back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Septembrové vydanie tlačených Seredských noviniek je na ceste do Vašej poštovej schránky!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Dnes sa začala distribúcia septembrového vydania tlačených Seredských noviniek.

Čo si v nich nájdete? Servis najdôležitejších informácií z radnice, rozhovory s riaditeľkami našich materských škôl, obzrieme sa za udalosťami v Seredi počas letných prázdnin, mnohých poteší špeciálna príloha, v ktorej domáci zberatelia pohľadníc starej Serede predstavia svoje príbehy a pozvú vás na unikátnu výstavu do Mestského múzea v Seredi. Budúcnosti našej polikliniky je venovaná rubrika Otázka mesiaca, o budovaní emocionálnej inteligencie u školákov si zasa prečítate v rubrike Bezpečné mesto.

Kto správne vylúštil tajničku a sa stal výhercom? O aké ceny sa môžete pokúšať v tomto čísle Seredských noviniek? Aké prípady musela riešiť polícia počas prázdnin, čo je aktuálne v Seredskom chotári a aké podujatia nás čakajú v septembri? Aj to sa dozviete v Seredských novinkách číslo 5.

Distribúcia tlačených Seredských noviniek práve začala a najneskôr v utorok 5. septembra by ste ich mali mať aj Vy vo svojej poštovej schránke. Budeme preto radi, ak nás budete informovať, či sa tak stalo. Distribútorom je Slovenská pošta.

Prajeme Vám príjemné čítanie!

Kontakt pre nahlasovanie doručených / nedoručených tlačených Seredských noviniek do Vašej poštovej schránky: zuzana.slahuckova@sered.sk.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Už prišli. Ale ako som si všimol,väčšina ľudí to zo schránok vyhádzala do odpadkovej krabice na letáky. Ja som si zopár zobral. Výborná vec na stôl na čistenie zeleniny…

  2. Ja som nechcel zo svojich dani aby sa tlacili noviny,ja som chcel pokosenu a cistu Sered,pytal sa niekto obcanov,ze chcu papierovu sprostost do schranok?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované