakt nerozumiem. A tamten…škoda slov je podpredseda EP. To ako sa tam dostal ? Vyhral vo voľbách ?
    Je mi z vás zle !

  66. Anonym 15. septembra 2023, 13:51 – ja nie som PS, ani z PS, ani som ich nevolil posledne volby a ci budem tieto este neviem.
    Z prispevku je jasne, ze vela comu nerozumies.

    PS pretlacaju volici. Viem, ze za tvojimi Smerakmi stoja Vybohovci, Siroky, Bodorovci atd.

    Do europarlamanetu sa poslanci dostavaju volbami od 1979. EP sa sklada zo 705 poslancov zvolenych v 27 clenskych statoch na obdobie 5 rokov. Kresla sa prideluju na zaklade poctu obyvatelov kazdeho clenskeho statu. Tretina tvoria zeny. Poslanci EP sa rozdeluju do skupin, nie podla statnej prislusnosti, ale politickej prislusnosti. Podpredsedom EP sa Simecka stal volbou poslancov EP na obdobie 2,5roka.

    Cokolvek ti nebude jasne, kludne sa pytaj, neobtazuj sa najst si informacie sam. Alebo pocuvaj Fica, Kotlebu, Uhrika, aj to je moznost.

  67. Roky volím menšie zlo a tieto voľby nebudú výnimkou. Aktuálne je najmenšie zlo číslo 16 a to už je čo povedať.

  68. 16.je to čo máme radi !
    Je to menšie zlo ako PS smradi.
    Aj ja dám Ficovi svoj hlas,
    lebo on nikomu neskriví ani vlas.
    On nikomu nijako neublíži,
    preto sa aj jeho návrat blíži.

  69. Laci 15. septembra 2023, 20:01 – Smer ma byt mensie zlo? Caba, teda Laci, neblazni!

    V case najlepsich hospodarskych vysledkov zvysenie dochodkov o 1,9€ je mensie zlo?
    Stopnutie vysetrovania Gorily dnes uz “politickym vaznom” Kovacikom je mensie zlo?
    Vahostav, je mensie zlo?
    Dialnica do Kosic do roku 2010 je mensie zlo?
    Nikdy nebudem vykrikovat z opozicnej lavice a v roku 2014 uz nebudem v politike je mensie zlo?

    Mohol by som pokracovat do aleluja.

  70. Takže si to zhrňme.Demokraticka strana poriada politický,vopred ohlásený meeting,alebo to,a dôjde tam osoba s úmyslom túto riadnu a demokratickú udalosť nevídaným spôsobom rušiť.Pritom sám porušuje niekoľko zákonov a zásad.Aky je nadpis tohoto článku? Však čo už ozaj nemáte boha pri sebe? Ste chorí.

  71. Myslím že po Seredi tiež chodil istý pán, čo na všetkých vykrikoval a nemyslím, že by mu niekto za to dával po hube…. Všetci vedeli že je trošku blázon…. Stačilo ho odignorovať a sám prestal, resp. odišiel…. Ak by aj „rudí kméri“ Matoviča odignorovali, po chvíli by zbalil svoje caki-paki a šieľ by si po svojich…. Takto len ukázali národu, že nie je rozdiel medzi nimi a Igi-pop-populárom . Blázni, hulváti a bitkári do parlamentu a vlády nepatria… či áno?

  72. Anonym 16. septembra 2023, 7:00 – Nebol to ziadny meeting, ale verejna tlacova beseda o nelegalnej migracii v demokratickom state, kde este stale ma kazdy pravo vyjadrit svoj nazor. Aj ked zvolena forma nebola najstastnejsia. Zatial co “narusitel” sa dopustil priestupku, ti tvoji “demokrati” sa dopustili trestneho cinu. A o moralnej stranke dufam nemusim hovorit, ked jeden ho drzal za ruky a druhy mu daval pastou do tvare. Navyse “pan demokrat” Gluck sa sam nazyva smerackym vlkom a sam chodi narusat podobne akcie.

    Takze kto nema Boha pri sebe a je chory?

  73. Ja by som ešte dodal že tá demokratická strana mala možnosť ten problém reálne riešiť deň predtým v parlamente…stačilo sa zaprezentovať a zúčastniť hlasovaní…to že tak nespravila a naopak spraví ďalšiu populistucku tlačovku svedčí o tom že ma totálne na haku nejaké problémy Slovenska..potrebuje iba poburit svoje poblikum a získať lacné hlasy…
    Strany riešia problémy krajiny prijímaním zákonov v parlamente s nie tlacovkami a bitkami na ulici…to je totižto čistý populizmus…a áno, Matovic tam aj tak nemal čo robiť, Kali a ten smeracky vlcik však nie sú policajti aby ho takto riešili a ani ti policajti si nemôžu dovoliť mlatit ľudí tak ako to spravili smeraci…

  74. Čo by asi urobili Smeraci keby tam prišiel niekto iný a robil by take iste veci ako Igor či by sa tak spravali alebo by sklapli uši?

  75. Idiot prišiel provokovať a somári ho obhajujú. Nie som za násilie ale idiot patrí do blázninca. Advokát našiel kamoša a kamoš mu pomáha. Majko skúste ísť provokovat trebárs ultras fanúšikov futbalu do Trnavy keď vám dajú nahlavu kto bude na vine?

  76. Nie som za násilie ale idiot patrí do blázninca. ?????
    A ze idiot a somari…
    A to ti osetrovatel dovolil pisat na nete?

  77. Anonym 16. septembra 2023, 16:49 – magor, ultras riadia stat? Porovnavas chuliganov a zakonodarcov a nazyvas niekoho idiotom a somarmi? Advokatov kamos Gluck tiez chodi narusat tlacovky a meetingy, ten uz neni idiot?

  78. Glucka do toho nemiešaj ! Ten je momentálne niečo ako národný hrdina ! Ako druhý v poradí sa opovážil vylepiť jednu do papule tomu bláznovi z TT

  79. Anonym 16. septembra 2023, 18:57 – to je teda hrdina ked sa opovazil vylepit do papule cloveku ktoreho drzali

  80. To už je naozaj úplne dno spoločnosti ak budeme obdivovať politikov čo problémy riešia päsťami…to už naozaj je len krôčik od občianskej vojny…mentálny návrat do stredoveku…

  81. To ani nebude návrat do stredoveku. To bude ako v Rumunsku niekedy. Vládca bude mať zlatú vilu a … Čo na tom že poddaní nebudú mať čo jesť. Hlavne ze budú mať na koho robiť.
    Zdravotníctvo tiež nebude… len pre vyvolených..
    Kto ma v hlave sa rýchlo odstahuje. A možno namiesto Slovenska tu bude nejaká zväzova republika ruská.

  82. Anonym 17. septembra 2023, 10:20 Pri 10:20 – jednoznacne by nielen Kalinak a ten druhy smerak, ale aj tento dement mali byt stiahnuti z kandidatky.

    Povazujem za hanbu politiky Slovenska, ked taketo arogantne individua kandiduju na post ZAKONODARCOV, ktorych mame 150 a mali by byt elitou naroda.

    Politiku urobili politici, ale aj volici tym, cim je. Navrat k normalnosti bude tazky a bude zavisiet hlavne od vzdelania, rozumu a hlavne moralnej a etickej urovne obcanov.

  83. Je to byvali kickboxer Holkovic co utocil na parkovisku,Matovic si nosi posilu aby mu tu sprostu kotrbu narod nacisto neroztrieskal.

  84. Tak dement z Olano odstupuje z kandidátky…odstupia aj dementi zo Smeru..no zatiaľ to tak nevyzerá…a hranol to ešte obhajuje…veď nebudeme uzkoprsi, to boli len 2 výchovné….to je ten svet podľa smeru…ak máme pocit že si to situácia vyžaduje tak budeme chodiť po meste a rozdávať si výchovné, veď to je normálne podľa Smeru…..tu sa bude naozaj „krásne“ žiť…

  85. Ratafak bude voliť PS pošahancov. To je jediné čo mi z jeho príspevkov vychádza… Idem sa vyvracať !

  86. Už začala mediálna masáž pre takých ako Ratafak. Nahučali im do hláv ako majú PS 17,5% ale v skutočnosti nemajú možno ani 2% !
    No Ratafakovci už vidia v zapredaných médiách tie vysoké percentá a povedia si : tak fajn aj ja im svojim hlasom prispejem !
    A takto sa začína tragédia Slovenska č.3 !
    Najprv to boli zmanipulované voľby do paláca,potom vláda toho blázna a teraz pretláčajú úchylákov lebo hurá globalizmus !
    Toto sa dobre neskončí

  87. Ratafák pozri si toto video a hlavne od 32 min. To tvoje PS kuje takýto ojeb nielen na svojich voličov ale na každého kto vlastní byť. A možno to neskončí len pri bytoch a bude to pokračovať pri domoch a všetkom nehnutelnom majetku. Začne sa napĺňať výrok že “ ľudia nebudú vlastniť nič a budú šťastní“. A dúfam že vieš čo je v pozadí tohoto výroku.

    https://

  88. Ľudia kľud, žiadne moje PS nie je…sam ešte nie som rozhodnutý…veď dajte koho volite vy?..koho odporucate?..koho ma voliť človek ktorý nechce pokračovanie mafie či bláznov ani nackov?
    Neviem kto je v PS fetak ale pamätám si komu vypadlo „sparadlo“ a koho členovia boli prepojení na taliansku drogovu mafiu či kto robil pre černákovu mafiu…
    A tu je celé znenie toho návrhu k bytom..za mne je to blbosť ale týka sa to minima ľudí čo predávajú nehnuteľnosti so 6 viac bytov, 99,9% sa to nedotkne..Sulik potrebuje pritiahnuť pár hlasov..“Zvýšime počet bytov v nájomnom bývaní miest a obcí vďaka zavedeniu povinnosti pre vlastníkov nehnuteľností pri odpredaji ponúknuť najprv túto nehnuteľnosť pre samosprávu a až potom pre komerčný trh. Povinnosť sa bude vzťahovať len na nehnuteľnosti, ktoré tvoria 6 a viac bytov a ponuka sa bude riadiť trhovými cenami vďaka čomu súkromný majiteľ nepríde o zisk.“…z tohoto máš taký strach?
    Ale tak dajte tipy koho volite vy…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované