back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nová príležitosť pre Sereď vyhrať oddychovú zónu – LIDL ČISTINKU

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Sereď sa opäť zapojila do súťaže LIDL Čistinka – mestský park. Po úspešnom projekte ihriska Žihadielka prináša spoločnosť Lidl nový projekt, ktorý je určený pre rôzne vekové skupiny.
Čo je LILD ČISTINKA
Ide o  mestskú oddychovú zónu tvorenú zo štyroch prepojených modulov. Hlavná myšlienka spočíva v základnom „štvorci“ s rozmerom 12x12m a 15x15m a variabilnom usporiadaní v akomkoľvek priestore s ohľadom na pozemok a lokalitu. Každý modul má svoju funkciu a charakter, a spolu tvoria kompaktnú zónu, ktorá nesie názov Lidl Čistinka. Takto vyskladaný mestský park dokáže pokryť potreby každého obyvateľa a užívateľa verejného priestoru. Vizuálizáciu si môžete pozri
Na Lidl Čistinke nájdete priestor aj pre šport, ale aj oddych. Všetky štyri moduly sú navrhnuté tak, aby tvorili jednotný celok: 
Zábava aj pre najmenších na Lidl Čistinke 
Tento modul má rozmer 12×12 m a bude slúžiť ako hracia plocha pre najmenšie deti. V zeleni, obklopené možnosťou na sedenie,  bude vsadené detské ihrisko so  šmykľavkou a hojdačkou.
Grilovačka pre všetkých na Lidl Čistinke 
Modul o rozmere 12x12m, pre ktorý je charakteristické ohnisko  a príjemné posedenie pod prístreškom. Sú tu priestranné stoly a sedenie v tesnej blízkosti dvoch ohnísk, kde sa dá pripraviť grilovačka či už vo dvojici, alebo aj c celou rodinou a kamarátmi.
Cvičím, cvičíš, cvičíme na Lidl Čistinke 
Tento modul je jeden z dvoch, ktoré sa zaraďujú k športovým plochám. V priestore 12×12 m sa  nachádzajú prvky pre vonkajší workout na posilňovanie rôznych partií tela. V blízkosti samotného workoutu sa nachádza lavička a na oddych sa využiť aj múrik.
Najlepšie športové výkony na Lidl Čistinke: 
Druhá, väčšia športová plocha, má rozmer 15×15 m, a to kvôli ploche veľkého multifunkčného ihriska. Na ihrisku sú  basketbalové koše, bránky na futbal aj pre iné loptové hry, a kto by chcel, môže si zahrať  stolný tenis na neďalekom stole.
Celkovú atmosféru a kvalitu mestského parku nedotvára  iba rôznorodý mobiliár, ale aj pestrá zeleň. Tá predsa patrí k základným zložkám, ktoré vytvárajú priaznivé podmienky pre náš život v meste.  Práve zeleň  zjednocuje celý priestor Lidl Čistinky a prirodzene ho prepája.
Ako hlasovať
Každý zákazník, ktorý si v termíne od 15.8.2022 zakúpi v predajni Lidl tovar v hodnote minimálne 20 eur, obdrží pri pokladni 1 x  hlasovaciu kartičku. Kartičku automaticky zákazník získava za každých ďalších celých 20 eur hodnoty nákupu. Počet kartičiek sa násobí výškou hodnoty nákupu. Prostredníctvom unikátneho kódu na tejto hlasovacej  kartičke bude mať zákazník možnosť odovzdať svoj hlas vybranému mestu, v našom prípade Seredi.
Lidl Čistinku získa 5 miest. Mestá sú rozdelené podľa počtu obyvateľov do piatich kategórií, Čistinku získa v každej kategórii jedno mesto s najvyšším počtom hlasov.
Termín hlasovania
Stačí sa teda len zaregistrovať a každých deň od 11.9. do 22.10.2023 mestu venovať 1 hlas.  SMS s jednorazovým registračným kódom je bezplatná a aj následné každodenné hlasovanie.
Viac informácií na https://cistinka.lidl.sk/
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované