back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Odškodné za blbosť…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

…sme pripravili pre pomýlených jedincov oslavujúcich Ruskú armádu a prezidenta krajiny, ktorá v 21. storočí na území Európy rozpútala otvorený vojenský konflikt tým, že napadla cudzí suverénny štát a v rozpore s medzinárodným právom, silou anektovala cudzie územia.

Pre jedincov neschopných rozlíšiť základ – kto je vo vojne agresor a kto obeť. Odlíšiť dobro od zla a ignorujúcich, že prezident Ruskej federácie Vladimír Putin sa verejne vyhráža použitím jadrových zbraní nielen proti Ukrajine, ale dokonca aj štátu, v ktorom dezorientovaní jedinci žijú.

Uverejnené suveníry zobrazujúce symboly Ukrajiny vytvorené vlastne agresorom Putinom, darujeme autorom tých najprimitívneších príspevkov prokremelskej propagandy  uverejnených v diskusii na SOL.

Nateraz ešte žijeme v demokracii,ktorá aj takýmto mentálnym zblúdencom umožňuje verejne vyjadriť svoj názor, nech je akokoľvek hlúpy a nech sleduje aj propagandistické ciele de facto nepriateľa štátu, v ktorom žijú.

Autori „ocenených“ diskusných príspevkov tak bezcharakterne, agresívne a systematicky zneužívajúci verejnú diskusiu  pri šírení lží a proruskej propagandy,  budú vyzvaní k prevzatiu suvenírov v našom médiu.

Sme radi, že zakúpením suvenírov a ich šírením za hranicami Ukrajiny môžeme prispieť  k faktografickému a pravdivému výkladu situácie, ktorá vďaka psychopatickým snahám ovládnuť cudzie štáty, žiaľ stále môže skončiť vojenským konfliktom v značnej časti sveta.

- Článok pokračuje pod reklamou -

       

Samozrejme, že neočakávame pochopenie tejto aktivity autormi prokremelskej propagandy, no vidiac fakty o vojne priamo na Ruskou armádou zbombadrovaných územiach Ukrajiny, nemôžeme konať inak…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Gratulujem k výbornému nápadu.To ste zabil,dezoláti to v diskusii psychicky nezvládnu

  2. „…ktorá v 21. storočí na území Európy rozpútala otvorený vojenský konflikt tým, že napadla cudzí suverénny štát…“ Keby sa to dialo, čo sa aj deje, mimo Európy, by ti bolo ukradnuté. V demokracii? Čo je demokracia? To, že sa tu 99% ľudí bojí vyjadriť svoj názor pod svojím menom, aby neboli poje…í?

  3. v poriadku ale potom by bolo fér odmeňovať tiež každého kto podporuje Izrael, USA, Anglicko…

  4. Strc si tie tvoje suvenyri do tej proamerickej zapachajucej riti.Uz si trapny ty postkomunisticky carbal.

  5. Vladolf je psychicky chory,takych ludi treba nechat,nech sa vyventiluju,casto svojou chorobnou blbostou,nemozu za to chudaci,tento blazonko sedi v malej izbicke psychiatrie a cely den striehne pri klavesnici co kto napise.
    Nechajte ho zit vo svojom svete nic ine vlastne ani nema.

  6. odmenu si isto zasluzia… je to neuveritelne odhodlanie, chodit pravidelne na sukromne medium a kritizovat ho za prezentaciu svojho presvedcenia, dokonca mu vynadat.. no zaroven ho podporovat svojimi navstevami 😀 neviem, ci su dotycni tak omedzeni, ze si nedokazu najst vhodny zdroj informacii, ktory im vyhovuje, alebo su taki hlupucki ze sem chodia cerpat informacie aj ked su presvedceni o ich propagandistickom charaktere, ktory je pre nic loz 😀 to ako keby som chodil na sputnik, ci podobnu zumpu a vyplakaval tam v komentaroch, sak toto zadarmo nemoze robit ziadny clovek so zdravym rozumom 😀

  7. Ta magnetky či čo to je s tým traktorom a tankom v pozadí nemá chybu.
    Asi začnem písať calamady ako dezolát 🤣🤣

  8. Znelo v sobotu v Plzni na veľkom protiukrajinskom pochode. Zvláštne že v médiách a teda ani na SOL nikde ani zmienka ! To je tá demokratická objektivita ?
    Majko prebud sa !!!

  9. Ano ten obrovsky megaprotest.

    Bol neohlaseny a prisla stovka ludi. 😅
    Asi ich policia nechala , nech si hlupaci zabékajú a potom sa vratia domov k biednym zivotom

  10. Len ma zaujíma,na čo sa Vy tu hráte.Majko a spol.bude určovať kto je blbý a kto je múdry.?A to kto vás k tomu predurčil?Vzdelanie?dlhodobé štúdium? Psychologické testy?To je už ozaj na pováženie,kam sa niektorí ľudia hrabú.

  11. Mamííí,kto je to pokrytec ?
    To je človek ktorý podporuje ukrajinských fašistov ale tvári sa že bojuje proti fašizmu.

  12. Ved tu mas mega toleranciu ty hlupak. O akej totalite trepes.

    Taku toleranciu ze hlupejsia cast nasho naroda (dezolati) si tu klamu a podporuju vojnu a kradeze a nikto proti nim nezasiahne .

    Skus sa prejist s Ukrajinskou vlajkou po cervenom namesti.

    A nas zbor flakacov a opilcov (brat za brata ) sa tu promenaduje s Ruskou vlajkou a pohoda nikto nic

  13. Je smutné, ze človek nemôže mať iný názor ako ostatok. Každá minca má dve strany. Každého treba nechať žiť so svojím názorom a nebrať mu ho. V minulosti učili deti ktoré písali ľavou rukou nasilne písať pravou. A robilo to len problémy. Takže ich akceptujte.

  14. A prvú cenu v sledovanosti a non stop prítomnosti v médiach vyhráva……Ukrajina. Zelenský môže byť spokojný. Jeho plačkanie, kritiku západu a následné prikazovanie koľko čoho a už včera mu mali poslať, je zlatý kliniec programu každého športového podujatia, či zasadania vlád. Čoby za takúto podporu dali svojho času Srbi alebo Iračania. Ktorí boli tiež napadnutí „silnejším agresorom“, na základe „svojvoľného rozhodnutia“ a bez akéhokoľvek súhlasu BR OSN. No vzhľadom nato, že rozhoduje právo silnejšieho, platí, že kým pri spomenutých konfliktoch sa agresor zaobišiel bez akéhokoľvek šrámu a sankcií, v príp. UA budú Rusi trestaní ešte dlho dlho po skončení konfliktu. Veď spravodlivosť musí byť. Len škoda, že je niekedy až moc slepá. Raz darmo, kto má pod palcom svetové médiá, ten má pravdu. A preto držím spravodlivosti palce a dúfam, že Všetci zodpovední za rozpútanie konfliktov za posledných 25 rokov budú raz spravodlivo potrestaní. Opakujem Všetci.

  15. Marek, tebe niekto berie tvoj nazor? Aj napriek tomu, ze je blby, nikto ti ho nechce vziat. Maj si ho, len sa necuduj, ze ta maju za blba.
    Chapes?

  16. 27. augusta 2023, 11:01
    Tvoj komentár je odpoveď na jeho otázku. Minca má dve strany. Aj konflikty musia mať min.dvoch a viac účastníkov. Lenže ti „slušní a nedezolati“ vidia stále iba jednu. Ale neštítite sa neustále kádrovať a osočovať každého, kto si dovolí mať iný ako je politický a mediálne „korektný“.

  17. Neviem ako niekto kto toleruje kradnutie a vrazdenie moze mat „iba iny nazor“

    To je moralny rozmer nie nazor

  18. 27. augusta 2023, 12:52
    Súhlasím. Bohužiaľ politici aj svetové médiá v 1999 a v 2003 presne toto robili. Tolerovali a do dnes nežiadali ani sankcie, ani potrestanie zodpovedných.

  19. Anonym 27. augusta 2023, 14:16
    Nie, na rozdiel od teba, Vladolfa a vám pod. ne-dezolátom už dávno píšem o tom, že nedokážete posudzovať rovnaké svinstvá rovnakým metrom. Miesto toho sa zmôžete akurát na úbohosti ako Kremeľská propaganda, proruský naratív a blablabla pod. pičoviny.

  20. Ale ved oni to aj tu robili tu propagandu za krvave peniaze a aj robia cez rusku ambasadu.
    Chces video?

  21. Anonym 27. augusta 2023, 16:56…zase ti treba pripomenúť čo všetko prešlo Rusku-putinovi bez sankcií a nejakého trestu?….zase nerozumieš tomu že západ nemože a nebude financovať armádu štátu ktorý sa roky správa nepriateľsky a vyhráža sa mu atomovkou?…nerozumieš alebo nechceš tomu rozumieť?…

  22. Rusko – Ukrajina nie je jediný súčasný konflikt, ale píše sa prakticky iba o ňom. Aj takú podobu môže mať propaganda.

  23. Ratafak, žiada niekto, aby západ financoval armádu štátu, ktorý sa správa nepriateľsky a vyhráža sa atómovkou?

  24. Anonym 27. augusta 2023, 21:13…to sa pýtaš vážne?….koľko ľudí vyplakáva za to že na rusov sú uvalené sankcie, že sa chceme odstrihnúť od ruských surovín atď?….čo myslíš na čo Putin používa prachy čo dostane napríklad za ten plyn?….

  25. Majko, Ty hrdina. To ze pises pod svojim menom nie je znak odvahy, ale toho, ze kvakas proamericke sracky. Spomen si napriklad na ludi, na ktorych utocili skvosty typu Hanzelova, ked mali iny nazor, tak ich proste ignorovali, alebo z nich rovno spravili dezolatov. Takte, nie nie si hrdina, si obycajny provladny poskok.

  26. Písať pod svojím menom svoje názory po r. 1989 nie je žiadne hrdinstvo. Ak by to bolo do r. 1989, to by som uznal.

  27. pre prca 21,51h 27. augusta 2023, 22:21 – a ty preco kupujes polske kuracie prsia v Kauflande v akcii za 4,99, slovenske za 8,99€ tam nechavas a potom vyplakavas ako zapadne retazce ta tu travia s odpadom?

  28. Lebo uz su v Rusku jedia na terase svojej obrovskej vily kaviar zapijaju ho so sampanskym a uzivaju si miestny blahobyt

  29. oleee dezole 28. augusta 2023, 10:31:
    A co takto zacat od seba? Daj sa sem najprv ty pekne pod svojim menom. Nikto normalny tu pod svojim menom pisat nebude, pokial tu nejaky uboziak bude ostatnych urazat len preto, lebo pisu inak ako to on sam ma vo svoje tupej hlave nastavene.

  30. Ratafak plachta 27. augusta 2023, 21:07
    Zase ti mám pripomenúť, že jediná krajina na svete, ktorej sa prepiekli všetky svinstvá od konca 2. svetovej vojny sú USA? Svojvoľné napadnutie cudzích, slabších štátov, bez poverenia BR OSN. Následky a sankcie, žiadne. Stačí, či mám pokračovať? Rusi na rozdiel od nich trestaní sú. A ešte dlho budú. Vyhrážky? Priateľ môjho nepriateľa, je aj môj nepriateľ. Hovorí ti to niečo?

  31. Co klames zas.

    Ty si ako z toho filmu 50 krat a stale po prvy raz, kde si herecka nepamatala co bolo vcera.

    Ty Zaostaly dezol zas dostanes vysvetlenie sklapnes a znova na druhy den dojdes s rovakymi klamstvami.

    Kolko krajin Rusko napadlo . Aj svoje Cecensko si nepamatas?
    Aj nas mapadli aj Poliakov Madarov.
    Gruzincov to by si mal na dlhe citanie.

    A nic sa im nestalo ty OSN . Ved budes plakat ked tvoja fasisticka banda okolo Putina dostane po prstoch a doplati na to bezny zaostaly Rus

  32. Zato, že si drbnutý, ja nemôžem. Už som ti to povedal 51x ale pre zaostalých a špeciálne pre teba ešte raz. Kto koho kedy ako napadol, je jedna vec. Podstatné je, či zato postih je alebo nie. A tým sme asi skončili túto debatu lebo začneš zase s blablabla. A uvidíme, ktorá fašistická banda bude plakať naposledy. A k slovu dezolát – nájdi si ho v slovníku a zistíš, že v súvislosti v akej ho vy „osvietenci“ tak radi používate, nemá absolútne nič spoločné. Ale nechcem ťa zaťažovať s náročnými vecami, keďže vy dokážete len papagájovať jeden po druhom a to čo vám mainstream hodí do éteru.

  33. . Ja viem ty si hlupy ale hlupak si nedokaze uvedomit ze je hlupy. Ale nevadi . Hlavne ze sme si vyjasnili ze kazdy den sa vratis s rovnakym klamstvom

    Tak povedz co za doterajsie ruske zlociny (kludne aj mimo aktualnych zlocinov na UA) kedy niesli zodpovednost ?

  34. A ked nemas rad minstream ale lepsiu pravdu pocujes z ust kriminalnika Dannyho Kollara za ktoreho ss hanbi vlastna mať?

    To vidis ty dezolat tebe je blizia ulica a kriminalne zivly

  35. Anonym 28. augusta 2023, 16:29….a nielen USA, prepiekli sa snáď každému všetky svinstvá aj Rusku tie jeho a tiež ich bolo požahnane…až doteraz kedy to naozaj prehnal a rozpútal tu najvačší konflikt od druhej svetovej a nikto netušil o čo mu vlastne ide a kde sa zastaví (nestačil Krym, nestačil Donbas…)….naozaj je tak ťažké pochopiť že západ sa nebude pozerať ako ho niekto ohrozuje a vyhráža sa mu?….ak ti sused Fero bude roky strpčovať život, vyhrážať sa ti a napádať susedov vo vchode v ktorom bývaš, tak sa pojdeš najest do jeho reštaurácie či budeš kupovať jeho produkty?…stále nedochádza…..snažíš sa tu hrať na objektívneho a férového a pri tom tu kopeš za krajinu ktorá aj tvoju krajinu dala na zoznam nepriateľov…si ty vlastne slovák?…nie si rus?

  36. Ratafak plachta 28. augusta 2023, 17:08
    Jediné začo kopem je férovosť, ale to je pre vás neznámy pojem. Keď sused Fero ohrozuje mojich susedov tak sa postavím za nich, ale nebudem hluchý a slepý ak to isté robí sused Jožo len preto, že mu nad hlavou veje symbol strýčka Sama.

  37. No ale presne ako pises mas ty naozaj v tom mozgu riadny galimatias.
    Vsade USA, ale staci si otvorit tie sracky co citas a je to jasne . Vsade Gates, Biden, NWO….
    Si len plod konspiracnych teorii . Uzitocny hlupak.

    Alebo klames za peniaze?

  38. ako ja neviem, uz si to nejak presne napamatam, mozno sa pletiem… ale ked ludia kritizovali akcie USA, tak sa tu nikto netrhal aby ich nejak obhajoval v debatach pod clankami… zborovo ludia odstudili utocne akcie… dobre je aj to, ze Rusko zautocilo na Ukrajinu a susedne staty Ukrajine podali pomocnu ruku… susedia statov na ktore utocili usa robili co? cakali na zvysky a tesili sa ako oslabenie ich suseda posilni ich poziciu v regione… cize cajk… skoda, ze rusi maju atomovky, inak by uz videli ako utoci skutocna vojenska velmoc a zazili by denacifikaciu ako sa patri… to by nabrali proruske clanky o bojoch s nato uplne novy rozmer 🙂

  39. Anonym 28. augusta 2023, 17:43…a kedy sa ten Jožo vyhrážal celemu vchodu atomovkou a dal všetkých susedov na list nepriateľov?…Jožo nemusí byť úplne neviniatko a občas robí aj kraviny ale zďaleka nepredstavuje pre nás také nebezpečenstvo ako Fero, ktorého sme mali 20 rokov nadackovaneho rovno v obývačke…jednoducho tak dlho terorizoval susedov až došiel do bodu kedy to uz nešlo tolerovať…

  40. Vladolf 28. augusta 2023, 18:01
    Jasné, nič iné som od osvieteného kkta nečakal. Všetko sú konšpirácie, všetci sú klamári, všetci píšu hoaxy len my sme lietadlá, že? Tak šup šup utekaj sa vyplakať do kaviarničky. Veď máte patent na pravdu a jediný správny názor.

  41. 28. augusta 2023, 23:12
    Veď hej, už som hovoril. Len ty a tebe pod.mate patent na pravdu. Presne tak sa aj správate. Uzurpujete si jediný správny názor, všetko ostatné je neprijateľné. Všetci sú extrémisti, klamári, atď. A potom sa čudujete, že ľudia vás aj celý mainstream s kretenskymi zaujatymi moderátormi, majú plné zuby. Vo vašom svete totiž neexistuje niečo také ako fair play alebo iný názor.

  42. Anonym 0:05
    Liberáli nepotrebujú iný názor,majú ten svoj a ten platí ! Každý kto má len trochu odlišný názor od toho jejich je dezolát,hoaxer,lúza… atd. Som rád že sa tu nájde aspom zopár jedincov ktorí im vidia do tých sprostých zakomplexovaných hláv !

  43. Anonym 29. augusta 2023, 0:05….ono to bude možno tým že zamienate pojmy názor a fakt….ty napríklad mas názor že za rovnaké svinstva by sa malo rovnako trestať a s tým sa dá súhlasiť…ja myslím že tvoj názor je správny….no faktom je že Putinovi sa prepieklo toľko veci čo nikomu inému( x krát som ti ich vymenoval) a zároveň že nikto iný momentálne nepredstavuje pre západ takú hrozbu ako on….stačí sa ťa jednoducho spýtať kto iný sa správa takto nepriateľský, vyhráža sa atomovkou a všetky štáty západu sú pre neho nepriateľ a končíš…pretože jednoducho fakty nepustia…. hráš to na fair play ale čo je tu podľa teba nefér?…že si západ po tom všetkom nenechá vyhrážať a reaguje na hrozby?… to ti príde tak strašne nefér voči Rusku?….ešte raz: kto iný od čias Hitlera, proti ktorému sa postavil tiez takmer cely zapad a aj východ predstavuje takú hrozbu ako putinov režim?

  44. Anonym 28. augusta 2023, 17:43 – ferovost vravis?
    Kedy USA alebo ktokolvek okrem Ruska vyslal do cudzieho statu armadu v neoznacenych uniformach a tvrdili, ze to su neni ich vojaci? Kedy USA alebo ktokolvek okrem Ruska cvicil na svojich hraniciach a urcite sa nechystali napadnut susedny stat?

  45. Ten najvacsi ojebavac sa snazi hrat na moralistu.

    Ako keby povedal ze ma iny nazor na vrazdu tak ho nechajte vy netolerantni slnieckari 😆

  46. 29. augusta 2023, 10:35
    Kto mimo USA posiela svojich vojakov bojovať 10 000km od svojich hraníc? Do krajín, ktoré územie USA nikdy neohrozili ba sa k nim ani nikdy nepriblížili? Do vojen, ktoré sa ich absolútne netýkajú? A všetky krajiny majú jedno spoločné, bohaté zdroje nerastných surovín. Opakujem a opakovať budem, bez akýchkoľvek sankcií či vyvodenia zodpovednosti.

  47. Anonym 29. augusta 2023, 13:26..počúvaj pán objektívny….wagnerova skupina financovaná ruskou vladou v Afrike robí čo? Chráni rusku menšinu?😁..A bez akýchkoľvek sankcií..
    Vieš mi povedať aké zdroje našli a vzali USA v Juhoslávii ak píšeš že všetky krajiny kde boli majú to jedno spoločné?
    A odpovies už konečne kto iný sa k západu správa tak nepriateľsky ako Rusko?

  48. Taktiku ma že sa na pár dni odmlci a potom zase spustí tu istú ukrivdenu pesničku akí sme všetci na tých rusov zli..

  49. Ratafak plachta 29. augusta 2023, 14:57
    Neschvaľujem čo robí Rusko, určite nie. A síce som to už povedal ale zopakujem, že ak potrestajú Putina ok, ale pokiaľ sa nemýlim na vojnové zločiny neexistuje premlčacia doba tak by mali potrestať aj Clintona, Busha jr. a všetkých, ktorý majú na triku bombardovanie Srbska a inváziu do Iraku. A nie nemám taktiku, mám svoj názor, ktorý sa vám nepáči a nemusí páčiť. Len sa snažím pozerať nielen doľava ale aj doprava. Buď platia pravidlá pre všetkých alebo pre nikoho. Nemožno sa tváriť, že to čo bolo už riešiť nemožno. Keď vedia súdy riešiť 100 ročných náckov, môžu riešiť ostatných aktérov špinavostí. Ruských aj západných.

  50. Ratafak a Vladolf a im podobní sú naprosto mimo reality.Mimo života vatsiny slovenských obyvateľov,a myslia si,že keď to tu na SOL viac ráz za deň a to stále tí istí ľudia presadzujú a robia propagandu a nadávajú ostatným,tak tu vytvoria akúsi bublinu že zastupujú nejakú vatsinu.Je to neprirodzene a klamlivé.Pravda sa ukáže 30. septembra.Uz len to,že tu nie je ani zmienka o štátnom sviatku Slovenska( dnes) už to o niečom hovorí.Nie liberáli ste,ale ,však ľudia už vedia čo ste.Uz ten Nik „Vladolf“ hovorí za všetko.

  51. Anonym 29. augusta 2023, 18:34…tak ešte raz: na Putina je zatykač za unosy detí z Ukrajiny, všetky ostatné svinstva za posledných 20 rokov mu prešli bez trestu…tak kto iný toto robí – únasa deti a prešlo mu to?

  52. Anonym 29. augusta 2023, 19:00…v čom som mimo reality a komu nadávam?…a prečo máš zase potrebu domyslat si čo si ja myslím?..veď o tom vieš úplne hovno, alebo ty už ovladas aj čítanie myšlienok…na rozdiel od teba tu roky vystupujem pod jednou prezývkou, zatiaľ čo ty si sa po 24.2.2022 začal schovávať v dave anonymov, takže sem kľudne môžeš vkladať príspevky aj častejšie než ja….

  53. Ratafak plachta 29. augusta 2023, 19:32
    Už som sa k tomu vyjadril. Som za spravodlivé potrestanie. Ale všetkých, čo majú niečo na triku.

  54. Ratafak, potreba domýšľať si čo si myslia iní a ovládanie čítania myšlienok je špecialita Vladolfa 🤣

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované