back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nelegálna migrácia: Žiadne narušenia verejného poriadku migrantmi, polícia je v prípade podozrenia pripravená konať

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM|  Policajny zbor má situáciu pod kontrolou. V súvislosti s nelegálnou migráciou nedochádza k narušeniu verejného poriadku a taktiež do dnešného dňa neevidujeme spáchanie trestného činu.

Samozrejme, polícia situáciu nepodceňuje a v prípade akéhokoľvek podozrenia na protiprávnu činnosť je pripravená konať.

Faktom však zostáva, že Slovensko je pre migrantov iba tranzitnou krajinou. Migranti odchádzajú ďalej na západ.

V tejto súvislosti upozorňujeme na rôzne manipulatívne videá, ktoré sa šíria sociálnymi sieťamia snažia sa šíriť paniku a strach za účelom vlastného prospechu. Neverte im a overujte informácie.

Polícia dlhodobo pracuje na opatreniach, aby situácia s nelegálnou migráciou bola v čo najväčšej miere zvládnutá tak, aby čo najmenej obmedzovala každodenný život obyvateľov, a to najmä v prihraničnej oblasti.

Touto cestou vyzývame občanov, aby v prípade podozrenia z narušenia verejného poriadku, alebo páchania trestnej činnosti neváhali kontaktovať políciu na č. 158.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Napísať, že zo strany migrantov nedošlo k spáchaniu ani len žiadneho priestupku, je hoax sám o sebe. Už len tým, že ide o migráciu nelegálnu, muselo minimálne k nejakému priestupku dôjsť.

  2. V súvislosti s nelegálnou migráciou nedochádza k narušeniu verejného poriadku a taktiež do dnešného dňa neevidujeme spáchanie trestného činu.
    ..este tak pochopit, co tie pismenka znamenaju..

  3. Liberal nieje protislovenský kolaborant pokial viem.
    A precitaj si o prevadzacoch a aj o pánovi Orbanovi .
    Aj o tom napriklad kde travil dovolenku. tiez zaujimave citanie

  4. Presne takto si to urcita cast naroda vysvetluje, teme vobec nerozumie, alebo jej rozumiet nechce (lebo uz taky nazor mam a nebudem ho menit za nijaku cenu)

    taketo je prizemne zdovodnenie a je samozrejme uplne chybne….ale zas na druhu stranu je velmi jednoduche, heslovite a nevyzaduje si zataz mozgovych buniek.

    Potom uz si vybrat ze ci chce clovek byt mozgom v stredoveku alebo chce aspon skusit rozumiet, ale niekto na to bunky nema takze stredovek.

  5. Takze sa caka pokial migrantski paraziti niekoho prepadnu,dobiju,alebo znasilnia,to je liberalna politika po slovensky,treba zatlieskat.

  6. poslem ti link na podcast ako to je so zadrziavanim migrantov? Je to super vysvetlene.
    Trosku sa dovzdelas budes mudrejsi, mozes sa v krcme pochvalit ze si robil nieco obohacujuce pre svoj mozog
    Aby si nemotal zas prazdne frazy Uhrikovcov ako hlupa ovca.

    OKI?

  7. a to su aj volici tych stran vsetko buzeranti??? to az teraz na nich prislo, kde do teraz boli ked to o sebe nevedeli?

  8. Anonym 12. septembra 2023, 20:04 – tvoj ereport som prestal citat hned po vete kandiduje za LSNS.

    Tu sa mozes nieco dozvedieť o reporte:
    https://konspiratori.sk/stranka/1059/en

    A ked skoncis s citanim, napis tam plus7dni a pridaj nam sem porovnanie.

    Hned potom napis do Google manzelia Milovcakovci LSNS a najdes aj ine zdroje ako plus7dni.

    Potom sa postav pred zrkadlo a uvidis najvacsieho retarda.

  9. Keď utekajú pred vojnou,a sú z tých krajín,kde im hrozí nebezpečie,tak im treba pomôcť.! Ak ale hromadné likvidujú svoje dokumenty,lebo im zrejme nič nehrozí,a idú do Európy len aby na 80 procent poberali sociálne dávky,nesmú sa sem pustiť.To je všetko.A základom celej tejto problematiky je to,že sa nevie u nich zistiť totožnosť,lebo to tak chcú.Ti,čo sú zo Sýrie( napr.nemusia svoje dokumenty ničiť,prečo by to robili?Preto sa im nemôže a nesmie nič vydávať,dokiaľ sa nevie zistiť ich totožnosť.No a práve toto naša múdra vláda robí,a ziadna a je to úplne jednoduché.Strazit hranice a nepúšťať,len ľudí s dokumentami.Tak sa pýtam,čo bráni vláde ustrážiť ako tak hranicu?

  10. Anonym 13. septembra 2023, 7:03 – ze by to boli poslanci parlamentu, ktori pred novinarmi sa chcu vysporiadat s migrantmi, ale neprezentuju sa na mimoriadnej schodzi ohladom migrantov? Co ma s tym vlada?

  11. Anonym 7:54,je ti jasne,že predtým boli zarezané 2.schodze, na túto tému,to tá netrápilo?To čo chce riešiť Odor,to už je dávno vyriešené,takže nechce riešiť nič .

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované